Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnnyirwing

Rihanna

Rihanna je jedna z mála osobností,které nemají za sebou žádnou plastickou operaci... Ani nemusí nosit žádné paruky jak Lady Gaga.. Rihanna je prostě přirozená,in a nejlepší...
    VIVAT RIHANNA ! *14*
  • Re: Re: Re: Rude boy

JJ písnička je super *15* *1*
  • Re: Re: ..

tak ted si to vystihla!! =D ;))
  • Re: Re: Rude boy

jasně...souhlasím s tebou!!! jinak ta písnička nemá chybu =))
  • Re: Rude boy

Její klipy byly vždycky bomba, ale tento klip se mi zdá takový příliš umělý. Myslím, že Rihanna je velká umělkyně a každý má právo někdy splést, ne??? Jaký je tvůj názor????
  • Re: super zpevacky

pipina ladi gaga fuj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5*
  • .

Rihanna nebo Říhaná *1* *1* *4* *15* *3* *5*
  • Rude boy

Co si myslíte o novém klipu k singlu Rude boy?

Tjn,ale Kesha je taky v poho *4*

souhlasím. Lady GaGa a RiRi sou upe nej zpěvačky!!! *14* *14* *14*
  • gabi5111

Affs

Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
    a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply
  • anet.k

Re: ..

Přesně :) Rihi má ve svém hlase velký rozsah. Nechci urážet, jen říct svůj názor, že:
    Miley Cyrus=bláznivá Hannah Fontana
    Taylor Swift= zpívá jak pipka
    Justin aj ujde jenom zpívá jak holka :D

Taky se připojuju k přání Rihi:)
  • dominikciz

Narozeniny

přeji ti všechno nejlepší RiRi (sice o den později ji přeju ale to nevadí) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • barushkaojjo

Happy B Day!!

Všechno nejky Riri. *14*
  • ms.amazing

..

Ježiši.. Je tak mladá a už tak slavná, bohatá, úspěšná atd.. Všechno nejlepší :)) Je dobře, že je zrovna Rihanna hvězda, narozdíl od Miley Cyrus, Justina Biebera nebo Taylor Swift něco umí.. Jen tak dál Riri ♥
  • terda5

HaPpY BiRthDay

Všetko nej nej nej RiRi si best s jakymkoliv stylem jen thák dalej RiRi držim palce
  • nik011

happy birthday

vsechno nej!!:)
  • berusska102

Happy Birthday

Všechno nejlepší RiRi!!
  • vše nejlepší :-****

Všechno nejlepsi rihanno!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* si proste suprova,bestova,uzasna zpevacka *14* *14* *14*
  • Rihanna

jo je prostě super....já jí strašně obdivuju....hej nenapíšete mi někdo něco na můj e-mail´?? já vám ho dám: Indruchova.Terezka@seznam.cz *4* to je můj e-mail...klidně i když mě neznáte tak mi prosím něco napište.... :D pls... *14* *14* třeba se i budem znát... *1* *1* ale to jen možná... *1* *1* dík...budete skvělí když mi něco napíšete....fakt vám děkuji...a prosíííím.... *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit