-
Rihanna
Rihanna je jedna z mála osobností,které nemají za sebou žádnou plastickou operaci... Ani nemusí nosit žádné paruky jak Lady Gaga.. Rihanna je prostě přirozená,in a nejlepší...
VIVAT RIHANNA ! *14* -
Re: Re: Re: Rude boy
JJ písnička je super *15* *1* -
Re: Re: ..
tak ted si to vystihla!! =D ;)) -
Re: Re: Rude boy
jasně...souhlasím s tebou!!! jinak ta písnička nemá chybu =)) -
Re: Rude boy
Její klipy byly vždycky bomba, ale tento klip se mi zdá takový příliš umělý. Myslím, že Rihanna je velká umělkyně a každý má právo někdy splést, ne??? Jaký je tvůj názor???? -
Re: super zpevacky
pipina ladi gaga fuj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* -
.
Rihanna nebo Říhaná *1* *1* *4* *15* *3* *5* -
Rude boy
Co si myslíte o novém klipu k singlu Rude boy? -
Tjn,ale Kesha je taky v poho *4* -
souhlasím. Lady GaGa a RiRi sou upe nej zpěvačky!!! *14* *14* *14* -
Affs
Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply -
Re: ..
Přesně :) Rihi má ve svém hlase velký rozsah. Nechci urážet, jen říct svůj názor, že:
Miley Cyrus=bláznivá Hannah Fontana
Taylor Swift= zpívá jak pipka
Justin aj ujde jenom zpívá jak holka :D
Taky se připojuju k přání Rihi:) -
Narozeniny
přeji ti všechno nejlepší RiRi (sice o den později ji přeju ale to nevadí) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
Happy B Day!!
Všechno nejky Riri. *14* -
..
Ježiši.. Je tak mladá a už tak slavná, bohatá, úspěšná atd.. Všechno nejlepší :)) Je dobře, že je zrovna Rihanna hvězda, narozdíl od Miley Cyrus, Justina Biebera nebo Taylor Swift něco umí.. Jen tak dál Riri ♥ -
HaPpY BiRthDay
Všetko nej nej nej RiRi si best s jakymkoliv stylem jen thák dalej RiRi držim palce -
happy birthday
vsechno nej!!:) -
Happy Birthday
Všechno nejlepší RiRi!! -
vše nejlepší :-****
Všechno nejlepsi rihanno!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* si proste suprova,bestova,uzasna zpevacka *14* *14* *14* -
Rihanna
jo je prostě super....já jí strašně obdivuju....hej nenapíšete mi někdo něco na můj e-mail´?? já vám ho dám: Indruchova.Terezka@seznam.cz *4* to je můj e-mail...klidně i když mě neznáte tak mi prosím něco napište.... :D pls... *14* *14* třeba se i budem znát... *1* *1* ale to jen možná... *1* *1* dík...budete skvělí když mi něco napíšete....fakt vám děkuji...a prosíííím.... *1* *14*