Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)

Má dost dobrej hlas a fotky.Klipy má taky skvělé a písničky to samé.Jinak nejvíc se mi líbil účes co měla v klipu k písničce umbrella:-).Ta holka je stylová
  • Re: Re: .

ale ta od Madonny byla úplně odlišná píseň
  • Re: .

Mám Rihannu ráda,moc dobře zpívá a má takový zvláštní hlas,který se hezky poslouchá. *4* Je jedna z mých nejoblíbenějších zpěvaček,hned po Madonně a Britney Spears. *14* A ještě něco:Rihannina písnička Take A Bow se jmenuje stejně jako Take A Bow od Madonny z roku 1994! *8* Ale to je nepodstatný. Z jejích hitů mám nejradši Disturbia a Shut up and drive. *5*
  • Re: Re: Re: Re: Rihanna

Ale hezky zpívají,takové ty hezké černé holčičky,jak Rihanečka *14* *3* .
  • _sabruska_

Re: Re: Re: Rihanna

jo je
  • Re: Re: Rihanna

To je o těch roztleskávačkách?
  • _sabruska_

Re: Rihanna

je to bravo girls
  • cervicek

Rihanna

Mam Rihannu rada... zpiva dobre, tancuje dobre, oblika se dobre, vypada dobre a pod.. Je dobra v tom filmi brago girls...
    Je to super zpevacka a pod.. *14* *14*
  • JJ

Myslim take vlasy jako ma v pisnicce please don´t stop music *3*
  • Nej

Rihannka je nej..ma good pisnicky a je moc pekna.nejlepe vypadala kdyz mela take stredne kratke vlasy...ale jinak je *14*
  • Rihanna

Je to suprová zpěvačka.....jí sluší snad všechny účesy, ale stejně se mi víc líbila když měla dlouhý vlasy*4*
  • Rihanna

Rihanna has best songs. *3* And with Justin Timberlake is best best song *14*
  • Re: Nejky..!!

nevím proč jsou všichni proti těm hezoučkým zpěvačkám tak zaujatí *9*
  • Nejky..!!

Rihanna je stě nej.!! *14* To mi nikdo nevymluví... A nechápu proč sem píšete ty kraviny (že je to pipka -což neni.!!) když se vám nelíbí tak sem nelezte a nebo aspň držte tlamu... *9*
    Je nejky a má bestový písničky... *14*
  • dillina

když začínala, byla mi děsně sympatická, taková fajnová holka..mile na mě působila..a teď?! taková d*vka z ní, stačí se podívat na ty fotky, latexový oblečky, zmalovaná jak E55ky...prostě děs, nechápu co to se sebou proboha provedla...docela mě zklamala, nejspíš jí ta sláva "trošku" vlezla na mozek...škoda *9*
  • Rihanna and her new sing Rehab

Rihi má super pisně ale ten nový co tam je i Justin Timberlake je na vysoké úrovni kvality,a tím chci říct že se Rihanna víc a víc zlepšuje.Líbí se vám taky??Mě tedy jo. *3* *14* *3* *3*
  • Re: Rihanna

lepší,kdyby pohladila doopravdy *1*
  • PRODÁM

ahoj,prodám velkou sbírku Rihanny.Obsahuje hodně plakátů,asi 30 z česka i ze zahraničí.články,fotky,výstři žky,atd.cena dohodou *3* *5*
  • diela

Re: rihannka

*10* taky jsem vyhrála lístky se setkáním z Brava,jenže došlo k problémů a lístky mi nedošli tudíž předali výhru někomu jinému,když jsem jim volala,tak mi poslali jen lístky *8* a mě šlo hlavně o to setkání *9*
    *1* ale koncert byl luxusní,hlavně ti týpci za mnou *1* *15*
    jaký to bylo *7* *4*
  • ...

rihanna je moja jediná láska!!:DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit