-
Re: Rihannka
jj já taky!!! *14* *14* *14* -
Re: Rihanna a ČR
Jo to je fakt koukni se na oficiální stránky ten klip se točil v česku a Shut up and drive Taky!! chcete to fakt vedět?
ultimate-rihanna.com ! -
Re: je to hnus
Kecy Rihanna Je SUUUUUPPPPPPPEEEEEERRRRR! *3* -
Rr
RIHANNA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
veris-avril
mílíš se RIHANNA je WERRYWERRYWERRYWERRYWERRYgood
*9* -
rihanna :-)
Takjako já mám Rihannu taky ráda ale více ji to seklo s dlouhýma vlasama jinak na Avril nemá :-) ale je taky dobrá :-) -
Re: Re: Re: :RIHANNA
náhodou lepší než ty když jí tak závidíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a narozdíl ještě s tim tancem když jí zase závidíš nemusijou to vědět všeci!!!!!rihanna je nej upa suprová prostě skvělá !!!!!!!! -
Re: Re: je to krava
Rihanna není žádná kráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *8* *5* *13* *4* *3* *1* -
Re: Re: Rihanna
já vim že měla v ČR koncert ale prošvich sem ho ale ....... jestli sem ještě přijede tak asi bude předvádět desku Hotness ne ? *1* *1* *1* *14* *14* -
Re: Rihanna
*1* *1* ty malý bejku,jestli sis nevšiml,tak Rihanna měla ten to rok koncert v ČR <respek.v březnu>,tak si nemysli,že hned tak dojede.na to si budeme muset ještě počkat *3* -
Re: Ciara
*1* respect Ciare ,nádherný stránky :) ,ale jsem větší fanda Rihhy *5* -
Re: Rihanna je dost cool
*1* hezkej článek,taky jsem tam byla.Ale nemám tak geniální článek,jak ty *8* -muj puberťátskej radši nezveřejňuji ) -
Ciara
CIara je fakt jedinečná zpěvačka. Letos vydává třetí album a brzy i nový singl. Proto jsem o ní nedávno založil jedinou českou stránku, kde najdete ty nejnovější infošky. Když tak mrkněte na www.f24-ciara-princess.wgz.cz . Budu rád, když se mrkněte. Ciara si zaslouží více pozornosti -
znamení
Ahoj lidičky miluju Rihannu akorát mám jeden problém. Když sem najedete na tu stránku jak je tam kdy se Rihanna narodila atd. tak je tam že je znamení vodnář, ale ona je ryba. Tak papa -
Hudební tip
Mrkněte na hudební stránku Freeline Zero ( http://freelinezero.wgz.cz/ ), kde najdete ty nejnovější informace ze světa zahraniční hudby. To nejnovější si můžeš zdarma stáhnout -
Re: kočka
jj Take a bow..upe nádherná písnička *14* -
kočka
no jo no...prostě kočka z Barbadosu...Miluju její písničku Take a bow!!!supér!!! -
Rihanna
fakt duper zpevacka,ale jak sena tom jejim mew dvd.najizdi na ty tajne videoklipy.????pls estli nekdo vite napisajte *3* -
Re: je to hnus
nesouhlasím s tebou. *5* -
je to hnus
RnB je snad nejhorsi hudebni styl, co kdy existoval, teda podle me. A ted je to vsude