Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

je krááááásnáááááááááá
  • .

ja fakt dobrá zpěvačka... *1* *1* má výborný hlas *3* *3* je skvělá *14* *14* *14*
  • klesá

rihanna nám jaksi klesá podpořte ji nějak
  • Blog

Ahojky,mrkněte pls.na můj blog na adrese www.pajushqa002.blog.cz.Je hlavně o Rihanně,ale i o dalších zpěvačkách
  • Neneh Cherry

Rihana je super. A znáte Neneh Cherry? http://www.youtube.com/watch?v=UbBS DE-Dywo 26.9. bude vystupovat v Praze v Paláci Akropolis se švédskou kapelou CirKus. Cooool!!!!
  • vymenim obrazky

ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel,miley cyrus........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
    A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky
  • Selly

Prosím chodte sa pozret na www.rihannkaisbest.bog.cz to je moja stranka o rihanne najdete tam skoro vsetko plus najnovsie novinky!!!!!!!!! *15*

rihanna je super moje stránky o rihanně http://www.mailinka94.blog.cz
    *1*

rihanna je good newim proč o ní píšete někteří takový blbosti jako nechcu vám do toho rejpat ale když se vám rihanna nelíbí tak sem nelezte!!!!! *1* *1*
  • rihanna

www.rihanna-rihanna.cz/
  • Re: moudry

Tak tomu říkám IQ...! Odkud proboha seš?!
  • moudry

cusik *14* rihannku ma kazdy rad. jeji pisnicky jsou bomba *4* *14* .mam jeji nejvetsi hiti *3* napr. take a bow, umbrelle atd. *15* mam i jeji fotky. *14* cauky. *14* *14* *3* *4* *15*
  • adellak

rihanna

jak to mužete vědět že super nebo že je to kráva (nebo ty ostatní nadávky)? vždyt ji neznáte osobně *1* .........já o ní mužu jen říct, že se mi líbí jak zpívá a má taky dobrý show
  • Rihanna

Říkejte si co chcete, ale já mám Rihannu rád. Má fajn písničky, některé z nich pohladí na srdci (Cry, Unfaithful, Take a bow), jiné zase zaujmou jinak (Umbrella, Shut up and drive). Navíc je krásná a má sex-appeal jako málokterá zpěvačka. Komu se nelíbí, ať ji neposlouchá, na to má přece každý právo. Já taky neposlouchám to, co se mi nelíbí. *1*
  • dombinka

Rihanna ft. T.I.

Ahojky lidičky Rihanka nám zase hostovala. Poslechnout si to můžete na www.rihanna-web.estranky.cz v sekci Novinky A je to opravdu povedené!!! *14* *14* *14*
  • pls

pls kdo máte rádi rihannu tak pls ju navštěvujte a dejte si ju do fanklubu......dělám to proto aby se vyšplhala na první místa v žebříčku top 10 osobností
  • dombinka

Re: znamení

No nevím ale zdá se ti, že když se narodila 20.2. a Vodnář je od 21.1 - 20.2. a Ryba od 21.2. - 20.3., tak je Ryba???
    *7* *13* *15*
  • dombinka

Rihanna - Hotness

Kdyby jsi se trochu zajímal o Rihannu tak bys věděl, že album Hotness bylo určeno pouze pro internet a nikdy nebylo vydáno do prodeje. Takže koncert s písničkami z alba Hotness nečekej.
    *7* *9* *9*
  • Re: znamení

hej to neva ne jeto sice trapne ale to je jedno ne napis cest
  • lyska

rihanna♥

je proste supeeeeeeer!umi to poradne roujet! *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit