Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pls..

ahoj lidi ps jukněte na www.caramell.blog.cz a přihlašte se do VGS díky
  • Re: Super

no to je avri laving ej pica
  • rihanka ja ju zboznujem

juj ale je ona proste super *3* *4* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *9* *9* *5* *4* *15* *8*
  • fi ha

ona ma super vlasy a oci no aj nevem co bi som robila kebyze vizeram tak ako ona skvele spieva a ma skele ocicka
    *15* *1*
  • rihana

no aj neviem ale ja rihanu zboznujem ked som ju videlela nazivo prvy krat tak som si ju skutocne oblubila no aj nevem ja ju obdivujem *4* *4*
  • jááá

cus riri je fakt supl *3* a *5*
  • HELP!!!!!!!

Podpořte Simpsonovi na
    www.souboj-serialu.cz Jejich osud záleží na vás!!!!!!!!!
  • fiha

ty vole to by som nečakala od nich.už sa moc tešim
  • Lidicky

Do prdele lidicky to jsem teda fakt necekala.uz ste to sliseli rihanna bude mit na novem CD featuring so spearsovou britney lidicky ja se tak hodne tesim na jej nove CD
  • Super

náhodou rihanna je upa supa zpevacka umi zpivat a vipada skvele je 10000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000 lepsi nez ta nána Hilary Duff *13* nebo Avril *13* takovi dve talmi......
  • rihannka

rihannka sa narodila 20.2.1988 a nie 18.2. ma este aj psa vola sa DJ ... a to bude asi vsetko... *4*
  • Favourite

Rihanna je úplně super, má skvělej hlas, dobře vypadá, umí zpívat, má dobrý písničky, má vkus.Je prostě super *4*
  • super

Rihanna je úžasní *1*
  • Rihanna

Rihanna je uplne v pohode co sa o Vanesse Hudgens napisat neda *15* *4*
  • Re: máš pravdu.

máš pravdu Rihanna je super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*
  • Re: Re: Noo...Rihanna...

Top je pravda..být hvězda tak jsem asi taky nejedu *15*
  • Re: Re: koncík

nechtoho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • fotky + videa

Je to skvela zpevacka. Jeji fotky a videa muzete nalezt na
    www.triple-error.estranky.cz *14* *1* *14*
  • Re: Noo...Rihanna...

Se ani nedivim ze na cesko plive... se jen podivej jak se treba paparazzi chovaj to je strasny ty wolle..akorat delaj ostudu pro jednu debilni fotku se prerazi .. se kouknete na Paris jak zakopla :D:D:D byla cela v soku z nich .. i Angelina Jolie si stezuje kdyz tu natacela ten film..rikala ze uz do CZ nikdy neprijede... i Paris rekla ze CZ uz nikdy.. tak se prosim nedivte :D a stejnak RIHANNKA 4EVER !!!!! *14*
  • Noo...Rihanna...

Já jsem Rihannu dříve nesnášela,ale když vyšla její písen' "Umbrella" tak jsem jí začala mít ráda.Vystřihovala jsem si jí z časopisu a tak dále,ale poslední dobou jí,už vůbec nemusím.Já jí začínám nesnášet.Po dle mě je to taková ta hvězda mladá co si myslí,že jí celej svět leží u nohou a je IN a tak dále.A navíc sice umí zpívat,ale někdy fakt ječí *8* .Nedivím se,že dostala jen 1000 000 však její koncert stojí za velký hov...nějaký zpěváci opravdu flákají zpěv místo toho,aby si uvědomili,že fanoušci jeli na koncert,aby si ho užili.Třeba takovej Michael Jackson má koncerty,který stojej za to tam být.Možná,že Rihanna ještě něco dokáže,ale určitě nikdy nevýjde z večírku s 8 Grammy.To je můj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit