-
Nova písnička
Lidi co říkáte na její novou písničku??Podle mě je krásná *14* -
www.rihannkaisbest.blog.cz
pls chodte na www.rihannkaisbest.blog.cz je to moja stranka o rihannke pls pls chodte tam *14* -
Re: Rihanna is best
jak muzes mit rada rihannu ona ceskou republiku a nas celej narod nesnasi!!! a jestli to nevis tak se posivej na paparazi!!!! *5* *16* -
rihanna-queen latifah
rihanna neni vůbec špatná ale já fandím queen latifah......no když tak se na její profil koukněte *4* *14* -
Rihanna is best
Ahojte!!!Tý ktorí majú radi Rihannu plssssssssssss chdte na:www.rihannkaisbest.blog.cz!!!PS: I ♥ RIHANNA! *3* *3* -
Re: Co to má znamenat?
*8* jestli je to pravda tak by mě teda pěkně zklamala...ale to nemůže být pravda na ni to nesedí *13* *8* *9* -
Rihanna
Eihanniny pisnicky se mi libi ,ale,co o nas rekla je vrchol!! *16*
ma peknej vkus i xicht ,ale tohle je moc *16* a mozna jeste pekne *3* ale jinak je namyslena!! *13* -
Co to má znamenat?
Je fakt ten,že se dopracovala dobře.Uznávám.Líbily se mi její písničky,ale pak jsem četla rozhovor s Rihannou v Paparazzi a dostala jsem šok!Plivala na ČR špínu a říkala,že je na ní dobrý jen pivo a památky,a že to odbyla protože dostala jen 1000 000kč za vystoupení *16* !Hrůza.Jak ji jen mohli ošidit?Dali jí JEN 1000 000kč,chudák chudá.A podobný kecy měla.Mně je to fuk,nadávejte mi a smějte.Ale kdyžtak si kupte Paparazzi a uvidíte.Nemlžu potvrdit jestli to jsou kecy nebo ne,ale proč by s to vymýšleli?Já si ho koupila jen kvůli článkům o Rihanně uříhané a bylo mi to upřímně líto.Zklamala mě.Je to jen namyšlená dylina s xichtem jako gorila. *16* *10* *16* *10* *13* -
rihannka
Rihannka moje nej zpěvačka mám jí mocinečky láda už jsem jí viděla na ževo stála vedle mě nevěříte? Dostala jsem se k ní díky bravíčkku ikdyž jenom na hoďku *4* -
Re: --------------
tak kdoby si nemyslel,když ho ve 20 zná skoro celý svět *1* -
Re: Riri
..prej to neí pravda...neboa spoň to oba popírají,prý jsou jenom nejlepší kamarádi *1* -
nejlepší
rihanna je nejlepší zpěvačka má suprový písničky který musim pořád poslouchat *1* -
Riri
Jak už asik všichni vite teda někteři tak Rihanna chodí s Chris Brownem četla jsem to v časaku byli tam i fotografie jak byli v bazenu byli prej v nějakem hotelu nebo v lazní *4* -
Miluju Rihannku
lidi já tu Rihannu obdivuju,...je skvělá, jedinečná...no PROSTĚ JE TO NAŠE RIRI (její nová přezdívka) *14* *14* *14* *1* *14* -
Re: --------------
A není snad něco extra? *14* -
--------------
ona ma dobry pisnicky ale mysli si o sobe ze je naka vymecna a ze je neco extra *1* *9* -
Re: prasa
Ale ona bez make upu vyzera fakt strasne....to musi kazdy uznat!!!! *13* -
Re: Re: blbý koncert
Joo koncert byl úžasnej...já stala v první řadě hned u těch repráků-málem jsem přišla o sluch ale i o zrak protože na Rihy je prostě skvělej pohleed...jen mě mrzelo že ten koncert byl tak krátkej a že nezazpívala mou oblíbenou písničku-question existing...a jinak doufám že Rihča jsem zase dozarí a bude to stejně skvělí----ale ještě mě naštvalo jak to měli zorganizovaný,začali pouštět moc pozdě,lidi byli nervozní a všichni se tam mačkali....a o rádoby zpěvačce předskokance ani nemluvím *9* *15*
a jinak já miluju Rihannuuu *14* -
Re: blbý koncert
A co jsi čekala? Na show nebo na zpěv musíš jinam, tohle je pozlátko pro děti *9* -
Re: plakáty mám rihanny 4!
Já je nechcy viměňit, nech sy říhanou *1*