-
Re: Re: Re: koncík
Někdo holt má Kotvalda s Hložkem a jinej říhanou *1* -
Re: ahooj
Miluju říhání -
Re: Re: Re: koncík
ježiši tak to je úžasný *9* -
ahooj
miluju Rihanu *14* *14* -
Re: Moje recenze 1
Koncert začal v 19h? Asi ti nešli hodinky. Začal v 8. A lidi pouštěli dovnitř až v 7. -
Podpočte Rirry !!
http://rnb.cz/clanky/111-rihanna_-_ report_z_koncertu_
Příspějte vašema příspěvakama pod tuto recenzi docela tam Rirry kritizují tak ať jsou tam i nějaká pozitiva !! -
Re: Re: koncík
Všechno to bylo strašně rychlé ale i předtím,mám strejdu co tam dělal šéfa ochranky a dostal ěm dozadu kde sem jí mohla vidět *14* stála přímo naproti mě a krásně se smála *14* -
Re: koncík
hej jak to? jak si se jí dotkla? vždyť byla daleko? wooooooooow povídej bože -
koncík
Naprosto DOKONALÉÉÉÉÉÉÉ *14* A dotkla sem se jí *14* upe nejvíc maras,cítila sem jí přímo na sobě,nemělo to chybu,málem sem sebou sekla.byla dokonalá!!!!!!!! -
Re: Moje recenze 3
Máš pravdu!!byl to fakt úžasnej koncert,neměl chybu!byla jsem tam s kámoškou taky asi ve 3.řadě a pořádně jsme si to užili!doufám,že za rok přijede zas!! *4* -
Moje recenze 3
Pak zazněly 1. tóny od Rihanny, lidi začali šílet, fakt to tam vřelo. Už si moc nepamatuju jak to šlo všechno po sobě, ale bylo to úžasný. Rihanna jako vždy zpívala celý koncert live. Moc neměnila kostýmy, ale to neva. Neměla to oblečení jako domina, ale měla takový jenmý, nevulgární oblečení. Když přišla Riri k nám, tak se na mě koukala, přímo do očí a celkem dlouho, to bylo úúúúúúúúúúúžasnýýýý ý. Celá aréna řvala, mávala, celej koncert s ní zpívala. Rihanna nás pořád nechávala zpívat. Řval jsem jako nikdy, dneska skoro nemůžu mluvitJ. Hudba ale trošku Rihannu přeřvávala, ale byla slyšet. Pořád se jenom smála a děkovala. Nejvíc asi měly úspěch písničky Hate that I Love You a Don’t Stop The Music. Publikum bylo fantastický, myslel jsem , že bude chladnější, ale naopak. Rihanna zpívala asi 14 songů. Také byla pauza, ve které bylo taneční představení a pak nás tak taky rozehřávali. Pak přišla Rihanna a na DSTM jsme všichni skákali, mávali no prostě to byl úžasnej odvaz. Koncert trval asi 1 hodinu a čtvrt. Rihanna začala zpáívat až v 21:00.
Samotný Rihannin koncert byl fantastický. Rihanna byla skvělá, nádherná, úžasná a publikum taky. Jsem moc rád, že jsem tam byl a hned bych šel znovu. Rihannin koncert byl báječnej.
Omlouvám se za chyby a popřípadě špatné formulace. Psal jsem to v rychlosti -
Moje recenze 2
Na podium jako první byla Djka, byla celkem dobrá, ale byla tam hrozně dlouho a pak už začala celkem dost nudit. Když skončila, následovaly písničky, hráli třeba Nelly, Justina a nejvíc co ně překvapilo a rozveselilo byla Britney s Radarem. Pak následovala Kerndlová, proboha to byl průšvih. Oblekem se snažila napodobit Rihannu, „zpívala“ asi 4 – 5 písniček a celý to měla na playback, svíjela se tam jak koza. Lidé jí skoro netleskali, když přišla na naší stranu, tak jsme na ní dělali ksichty. Hodně lidí bylo otrávených, po 1. písničce jí začali hlásit. Mám takovej dojem, že jí utnuly. Když skončila tak jen tak suše řekla: KONEC a šla a lidi a taky já a Martina jsme začali křičet HURÁÁÁÁÁ. Pak následovala asi 30 minutová pauza ve které se zase pouštěly písničky. A opět mi udělali radost, pustili Freakshow. -
Moje recenze 1
Takže tohle je moje recenze na Rihannin koncert v Praze.
Když jsme vylezli z metra, tak mě celkem udivilo, že nikde moc nebyly nějaký plakáty. K aréně jsme dorazili a už tam stálo pár lidí, tak jsme se zařadili ke vchodu 31,kde byl vchod pro stání u podia. Před námi bylo pár lidí asi kolem 20, pak se to tam začalo zaplňovat. Venku jsme dohromady stáli něco kolem 2 hodin. Začala tam být docela tlačenice, ochranka si vždycky dělala srandu a jen tak otevřeli dveře, lidi se začali tlačit a oni je zase zavřeli. Absolutně jsme nepochopil, proč dali zábrany ven až když tam byli naštosovaní lidi. Někteří začali předbíhat, někdo někomu držel místo, někdo se tam prostě jen tak vecpal. To nás fakt naštvalo i ostatní lidi kolem. Nějak jsme se začali bavit s holkama co stály za námi. Různě jsme tam probírali Rihannu, bylo to dobrý, pak jsme se začali nějak bavit a ofum co má Martina a zaslechli to tam i ostatní a hned: je ty máš nějakou stránku? Tak jim Martina dala vizitky, který putovali dál, prý: český fanclubJ. Až po dlouhé době nás vpustili, lidi se začali hrozně tlačit, ale uklidnili to tam. Aréna je celkem dost stará, takže žádný velký kontrolování se moc nekonalo, jen prohmatání a nahlédnutí do tašek. Lidi už byli klidní. Pak jsme se dostali dovnitř, tam nám dali na ruce pásky a zkontrolovaly lístky. Pak už jsme běželi k pódiu, chtěli jsme být v 1. řadě, ale bohužel ti co nás předběhli byli v 1. řadě. Skončili jsme asi ve 3. řadě, pak se to tam různě hýbalo a byli jsme tak ve 4. něco mezi, ale dobré místo, já jsem viděl skvěle. Lidi se pak opět zase začali mačkat. Po všech těch mačkanicích a dlouhých hodinách jsme konečně byli na místě. Koncert začal v 19:00 do arény vpustili lidi asi v 18:00. -
Re: Re: blbý koncert
teda jen ta Kerndlová byla příšerná, to fakt byla katastrofa -
Re: blbý koncert
ten koncert byl fantastický, nevím co se ti na tom nelíbilo? všechno bylo dokonalý -
blbý koncert
Nevím jak vy ale mě Rihanan docela zklamala,nečekala sem že to dopadne takhle,jednou sem si chtěla pořádný koncert užít a ono se to tak zkazí *9* -
Re: Re: Rihanna je zasnoubena
ne rihanna je 100% zasnou bena priznala to v repportazi na očku ukazovala tam i prstynek jak ho pysne nosi na ruce -
Mam stranku
Čaute všetci.Vytvorila som o rihannke novy blog kto ju ma rad nech ide na stranku www.rihannkaisbest.blog.cz a napište niečo do komentarov prijemnu zabavu -
rihanna
chjo ja se na ten koncert nedostanu *9* ...bavte se za me -
Re: Rihanna
kdy? kde?