-
ta písnička s Shakirou je dobrá, ale ten videoklip *4*
-
*14* *14* *14* *14* LOVE RIHANNA NEJLEPŠí ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
-
:-)
Má dost dobrej hlas a fotky.Klipy má taky skvělé a písničky to samé.Jinak nejvíc se mi líbil účes co měla v klipu k písničce umbrella:-).Ta holka je stylová -
-
Re: :-)
mas pravdu je proste skvela *4*
-
-
hodně štěstí k narozkám RiRi ;) *15* *3* *2*
-
jknhjvtr
Má docela pěkný písničky.A Umbrella je mrdová!To je fakt hustý ta písnička!Ale musim znat že je hezká a že spívat umí,Ten novej ůčes je taky dobre sluší jí to víc nž předtím.Je to fakt mrda. *4* -
Happy Birthday
Happy Bithday Rihanna <3 ... Jdu na koncert *Yahoo* ... To bude luxusní .. Jde někdo tky ? *14* -
-
Re: Happy Birthday
já jdu taky! jsem někde na 111, nebo 112. na stání radši ne.. :D prej, a to bylo jenom na šmajdovi, tam jednu holku ušlapali do bezvědomí.. -
Re: Happy Birthday
Jááá :D Kam jdeš ? -
-
Re: Re: Happy Birthday
Stání u podia .,. máš facebook ? -
-
Re: Re: Re: Happy Birthday
jo -
Re: Re: Re: Happy Birthday
Taky máme u poodia,se tam potkáme *5*
-
-
-
-
NOVÉ FORUM
právě se rozjíždí nové forum o této skvělé zpěvačce přijďte se podívat a pomozte nám v jeho rozšiřování a zdokonalování http://rihanna.up-your.com/ -
jen na sex by byla dobra...
zpevacka to zadna neni,to co ona predvadi to neni zadny umeni,staci jen kdyz se kouknu na ty superstar kreteny to samy,kampa by se takovahle pipina hrabala za nakymi svetovymi popovimi zpevaky ktery byli v 80.letech a dodnes sou jejich hity porad nejvetsi ikdyz stary a moc nestylovy,ale kdyz se na ni kouknu tak bych ji ho dal do huby a mrdal do neknecna a strikal po ni ,na to si myslim ze by bal lepsi nez na zpev kterej neni zpev..... *1* -
-
Re: jen na sex by byla dobra...
to bys neměl o ní,tak sprostě mluvit,ale my ostatní,co ji máme rádi,bychom měli rádi ten její sladký hláseček i kdyby neměla tak rozkošnou tvářičku,jakou má -
Re: jen na sex by byla dobra...
na zpívání je taky moc dobrá a ty populární zahraniční zpěvačky let 80ých by rovněž byly dobré i na to ostatní,cos tady napsal *1* *14*
-
-
Happy B-Day
Všechno nej nej nej nej a nej k narozkám Riri! *14* -
hb
taky přeji všechno nejlepší ke 23 narozeninám :D i když na 23 bych tě netipla spíš víš až ke 30 :D