Přejít na výpis diskuzí

Rihanna

OSOBNOST 31.12.2006 
927 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rihannka

Rihannka moje nej zpěvačka mám jí mocinečky láda už jsem jí viděla na ževo stála vedle mě nevěříte? Dostala jsem se k ní díky bravíčkku ikdyž jenom na hoďku *4*
    • diela

Re: rihannka

*10* taky jsem vyhrála lístky se setkáním z Brava,jenže došlo k problémů a lístky mi nedošli tudíž předali výhru někomu jinému,když jsem jim volala,tak mi poslali jen lístky *8* a mě šlo hlavně o to setkání *9*
      *1* ale koncert byl luxusní,hlavně ti týpci za mnou *1* *15*
      jaký to bylo *7* *4*
  • nejlepší

rihanna je nejlepší zpěvačka má suprový písničky který musim pořád poslouchat *1*
  • Riri

Jak už asik všichni vite teda někteři tak Rihanna chodí s Chris Brownem četla jsem to v časaku byli tam i fotografie jak byli v bazenu byli prej v nějakem hotelu nebo v lazní *4*
    • Re: Riri

..prej to neí pravda...neboa spoň to oba popírají,prý jsou jenom nejlepší kamarádi *1*
  • Miluju Rihannku

lidi já tu Rihannu obdivuju,...je skvělá, jedinečná...no PROSTĚ JE TO NAŠE RIRI (její nová přezdívka) *14* *14* *14* *1* *14*
  • --------------

ona ma dobry pisnicky ale mysli si o sobe ze je naka vymecna a ze je neco extra *1* *9*
    • Re: --------------

tak kdoby si nemyslel,když ho ve 20 zná skoro celý svět *1*
    • Re: --------------

A není snad něco extra? *14*
  • ahooj

miluju Rihanu *14* *14*
    • Re: ahooj

Miluju říhání
  • Podpočte Rirry !!

http://rnb.cz/clanky/111-rihanna_-_ report_z_koncertu_

Příspějte vašema příspěvakama pod tuto recenzi docela tam Rirry kritizují tak ať jsou tam i nějaká pozitiva !!
  • koncík

Naprosto DOKONALÉÉÉÉÉÉÉ *14* A dotkla sem se jí *14* upe nejvíc maras,cítila sem jí přímo na sobě,nemělo to chybu,málem sem sebou sekla.byla dokonalá!!!!!!!!
    • Re: koncík

hej jak to? jak si se jí dotkla? vždyť byla daleko? wooooooooow povídej bože
      • Re: Re: koncík

Všechno to bylo strašně rychlé ale i předtím,mám strejdu co tam dělal šéfa ochranky a dostal ěm dozadu kde sem jí mohla vidět *14* stála přímo naproti mě a krásně se smála *14*
        • Re: Re: Re: koncík

Někdo holt má Kotvalda s Hložkem a jinej říhanou *1*
        • Re: Re: Re: koncík

ježiši tak to je úžasný *9*
  • Moje recenze 3

Pak zazněly 1. tóny od Rihanny, lidi začali šílet, fakt to tam vřelo. Už si moc nepamatuju jak to šlo všechno po sobě, ale bylo to úžasný. Rihanna jako vždy zpívala celý koncert live. Moc neměnila kostýmy, ale to neva. Neměla to oblečení jako domina, ale měla takový jenmý, nevulgární oblečení. Když přišla Riri k nám, tak se na mě koukala, přímo do očí a celkem dlouho, to bylo úúúúúúúúúúúžasnýýýý ý. Celá aréna řvala, mávala, celej koncert s ní zpívala. Rihanna nás pořád nechávala zpívat. Řval jsem jako nikdy, dneska skoro nemůžu mluvitJ. Hudba ale trošku Rihannu přeřvávala, ale byla slyšet. Pořád se jenom smála a děkovala. Nejvíc asi měly úspěch písničky Hate that I Love You a Don’t Stop The Music. Publikum bylo fantastický, myslel jsem , že bude chladnější, ale naopak. Rihanna zpívala asi 14 songů. Také byla pauza, ve které bylo taneční představení a pak nás tak taky rozehřávali. Pak přišla Rihanna a na DSTM jsme všichni skákali, mávali no prostě to byl úžasnej odvaz. Koncert trval asi 1 hodinu a čtvrt. Rihanna začala zpáívat až v 21:00.

Samotný Rihannin koncert byl fantastický. Rihanna byla skvělá, nádherná, úžasná a publikum taky. Jsem moc rád, že jsem tam byl a hned bych šel znovu. Rihannin koncert byl báječnej.

Omlouvám se za chyby a popřípadě špatné formulace. Psal jsem to v rychlosti
    • Re: Moje recenze 3

Máš pravdu!!byl to fakt úžasnej koncert,neměl chybu!byla jsem tam s kámoškou taky asi ve 3.řadě a pořádně jsme si to užili!doufám,že za rok přijede zas!! *4*
  • Moje recenze 2

Na podium jako první byla Djka, byla celkem dobrá, ale byla tam hrozně dlouho a pak už začala celkem dost nudit. Když skončila, následovaly písničky, hráli třeba Nelly, Justina a nejvíc co ně překvapilo a rozveselilo byla Britney s Radarem. Pak následovala Kerndlová, proboha to byl průšvih. Oblekem se snažila napodobit Rihannu, „zpívala“ asi 4 – 5 písniček a celý to měla na playback, svíjela se tam jak koza. Lidé jí skoro netleskali, když přišla na naší stranu, tak jsme na ní dělali ksichty. Hodně lidí bylo otrávených, po 1. písničce jí začali hlásit. Mám takovej dojem, že jí utnuly. Když skončila tak jen tak suše řekla: KONEC a šla a lidi a taky já a Martina jsme začali křičet HURÁÁÁÁÁ. Pak následovala asi 30 minutová pauza ve které se zase pouštěly písničky. A opět mi udělali radost, pustili Freakshow.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit