-
Moje recenze 1
Takže tohle je moje recenze na Rihannin koncert v Praze.
Když jsme vylezli z metra, tak mě celkem udivilo, že nikde moc nebyly nějaký plakáty. K aréně jsme dorazili a už tam stálo pár lidí, tak jsme se zařadili ke vchodu 31,kde byl vchod pro stání u podia. Před námi bylo pár lidí asi kolem 20, pak se to tam začalo zaplňovat. Venku jsme dohromady stáli něco kolem 2 hodin. Začala tam být docela tlačenice, ochranka si vždycky dělala srandu a jen tak otevřeli dveře, lidi se začali tlačit a oni je zase zavřeli. Absolutně jsme nepochopil, proč dali zábrany ven až když tam byli naštosovaní lidi. Někteří začali předbíhat, někdo někomu držel místo, někdo se tam prostě jen tak vecpal. To nás fakt naštvalo i ostatní lidi kolem. Nějak jsme se začali bavit s holkama co stály za námi. Různě jsme tam probírali Rihannu, bylo to dobrý, pak jsme se začali nějak bavit a ofum co má Martina a zaslechli to tam i ostatní a hned: je ty máš nějakou stránku? Tak jim Martina dala vizitky, který putovali dál, prý: český fanclubJ. Až po dlouhé době nás vpustili, lidi se začali hrozně tlačit, ale uklidnili to tam. Aréna je celkem dost stará, takže žádný velký kontrolování se moc nekonalo, jen prohmatání a nahlédnutí do tašek. Lidi už byli klidní. Pak jsme se dostali dovnitř, tam nám dali na ruce pásky a zkontrolovaly lístky. Pak už jsme běželi k pódiu, chtěli jsme být v 1. řadě, ale bohužel ti co nás předběhli byli v 1. řadě. Skončili jsme asi ve 3. řadě, pak se to tam různě hýbalo a byli jsme tak ve 4. něco mezi, ale dobré místo, já jsem viděl skvěle. Lidi se pak opět zase začali mačkat. Po všech těch mačkanicích a dlouhých hodinách jsme konečně byli na místě. Koncert začal v 19:00 do arény vpustili lidi asi v 18:00. -
-
Re: Moje recenze 1
Koncert začal v 19h? Asi ti nešli hodinky. Začal v 8. A lidi pouštěli dovnitř až v 7.
-
-
blbý koncert
Nevím jak vy ale mě Rihanan docela zklamala,nečekala sem že to dopadne takhle,jednou sem si chtěla pořádný koncert užít a ono se to tak zkazí *9* -
-
Re: blbý koncert
A co jsi čekala? Na show nebo na zpěv musíš jinam, tohle je pozlátko pro děti *9* -
-
Re: Re: blbý koncert
Joo koncert byl úžasnej...já stala v první řadě hned u těch repráků-málem jsem přišla o sluch ale i o zrak protože na Rihy je prostě skvělej pohleed...jen mě mrzelo že ten koncert byl tak krátkej a že nezazpívala mou oblíbenou písničku-question existing...a jinak doufám že Rihča jsem zase dozarí a bude to stejně skvělí----ale ještě mě naštvalo jak to měli zorganizovaný,začali pouštět moc pozdě,lidi byli nervozní a všichni se tam mačkali....a o rádoby zpěvačce předskokance ani nemluvím *9* *15*
a jinak já miluju Rihannuuu *14*
-
-
Re: blbý koncert
ten koncert byl fantastický, nevím co se ti na tom nelíbilo? všechno bylo dokonalý -
-
Re: Re: blbý koncert
teda jen ta Kerndlová byla příšerná, to fakt byla katastrofa
-
-
-
Mam stranku
Čaute všetci.Vytvorila som o rihannke novy blog kto ju ma rad nech ide na stranku www.rihannkaisbest.blog.cz a napište niečo do komentarov prijemnu zabavu -
rihanna
chjo ja se na ten koncert nedostanu *9* ...bavte se za me -
LÍSTKY NA KONCERT Rihanny
AHOJky, nemáte někdo zájem o 2 lístky na PRAŽSKÝ KONCERT RIHANNY - čtvrtek 20.3. 19:00, v HC SPARTA ARÉNĚ - lístky na STÁNÍ (1ks/Kč890,--)...vím, že jsou ještě normálně k dispozici u portálů ke koupi - ale TICKETpro je nemění ani nevrací - takže je potřebuji prodat touto cestou - škoda nechat propadnout:-( zájemci pište PROSÍM na mail: petronelllka@centrum.cz Velice VÁm děkuji za pomoc...hezký den -
Rihanna je zasnoubena
víííte to? ze rihanna je zasnoubena.a ti co rikaji ze rihanna je p*** tak at se dou vycpat. *3* rihanna je nej nej *4* -
-
Re: Rihanna je zasnoubena
Prej se rozmýšlí,že ji chric požádal o ruku ale ona neví,nebo aspoń nevěděla *3* -
-
Re: Re: Rihanna je zasnoubena
ne rihanna je 100% zasnou bena priznala to v repportazi na očku ukazovala tam i prstynek jak ho pysne nosi na ruce -
Re: Re: Rihanna je zasnoubena
*Chris
-
-
-
Ten kdo tvořil profil rihanně je ůplně blbej protože ona se narodila 20.2.No jo to by musel ten člověk přemýšlet že jo!!!!!!!! -
plakáty mám rihanny 4!
Mám 4 nadherný plakáty Rihanny!!Kdo by měl zájem tak ať mi napíše na e-mail!!A kdo by chtěl vědět za jaký plakáty mu to viměním tak ať mi to napíše na e-mail!! -
-
Re: plakáty mám rihanny 4!
Já je nechcy viměňit, nech sy říhanou *1*
-
-
RR
Nooooooooo....ako,ja som ju pocula v radiu nazivo a ak mam povedat pravdu,hlas tam mala ako 10 rocne dievcatko... *7* -
Narozky
Rihi šecko nejlepší k dnešním narozenináám :-* *14*