-
rihanna
Rihanna je uplně nejlepsi,ja nan jeji dve cd a sou fakt super.a ti co tu pisi ty prasarny tak at si je napise treba do nejakeho denicku,at tu neurazi celebritu jako je rihanna.chtela bych videt vas jak byste zazpivaly to co rihanna. *3* -
rihannka
Ja si mysli že je to super zpervačka.Víte že bude mít v Čr koncert??v Praze
*4* -
bleeeee
?Rihanna?
Nooooo podla mna je to krava bez talentu a v jednej pesnicke spieva o nabitku....sialene co???? *10* *13* *13* -
?rihanna?
Nooooooooo...mne sa ako aj celkom lubila ale teraz...Zacala som pocuvat Ciaru lebo ma lepsie pesnicky,je krajsia a UZNAJTE...Naozaj vie Cia lepsie tancovat...teda aj ja suhlasim s tym ze rihanna nevie tancovat...a nelubi sa mi Rihannin mecavy hlas.... *9* -
...
Tak ja osobne rihannu moc nemusim...ale nechcem sa tu s nikym hadat lebo kazdy ma svoj nazor...ale ja si myslim ze to ako uz trocha daktori prehanate ze je P..A!!!!!!
Ale to ze nevie tancovat suhlasim!!!!! *13* *3* -
super kost
zpívat umí,sexy je taky,tak co se na ní nelíbí?? *14* *4* -
-
prasa
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe.. .Sexy????
*15* *15* *15* *15* *15* ...videl si ju TY uz niekedy bez makeupu? -
-
Re: prasa
Ale ona bez make upu vyzera fakt strasne....to musi kazdy uznat!!!! *13*
-
-
debko
rihanna je PPPPPP.......AAAAAAAAAAA nataca trapne videa
-
-
20.3.2008
Tak Co Lidi...co říkáte na Koncert v Prazeeee? *14* *14* já osobně nebudu chybět.... *15* -
plakát
mám 3 plakáty rihannky kdo by měl zájem tak A´t napíše!!!na všech je rihhana Sexy!! *4* *14* *14* *5* -
Rihanna
Rihanna je ta nej zpěvačka na celém světě ! *14* -
-
Re: Rihanna
naj spevacka na celom svete!?
moj nazor je ze by sa naslo tisice ludi s lepsim hlasom ako ma Rihanna.... *13* *9* *9* -
Re: Rihanna
*3* To souhlasím
-
-
M...
Ahoj to co tam někdo píše o Rihanně je hnusný...Její písničky...no tak některý se mi fakt líbí ale některý zase moc ne...je to tak půl na půl.Jo a víc se mi líbila s timi delšími vlasy.Ale teď vypadá taky dobře...A jak tam někdo píše že je p... a tak,tak ať si to příště nechá pro sebe prostě celebrity se takhle chovaj určitě bychom se všichni takhle postupem času začali chovat...Jedině že by ji někdo znal osobně *1* tak to jo ...to ať si tam píše co chce...Zpěvačka je good. *4* -
-
Re: M...
Jako uplně dobře napsáááno tě obdivuju jsi to krásně vymyslela poklona tvojí hlavě a hlavně rihanně *14*
-