Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RB

Salvador Dalí
  • b.e.t.u.l.i

:(

Tak jsem si uz pred mescem objednala z nemecka tricko s Edwardem (Robem) a porad neprislo *9* a ja ho chtela mit na jeho narozky :( *9*
    • miss_cullen

Re: :(

no teda! to nase*e *9*
  • soutěž

http://www.bojovniciprotitotalite.c z/videa2/detail/95 .. pls hlásněte *1* *1* *1*
  • nik011

nevim nevim

ja sem mu k narozkam napsala dopis... ale nevim mno
    • nik011

Re: nevim nevim

co si o tom myslite vy?
      • miss_cullen

Re: Re: nevim nevim

super nápad - já už mám taky koupenou obálku, ale nevím, kdy se k tomu dopisu dokopu *15* *15* *15*
        • nik011

Re: Re: Re: nevim nevim

j diky, tak ji taky poslii
  • kniha

hlasujte pro stmívání v knize srdce musíme se dostat do finále !!!!!!!!!!!!! www.knihasrdce.cz *3* *3*
  • leila00

):

Tak už mi odepsali ): Bohužel nic moc pozitivního.

Dobrý den,
    Děkujeme Vám za e-mail, ale nemám o tom žádné zprávy. Sledujte, prosím, naše stránky www.kviff.com, kde jsou postupně zveřejňovány všechny novinky ohledně programu, případně hostů, kteří přijedou na karlovarský festival.
    S pozdravem

Pavlína Grossová
    Karlovy Vary IFF
    www.kviff.com
  • avrilka.14

Robovy narozky!!

ÁÁÁ zejtra má Rob narozeniny,tak sem zvědavá jak to oslavíí.. *15* *15*
    • -m.a.t.l.a-

Re: Robovy narozky!!

Joo.. přesněě.. *1* *14* už zejtráá!! :** *14* budu slavit taky *1*
  • leila00

festival

Tak když jsem si přečetla, že Rob by opravdu měl přijet tak jsem napsala asi po 15 minutovém křiku přímo pořadatelům, tak doufám, že brzo dostanu odpověď.
    • Re: festival

Jsem jeho (z mé strany) teď už bývalá kámoška z MySpace, asi před pěti měsíci jsem ho sem zvala. A kam že to jako má přijet? Párkrát jsme si napsali. Hodnej kluk, ale umí bejt taky pěkně namachrovanej a trošku nezvládá svou slávu. Ale to je jeho věc.
      • miss_cullen

Re: Re: festival

nevěřím *15*
      • Re: Re: festival

"Z mé strany" jsem myslela, jako že jsme byli oboustraní kamarádi, ale já to ukončila. Já jen, aby snad někdo neměl kecy. Ale nelituju toho. Je to eště nevyspělý dítě, ať podle někoho vypadá tak skvěle, jak vypadá.
        • leila00

Re: Re: Re: festival

No jasný no *15* A všichni ti to věříme.
          • Re: Re: Re: Re: festival

Já to taky nečekám, a je mi celkem jedno, co ty na to. jenom jsem to tam napsala, že jsme si spolu párkrát písli. On není nijak moc zajímavej, je to hodněj kluk, ale nic k p.osrání. A neumí gramatiku, ale to bylo trošku dětský mu vyčítat. Můžeš se podívat na moji stránku na MySpace, najdeš mě tam s pár slavnejma. Dělám blízko šoubyznysu. www.myspace.com/martinaslechtova
            • Re: Re: Re: Re: Re: festival

ze je hodnej kluk to vim taky ne,az prides na neco jinyho az si s nim zas budes nekdy psat jako ze nikdy nebudes , tak to sem napis ok?
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: festival

přesně *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: festival

a dášmi plsky vědět? *3*
      • leila00

Re: Re: festival

Jasný, že jo *3* Vám to tady napíšu velkejma písmenkama, aby to náhodou někdo nepřehlédl. Zatim mi ale neodepsali *9*
  • nik011

do ass

jak to do varu mate dalekooo??? ja skoro pres celou cr se na to vyseru *9*
    • kejtlin

Re: do ass

já sice bydlím u prahy, ale pochybuji, že s mými rodiči mě tam pustí, takže můžu Robertu Pattinsonu maximálně dát tak sbohem a šáteček a tím to pro mě končí!! vážně mě to sere!!!
      • deniska-l

Re: Re: do ass

no to ja taky budu mít problem s rodiči ale doufáááám že se tam dostanu...no prostě mmusim ....jak říkate asi jedina šance...a tu nesmim zahodit nějak pryč!!!! *5*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: do ass

a ja pro jistotu vubec nejsem v cechach celej cevnec *9* chjoo.. :(
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: do ass

já zase nemůžu první týden o prázdninách takže je to taky super *9* *9* *9* *9* *9*
            • -m.a.t.l.a-

Re: Re: Re: Re: Re: do ass

Hmmm *1* *1* super.. mám to daleko, nikdo příbuznej tam nebydlí, určitě se tam nedostanu atd. atd.. *1* *10* *9* a i kdyby.. když si uvědomim kolik lidí tam bude jako já *1* vzdávám to.. *1* jedině tak tam jet všichní společně.. nemyslíte..? *1* *14* *3* *3*
          • Re: Re: Re: Re: do ass

Beztak toho potom bude plnej internet,takže je jedno..jestli ho uvidím na místě,nebo v telce.Já tam nejedu a nesere mě to...Podívám se na něj doma v teple.
    • leila00

Já tam jezdim každý rok takže pohodička. Hele to je ale možná jediná přiležitost kterou budeš kdy mít!!! Pojeď tam!!! To je rozkaz (:
      • nik011

Re: Re: do ass

jo budu se nazit klidne tam pudu i pesky, no tak to uz bych mela asi vyrazit co abych tam dosla, ale ne kdyztak tam pojedu vlakem a nezajima me ja tam proste budu jinak to nepreziju ,bibi
    • mysak.kol

já to má taky trochu z ruky, bohužel *9* *9* *9* *9* ale když mi bude přát štěstí, tak se tam nějak dostanu, jen si říkám, jestli by mi nebylo lépe, kdybych zůstala doma, kvůli sklamání z toho, že se ho nedotknu *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8*
    • lenicczka

ja to mam asi 100 km ale jedu tam na 100%
    • zanesskaaaa

já to mám naštěstí kousek.. a ještě k tomu tam bydlí babička takže cool *3* *14* *14*
  • mysak.kol

Karlovarský festiválek

3.-11. července 2009, Bartoška řekl, že se na něm objeví představitel upíra z posledního trháku *7* *7* *7* kdo to může být *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT!!! *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* JOOOOO
    • miss_cullen

Re: Karlovarský festiválek

Tak to ve v ***** zrovna ten týden nemůžu *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* Já se na to...
    • deniska-l

Re: Karlovarský festiválek

*14* *14* *14* *14* *14* *14* jáá se zbláznimmm!!!!! ja tam musim jet!!!! *1* ja ho prostě musim vidět ...desně miluuju *14* *14* *14* *14* jako jestli se tam nedostanu tak si to budu do konce http://img.osobnosti.cz/smiles/6.gifživota vyčítat!!!!!ja ho prostě MUSIM VIDĚT...!.....ale takovejch fanynek jako sem ja tam bude!!! *9* ....ale mě stačí jenom ten pohled na něj.... *14* nnooo vlastněš když už bych tam byla tak bych si chtěla na něj šáááááááááááááááhnout....!.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • mysak.kol

Re: Re: Karlovarský festiválek

kdyby jenom sáhnout *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* sežrat ho i s botama!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* doufám, že tam bude. festiválek je za rohem a hromady lístků na prodej *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • keeta

Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

já to nevydržíííím!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *14* *14* Holky tem musíme bejt!!!Jinak budem muset začít kupovat lísty....páč až se tohle roznese myslím že na nás už nezbudou... *15* *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

hele my ještě potřebujem sehnat koně... *15* ...no a líístky a motorku:D....a jeeště se jenom zeptat rodičů a můžem vyrazit vid? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • keeta

Re: Re: Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

a ten traktor *15* *15*
          • lenicczka

Re: Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

jj taky si myslim že budou hnedka prič až se to potvrdí já tam jsem na 100% ale bojim se že se k němu nedostanem *9* *9* mocga se tam tesim *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit