-
Rob v Jarmarku marnosti nehraje!
Ahojík, hele právě jsem dokoukala Jarmark marnosti (četla jsem, že tam rob hraje a pstě se neodolala a musela o vidět) a on tam vbc nikde není!!! Nwm , jak vy, ale já ho tam nikde neviděla....jesi někdo jo napište mi pls zpravu v jake scene asi..ju?? -
-
Re: Rob v Jarmarku marnosti nehraje!
Jj vystřihli, já jsme si přepálila originál a v bonusech je! Je tam jako vždy nádhernej a drží Resse za ruku... *1* Ta Resse.. jake sbalila, a drží se s Robertem za ruku.. *1* *1* Ale jinak dobrej film! *14* -
Re: Rob v Jarmarku marnosti nehraje!
tu scénu s ním vystřihly *9*
-
-
♥♥
*14* *14* *14* *14* *14* -
NAROZKY
já mam narozeniny taky 13.5. ale 1995 *1* *1* -
-
Re: NAROZKY
jůůů tak toe vostry *15* taky bych chtěla...! *15* *15* tak to vše nej ...! *14*
-
-
Rob
Peknej kluk,ma velkou sanci jako herec neco dokazat,no do roka uvidime.Kazdopadne mu preju hodne uspechu. -
-
Re: Rob
jootojooo Rob je krááásnej...a jako herec je super....no prostě talent!!!! *15* *15* *15* *14* *14*
-
-
NAROZKY..!
.... a už se to blíííížíííí *15* teda holky už jenom 8 dníí a je to tady...NAROZKY!!!!*15* nooo jak ty Robovi narozky oslavíme,??? *3* ale chce to něco velkolepího:D *15* *15* jinak to ani pro Roba nejde *14* ...už se těšíííím *3* tyyo už mu bude 23 toe hezkyyy *5* *1* *14* *15* *14* -
-
Re: NAROZKY..!
se mnou taky počítej!! *15* -
-
Re: Re: NAROZKY..!
*15* tyyyo tady mu určitě popřeje strašně moc lidííí! *3* na to se těšim až tady ta cela diskuse bude plná přáníček *3* *15* *15* ja sem dementík *15* *15* bych chtěla vidět jak to oslavííí *1* *5*
-
-
Re: NAROZKY..!
vychází to na středu, tak něco vymysli. jsem pro každou bejkárnu *15* *15* *15* Pro Roberta i život *14* *14* *14* zase budeme stejně staří. huráááááááá. *1* *1* on je božský *4* *15* -
-
23 moje oblíbený číslo :) *15* takže tenhle rok :) bude pro Roba úspěšnej *15* -
pokud to nebude nečo v hradci tak ja tu na netu ten den na 1000% budu *15* *15*
-
-
-
PLLLS
Ahojky lidi hláslibyjste mi pls tady? Jsem tam s Robertem Pattinsonem http://barush-twilightsaga.blog.cz/0905/soncts MOC DĚKUJUU -
-
Re: PLLLS
máš to tam. *3* -
můůj je tam taky *15* ...a jasny že vedeš *15* jak jinak s Robem...o ani jinak nejde *15* -
ode me uz mas hlasek...
*4*
-
-
kino
Joo,tak to tky půjdu s kámoškama.Jako Rob je super!! *14* -
diskuse
Nemá tohle být diskuse o Robovi a ne o tom,jak si říkate ahoj? *1* *1* Nic proti tomu nemám,jen mi to přijde vtipné,jinak doufam že Rob natrhne prdel kritikum svým hereckým výkonem v Little Ashes *1* *1* -
-
Re: diskuse
jj to se vi... *15* a oni budou slintat s hubou dokořán .. jak je skvělej :) nevite kdy presne bude little ashes v kinech? *15* -
-
Re: Re: diskuse
joo toe jasny..!...Rob jim ukáže!!! *5* ..ja taky nwm ale kámoška mi slíbila že na to se mnou pude *15* tak už jenom čekam až se to objeví na plakatech *15* *15* -
-
Re: Re: Re: diskuse
jee ale ja to nevydrzim se na to kouknout v kinech ja to chci hned ted!=D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: diskuse
jn ja na to taky pudu s kamoskama :D ale lepsi by bylo jit na o s Robem osobne... ne to by nebylo lepsi to by byl sen *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
To uz je spis sen ty woe!to myslim ze uz by se nidko enidval na film!=Dto by se ani nikdo nemohl divat *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: diskuse
HH *15* *15* Hele lidi ja uz dlouho heldam nedke Little Ashes nedke jsem videla ze uz je to normalne na internetu a tak nwite kde byhc se na to mohla juknout?!plls predem diky! *3* -
-
zkus ulož.to *3* -
co to je za film? o cem? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: diskuse
toe film ktery bude teprve v kinech...Rob tam hraje Salvadora Dalího...(bo jak toe *15* )...mohlo by to být pěkny....teda určitě to bude krasny FILMÍk... *5* -
-
NOO ja to slyseal presne tam byl natocenej ja ted ale nwm kde!=D..asi na Prima Cool nbeo ja nwm=D..nebo mozna na Nova Cinema *15* *15* Fakt nwm a le etd oni jako Nejzhavejsi celebrity Holywoodu a ted ja jao tam urco bude Roba aa ted ani Robert Pattinson prohlasil ze uz nehleda holku.Po nahravani jeho noveho filmu kde mel libaci scenu s muzem rekl:Rob:Bylo to proste aaaaa *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Tak jako ja nwm hele ale bylo to mili jak on uplne aaaaaaaa sem se zacala smat! *15* *15* -
jooo to sem taky někde četla *15* chudáček Rob *3* ... -
HH no prave pro rekl ze uz nehleda holku to me dostalo jak on uplne pri tom rozhovour:Rob: No bylo co aaaaaaa *15* *15* Ja jsme z nej chcipala!=D *15* *15* Ty woe to muselo byt neco ty woe libat se s Robertem!=D *15* -
no hele ... slysela sem ze Rob tam ma mit milostnou scenu s chlapem.. :D *15* ale tak no i pri tom bude :) k nakousnuti *3* *14*
-
-
-
-
-
-
Achojiky
Achojiky ste tu někdo??? *3* *3* -
-
Re: Achojiky
ahoojik:D...ja tu sem *15* *15* -
-
Re: Re: Achojiky
já taky *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Achojiky
koukám moc nás tu není *15* *15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Achojiky
tjn *9* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achojiky
ahooj ja sem tu takyy *15* -
*15* *15* *15* -
ale jo taky to jde *1* ...akorat se tak nějak snažim naučit dějak *9* nooo *15* -
dobrý, a Ty ? *3* -
njn *9* ..co se dá dělat *15* a jak se máááš? *15* *4*
-
-
-
-
-
-
Rob a Web o stmívání ...atd
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Jukni je tam toho spousta:-D -
-
Re: Rob a Web o stmívání ...atd
joo souhlasim je tam toho fakt hodně!! *4* ...diky za typ! *15* *15* Rob tam má pěkny fotečky *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Rob a Web o stmívání ...atd
Dikec -
-
Re: Re: Re: Rob a Web o stmívání ...atd
NVZ !!! *15* *15* to já spíš KUJííííí *15* *3*
-
-
-