Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rob smrdí

Ahojky, já jsem teď našla na webu článek, že Rob smrdí a že si na něj stěžuje celý štáb. Myslím, že je to kec, on voní už z fotografií.
    • twilightgirl

Re: Rob smrdí

rokaj to pac se rob moc rad a casto nemyje...udrzuje jen dostatecnou higienu
    • keeta

lži!!!Náhodou Rob nesmrdí!!Jak řekla bellinka on voní!!JJ ta voňavka je cejtit už z tý fotky!! *15* NJN další výmysl na jeho adresu!!
      • deniska-l

Re: Re: Rob smrdí

jo přesně tak....to z něho přímo vyzařuje *15* a úplně to křičíí ROB VONÍ, VONÍ A MOOOOC *15* *15* ja sem ale blb *3* *15* *4* njn:D *14*
        • keeta

Re: Re: Re: Rob smrdí

ty nejseš blb!!JJ úplně to volá!!Čuchni si ke mě!! *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Rob smrdí

tak kujííí *15* ..jj přesně tak *3* ...on je tak úžasnej *15* *14*
      • miss_cullen

tady má někdo stejnou ikonku *15* *15* *15*
        • keeta

tu ikonku mám podobnou *15*
      • bellinka

Prave nemaji co psat tak si vymyslej takovyhle nedulezity detajly!!
    • bellinka

Neee to sou samy keciiii!..Rob urcite voni a nedky jsem cetla ze nakej jeho kamsok rekl:Robert v zadnem pripade nesmrdi ani ejde den jsem ho necitil bez nake (voneve) vune!..
      Neco takovyho to bylo takze i tak je jisty ze nesmrdi!.
      No mas pravdu uz z fotek de cejtit jeho vonavka!=D *15* *15*
      • Re: Re: Rob smrdí

Tak to jsem ráda, já jsem jim to napsla,kde na to berou právo, že poškozují jeho jméno a jestli se s ním osobně setkali, aby to mohli tvrdit. *3*
        • bellinka

Presne! *15* *15* Ale hele i kdyby to byla pravda tak co?..me to teda nevadi sice mam rada kluky co se porad voni jo ale co kazdej jsme jinej!..
          Jenomze detajl je ze Robs evoni takze co? *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Rob smrdí

to by snad ani neslo... on takovej krasnej *15* to je kec ...
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Rob smrdí

No neslo ale vis co kdyby...
              Jenomze on nesmrdi!!!!! *15* *15*
  • lamerienda

strašně ošklivej

JAK MŮŽE NĚKDO TAK ODPUDIVÝ HRÁT EDWARDA CULLENA ??????????????????????? BOŽE, BYLO MI Z NĚJ ZLE. KRISTEN SUPER BELLA ALE TOHLETO HNUS NEJVĚTŠÍ ! JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT ?
    • twilightgirl

Re: strašně ošklivej

reknu ti to takhle...nebudu ti nadavat a vyhanet te...ale ne vschni maji stejny vkus na kluky...nkterejm se libi rob...nekterejm zac...nekomu orlando bloomu a dalsi...ale nam proste sedi,...mozna te zklamal,treba si cekala nadhernyho herce jako je podle knihy edward,ale takovej neexistuje...
      • bellinka

Re: Re: strašně ošklivej

No jiank byhc to rict neumela!
    • miss_cullen

Taky sem si Edwarda představovala trošku jinak, ale tohle jsou moc silný slova *3*
    • keeta

Sklapni!!!!Když ho nesnášíš tak proč sem lezeš???Robert je úžasnej!!!
    • deniska-l

Tyvoe to snad není možny... *16* takovejch už tady bylo *8* Rob je náhodou nadhernej tak di do prdele!!!! *8* tohle mě fakt sere!
    • bellinka

Doprdele kolikrat to tu budem jste rikad?..My nechcem vedet vase dabilni komentare k Robertovi chapes to?...Jestli chces napsat neco peknyho prosim napis si sem co chces ale takovyhle debility ne!..Vim kazdej ma svuj nazor ale tyhle nazory tady nevytame!..Takze drz klapacku! *16* *16* *8* *10*
  • deniska-l

chceme video!

jo to ja taky:(... *3* ae furt o tom tady kecáme a nikdo se nechytá *9* ...tak co budem dělat??? *9* mě došly napady ( ne že bych vůbec nějaky měla *15* *15* )... *5*
    • keeta

Re: chceme video!

Tak to se mi ulevilo!!! *1* Víš jak mi bylo najednou blbě,kdyby ho měli zavřít??Radši ani nemyslet *3*
      • deniska-l

Re: Re: chceme video!

tak to se fakt omlouvam:D....nás neber vážně *15* ...fatk sryy *3*
        • keeta

Re: Re: Re: chceme video!

né to je v poho,nemáš se za co omlouvat!! *1*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: chceme video!

To sem rada! *15* *15* to musel byt sok *15* *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: chceme video!

Ty woe takovej zachvad! *15* *15*
            • keeta

njn skoro sem nemohla dejchat *15*
            • bellinka

NO umim si to predstavit! *15* *15* Ty woe jako ja se smeju ale kdyybch ja tohle najendou zjistila byhc byla to samy! *15* *15* *15* To muselo byt teda! *15* *15*
            • keeta

šok byl slabý slovo *1* *1* *15* Já ne COŽE???Ne ne...Rob néééé!!!!!! *3* *15*
          • bellinka

juj vidim ze jsme tady nekoho pelbe vylekaly!..Ale fakt to je nase dlouhodoba hra tad ys Deniskou ale uz se nam to blizii Deni a my to vyhrajem teda TY!! *15* *15*
            • deniska-l

tak to na 100% vyhrajem...víš že nikdo není lepší než ja:D *15* *15* akorat sme tady způsobili menší rozruch *1* *15*
            • keeta

né to je vážně dobrý,už sem to rozdejchala *1*
    • bellinka

Re: chceme video!

prave takze to neni jenom nase chyba ze se nic nedela musi ady taky par lidi se zapojit jinak se na to muzem jako vy**** *9* *9* No ty woe ja a napady ja vymyslela akorat to Ahoj nadseni fandove Stmívání... a to je ais tak vse co jsme schopna vymyslet *15* *15* coz jako uprime je nic *15*
      • deniska-l

Re: Re: chceme video!

njn..určo to není naše chyba *4* ...nwm jestli se nam to vůbec nekdy podaří zrealizovat... *7* no doufam že ju *4* *15* ...no koukam že naše napady sou na vysoke úrovni!!!! *3*
        • bellinka

Re: Re: Re: chceme video!

No ja se prave ze obavam ze se nam to nikd ynepodari!:( *9* *9*
          To teda takovy napady co mame my jsou k nezaplaceni!..a to se nam kurna jeste blyzí ten soud s Robem!:(:(
          • keeta

jakej soud????S Robem??Možná sem úplně vedle...slyšela sem o Robertovi hodně ale tohle ne........ *9*
            • deniska-l

ne neboj...Rob nemá žadnej soud!!!!!!! *13* ....toe takova kravina ...mezi mnou a bellinkou....toe takova sranda to vůbec neřeš *4* sry že sme tě takle vystrašili *4*
          • deniska-l

no vypada to beznadějně vid? *9* *7* aaajo náš soud jako ja na něj zapomněla:( *9* ja sem ale hloupa...měla bych se začít připravovat....a hele jako naše výročí zž asi taky bylo vid *7* ....teda nějak sme mimo *15* *15* *15*
            • deniska-l

tjn...nesmíme zapomenout!!!!! *15* *14*
            • bellinka

je to hrozny kdyz se tady skoro nikdo nezapoji !:(..zamrzi to!.. *9* *9*
              No to uz byhc ti taky neodpustila predtim uz jsme zmeskaly 10tidennni tohle uz by yblo fakt moooc! *9* *15* *15*
            • deniska-l

ja taky ...proste chci *15* ...je tak to sem si oddychla...!!! *4* bych si neodpustila *15* *15* *14*
            • bellinka

to video me sere ale ja ho ciii *9* *9* jo nas soud uz se to blizi pripravuj see! *15* neee nase vyrosi jeste nee az za dva dny! *15* *14*
  • deniska-l

kráása

WoooOWw.... *14* ...tak ta fotka co je u Roba ted jako první je fakt úžasnááá!!!...je tam strašně krásnej (tak jako vždy) *15* *15* ..tak fotka fakt nemá chybu co říkate???? *14* *4*
    • bellinka

Re: kráása

No kdyz si to tak vezmes kazda jeho fotka nema chybu *15* *15* *15* ale tahle je fakt sexy *15* *14* *14* *5* ach chtela bych ho mit domaa *9* *15* *14* *4*
      • deniska-l

Re: Re: kráása

njn *15* ...hele a kdo ne? *14* *15* já teda 100%...z ty fotky sem úplně mimo *4* *14* *15* *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: kráása

Tak kluci by ho asi doma chtit nechtely mozna jenom prtoo aby lakaly holky jenomze ty by sly jenom za Robem *15* *15* *15* Ty woe kdybych ho mela doma bych zamkla dala mrize na okna a nikdo by mi ho nevzal by mi stacilo se na nej jenom koukat!=D *15* *15* *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: kráása

*15* ...myslim že určitá skupina kluků by ho chtěla *15* *15* *4* ...ja ho mít doma tak dělam to samy!!!! *4* ja bych z něho byla úplně v p****i.... *3* *14* bych se ho nikdy nenabažila....by mě ani nenudilo se na něj jenom dívat *15* *15* *14*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: kráása

no to jo!..a vsadim se ze ty co jsou u kristen jsou stejny a kdyby ne tak by jich bylo jeste vic *15* *15*
              No uz me to se** jako ja uz ci video!:( *9* *9* chci se na co koukat az se budu nudit *9*
            • deniska-l

no má přes 2200 fanoušků a kdyby každej napsal přání tak by to bylo přes 5000 pač ted už má 3000 *3* ...by sme každymu mohli napsat vzkaz *15* ...tyoo to by bylo vostry:D *5* ...noo nwm seklo se to *9* ..co budeme dělat??? *3* *14* *14* *14* *14* *14*
            • bellinka

No to si pis *15* *15* sice tady 5000 fanousku nema ale kdyby se pridali i neregistrovany tak urcite!=D *15* *15* *15* a tak me napada jak pohnem s tim videem? *7* *7* *9*
            • deniska-l

Roba chtěj skoro všichni *9* *14* ...ach jo ....asi ho jako darek nedostanem *15* *15* njn co se da dělat *4* ...noo 5000 určo nedame ....narozky se už blíži *15* *14* co tu podniknem???...tyyo tady bude určo takovejch přání *14* *14* *15* ...kdyby mu každej fanoušek napsal všechno nejlepší tak mame 5000 určitě *15* *15* *15* *4*
            • bellinka

jaaa ho chciiiii taky aleee co s tim udelame? *15* *15* *15* Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii3001 sice to asi do jeho narozek do tech 5000 asi nedame no ale stejne je to uspech!!! *15* *3*
            • deniska-l

jeee tak takovej darek bych si nechala líbit *15* *14* bych z toho měla určo infarkt kdybych ho měla doma *15* ježiš bych di ho ani neužila *15* *3* ja ho ciiiiii:D *15* *14*
            • bellinka

achjo ja ho chcii....domuuuu! *14* *14* asi si ho budu prat k Vanocum a nebo orvnou k narozkam *15* *15* a rodice mi ho pste budou muset udelat cokoliv aby mi ho privezli *15* *15* *15* *LOL* *15* *15* *15*
            • deniska-l

joo ta fotka je prostě nejlepšííííí!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: kráása

Boze!! ja ho chci tak domu *15* on je tak sladkej na ty fotce!!!
  • leila00

Ahoooooooooooj

Ahooojky lidi, tak jsem sem zase jednou zabloudila xD Tyjo jak se máte? Co new? Já teď vůbec nestíhala.
    • deniska-l

Re: Ahoooooooooooj

ahooojik *15* noo koukam na to že si tu pěkně dlouho nebyla *15* mam se super a ty??...new? no nwm ani nic moc....s videem žadny pokroky *9* ... *15* *15*
      • leila00

Re: Re: Ahoooooooooooj

ááááááá konečně se někdo ozval! xD No já se mám taky super xD tvl to video.. to je něco xD
        • deniska-l

Re: Re: Re: Ahoooooooooooj

joo to souhlasim ... toe fakt něco *15* ... ale ja na to nechci úplně zapomenout *13* *15*
          • leila00

Re: Re: Re: Re: Ahoooooooooooj

to já taky ne no ):
    • leila00

Re: Ahoooooooooooj

A jako neodepíšete mi jo xD A nebudete si se mnou povídat, jo !!! xD
  • b.e.t.u.l.i

film

nevite nekdo jestli budou davat ted nekdy nejakej film s Robem :) *15* *3*
    • deniska-l

Re: film

tak to nwm *9* ale jestli jo budu šťastná *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: film

ja sem na sebe tak nastvana ze sem prosvihla to kralovstvi prstenu... :(
        • deniska-l

Re: Re: Re: film

ja sem viděla kousek a jako Rob tam vypada no jak bych to řekla no ZAJÍMAVĚ *15* *15* myslim že si o moc nepřišla *5* *15* o proti Twilight *15* *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: film

no jasny ale ja chci vsechny filmy s nim... *15* vsechny!! a nejlepe doma na dvd na police nad posteli :)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: film

se vi :) *15* na Roba bych se mohla koukat celej den !! *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: film

jo tak to ja taky *15* *15* ale to bych nedělala nic jinyho než bych pořád koukala na ty filmy *15* mama by se ze mě asi zbláznila *15* *15* ale jestli bude v TV nějakej film s nim tak to nechci ( prostě nemůžu) propásnout...!!! *14*
  • maj

no tak za tu dobu co jsem tu nebyl pribilo hodne novych zprav *15* doufam, ze si vsechny uzivate maj jako ja *15* jee ten kdo tenhle svatek vymyslel byl borec...rob podle me nekde bali holky k vasi smule
    • miss_cullen

Re: maj

to doufám - podle mě už potřebuje přítelkyni *3*
    • deniska-l

*15* joo 1. máj je super...ale neužívám ..není s kym *9* ...noo ja myslim že ROb je zavřenej rači někde doma *5* aby se na ně všichni nesvalili:D *15* *15*
      • Re: Re: maj

co ty vis, treba si prece jenom libuje nad tim kolik ma fanynek, ja bych byl rad, ale asi by me to po chcilce vadilo. neumet si najit holku, ktera by me nemela rada proto, ze jsem edward velkoherec, ale rob normal borec *3*
        • deniska-l

Re: Re: Re: maj

no přesně tak *15* to musí bejt něco najít holku, ktery můžeš věřit... *9*
          • Re: Re: Re: Re: maj

no on urcite nema problemy najit holku, ale jak by jsi mu zrovna treba ty dokazala dosvedict ze ho chces jen protoze ho mas rada? taky ho chces pro jeho roly a to co rekne na verejnosti....jako trochu toho borca lituju.....se nedivim ze herci chodi z hercama, protoze jsou furt stejny a nic pro ne slava neznamena
    • mysak.kol

zase začínáš??????? *16*
      • Re: Re: maj

prosim?? *15* ja nepisu nic hnysnyho, tak se uklidni *15* vis nic proti ale to nebylo mysleny zle *15* ale tak, kdyz to nekdo nepochopi *3*
  • bellinka

uch prvni maj

Achjo a je prvni maj a ja budu doma ale tak aspon jsme si uzila carodky§..a co vy holky dete se svyma amantama nekam ven?..Ja si myslim ze asi vsichni=D *15* *15* Ty wado co by asi delal Robert na prvniho maje?..a ostatni?..no Kristen by urco byla se svym pritelem a Robert?.. *15* by mohl prijet sem k nam! *15* *15* to by mel o pusu postarano nespocitatelne *15* ten by neuschnul ani kdyby uz byl 100let po smrti nekdy zakopanej ty woe *15* Ale jak jsem se tak divala na Novu Cinemu a byl tam on a rikal tam jako jak si daval tu pusu v new film ja nwm jak se to jmenuje sito asi nidky nezapamatuju tak na to rekl:Bylo to mno aaaa *15* *15* *15* Takze nwm holky a jeste tam rekl prej ze uz si nebudee hledat holku *15* asi mame smuluu *15* *15* *15* *15* *15* Tak se mejte hezky pa
    • deniska-l

Re: uch prvni maj

... *15* noo nechtěla bych bejt v Robertovi kůži...když se na něj všichni vrhnou xD...chudáček by sme ho totálně umačkali:D *15* ...njn tak je krasnej tak s tim musim počítat že?:D *15*
    • lidus5

Re: uch prvni maj

A jak to jako myslel, že už si nebude hledat holku?? *1* Snad kluka? *9* *1*
      • bellinka

Re: Re: uch prvni maj

No proste prohlasit ze uz nehleda holku *15* *15* *15* to nwm asi ho kluci berou bo co.. *15* *15* Kdo vi treba to zachvili bude tahnout s Jacobem *15* *15* *15*
        • twilightgirl

Re: Re: Re: uch prvni maj

tak to by bylo fakt hustý *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: uch prvni maj

Zejo?..ja byhc se smala ty woe!..mno ale ne ze by jim to nesluselo!=D *15* *15* Takovy dva sexousove ale lepsi nez treba Robert a Zac to teda neeee *15* *15* *15* sice sou oba sladky ale ne fakt ne to raci Robert a Taylor(Jacob).. *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: uch prvni maj

nooo tyvoe...Rob a Taylor... *15* úpa nejžhavější týpci spolu:D:D....no tak to by byl šok *15* *15*
  • deniska-l

čarodky

Ahooojik *3* dneska sou čarodky ..toe supééééééééééér...jak se je chystate slavit??? *15* ja du s kámošema ven, těšim se, ale zase je smutny že dneska večer nebuu n osobnostech *9* no nwm jak to vydržim... *5* asi si vemu notebook sebou *15* *15* tyyyo no bez Roba to bude smutno *9* *15* ....ale v patek je volno tak to budu a co vy??? *15* doufám že taky!!!*15* *15*
    • mysak.kol

Re: čarodky

zítra je první máj, tak nevím, jestli má polovička nemá něco v plánu. *3*
    • nik011

ja pojedu mozna nekam s kamoskama, a ja sem tady every day ne jenom kdyz sou prazdniny bibi
    • lenicczka

no ja se tu urco v patek stavim ale nwm na jak dlouho bo nasi jsou doma a asi maj nejaky plany *9* *9* presne budemi chybetz vecer na osobnostech a jeste k tomu hlídám parchanty bo mam zaracha ale lepsi zarach ven než na komp *1* *9* *9* *9*
    • b.e.t.u.l.i

no zajimalo by me co on bude delat na carodky :) *15*
      • deniska-l

Re: Re: čarodky

jooo tak to by mě tako zajímalo co dělal *15* *15* ale ještě víc mě zajima co děla na 1. máj ... *14* *15* *15*
  • mysak.kol

zkontrolujte si to

http://www.kalendar-jmen.cz/categor y/anglicka-jmena/ *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit