Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • achjo

betuli urco je to ta ten odkaz? me se tam zobrazuje že soubor nelze najít :'(
    • b.e.t.u.l.i

Re: achjo

promin este se mrknu.. promin
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: achjo

ne tenhle.. http://stmivani.wz.cz/10-fanfiction-od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/?PHPSESSID=15e65622a01e82e3f9f0ed22e50c5e66
        promin nejako to zlobi
        • miss_cullen

Re: Re: Re: achjo

no to je úžasný *14* *14* *14* vážně super !!!
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: achjo

to sem strasne rada :)
        • Re: Re: Re: achjo

betuli to je skvělý text!!!!fakt...teda holka ohromila jsi me!!! *14* skvělý!!!ale dej si trochu pozor na spisovnou češtinu! ale jinak to nemá chybu!!!!! *3*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: achjo

diky *3* to je mily pochvala od takovyho znalce *15* diky :) no s tou cestinou.. nevim no .. nejsem na tom s ni zrovna nejlip .. ale sem rada ze se ti to libi :)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: achjo

dekuju... sem rada ze se vam to libilo *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: achjo

to si pis...holka ty to dotahnes s psanim daleko *3* pak si na me az budes velka spisovatelka vzpomen a posli mi podepsanou knizku *14*
      • Re: Re: achjo

jo v poho...jen se snaž co nejrychleji...já se už docela tesim...nemám totiz co cist *9*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: achjo

mel by to bejt tenhle odkaz http://stmivani.wz.cz/10-fanfiction -od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/?PHPS ESSID=15e65622a01e82e3f9f0ed22e50c5 e66
  • b.e.t.u.l.i

ohio

vite nekdo neco o tom filmu ohio ve kterym ma mit Rob hlavni roli? *7*
    • miss_cullen

Re: ohio

já teda nevím nic *9*
      • bellinka

Re: Re: ohio

kamoska mi neco rikala ale teda abych se priznala uz si nepamatuju co= *15* *15* *9*
  • deniska-l

Ahhhoooojjjjiiik:D

ahojik...tak koukam že se to tu začíná zase rozjíííždět....a toe dobře *15* byla tu takova menší pauzička žejo *15* *15* ale ted když se to tu zas rozjelo...tak co s tim videjkem ...vid Evy??? *15* *15*
    • bellinka

Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

Heleee videjko se nam zase jaksi zastaviloo *15* *15* Takze lidii viziivam (o5) *15* *15* *15* VIDEOO *15* *15* chapete me tu vsichni? *15* *15* nejsem si jista jestli nemluvim jenom tak do zdi bo do ticha *15* *15* proto se mi ais mluvi tak dobre *15* *15*
      • deniska-l

Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

jooo SME TU ZASE *15* *15* ...tak coooo?:...dame to už konečně dohromady?? *15* no už by bylo na čase že? *5* ...takžeee napady plsky na to VIDEO *15* *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

Mno ja nwm ja ti ted chvili nebudu takze do ty doby je tady nak zpracuj at se vzchopi!! *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

No tak ted uz asi ne kdyz tu ani ejdna nejsme *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

Ty woe tak kde to vazne jsme zpatky aono ho*** *15* *15* *15* Tak delejtee!..Ja uz se do tho chci pustiit *15* *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

hh tak to je dobry mno! *15* *15* Hele dneska to musime rozjet uz na ostro *15* *15* uz jo!
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

sry Evíííčku *15* nějak sem se zasekla *15* hledala sem ten blbej fejton na češtinu:D....taaak co bude? *15*
  • macenkai

Herec,nebo zpěvák?

Nevim jestli je lepší jako herec,nebo zpěvák.Dobře hraje na kytaru a styl hudby co má je ....uklidnující,příjemná.Ale na druhou stranu,do svých rolí se umí skvěle vžít.
    Co myslíte?U herectví neberte v úvahu jen twilight...teda pokud je tu někdo kdo vyděl i jiny filmy než HP,nebo Twilight. *5*
    • miss_cullen

Re: Herec,nebo zpěvák?

100% herec *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • deniska-l

ja si myslim že je lepší herec *3* , ale to neznamena že se mi nelíbí jeho hudba *15* ...jako zpěvak je taky úžasnej, krásně hraje na klavíír!!! *3* ...ale prostě jako herec je nejlepšííí!!!! *15* *14*
    • mysak.kol

marně se snažím sehnat třeba little Ashese, nebo jiný jeho film, ale bez úspěchu. máš doma něco, co by si mohla poslat? Jinak s tebou souhlasím na 100%
      • macenkai

Re: Re: Herec,nebo zpěvák?

Na poslání...nevím,jestli něco mám,ona to stahovala ségra,takže nevím,jestli mám něco ajik v pc...ale to little ashles .. to sem zrovna neviděla...Dělám na stažení...ale je to straaaaaaaašně pomaly. *9* *3*
  • miss_cullen

New téma?

Chtělo by to nějaký nový téma lidi !!! Ať se tady ta diskuze pěkně rozroste *3*
    • macenkai

Re: New téma?

To by vubec nebylo špatny.Nějak si nepřipadám jak na diskusi Roberta...spíš na seznamce... *3* Nebo na forum : Kdo má lepší názor. Takovy stupidní dětsky hádky tu nikoho nezajímají..od toho ta diskuse není..Mě tady kevinova přítomnost nevadí...až se uzdraví,bude tu klid *15* Ale aspon sem se tady zasmála *15*
      • Re: Re: New téma?

no tak ti radost aso neudelam, protože jsem začal brát antibiotika *15* *15* a já se hádat nezačal *4*
        • macenkai

Re: Re: Re: New téma?

Tak tos mě asik špatně pochopil...mě radost dělat nemusíš ... Mojí osobě nevadí,že tady jsi.Ale když už tady seš,tak se zapoj jako my všichni do diskuse...Ptz jinak je tahle osobnost na osobnostech uplně zbytečně!
        • miss_cullen

takže tady ještě občas budeš ? jupí! *15* *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: New téma?

no je mi líto, ale jo...ale neboj, dlouho vas otravovat nebudu *3*
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: New téma?

jasně, že nechcu abys vypadl !!! Konečně je tady normální kluk *4* a doufám, že se registruješ co nejdřív *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: New téma?

dík že mě nepovazujes za dementa...dokážu si to pak najít sám, ale ten odkaz mi nefakčí *15* *15* heh....to bych byl první registrovaný borec u toho roberta že?! *15* *15* lol *15*
            • b.e.t.u.l.i

j snad se ti to bude libit a kdyz jo.. muzu ti poslat i dalsi odkazy nebo si to tam muzes najit sam :) myslim ze to tak slozity neni :) *15* jo a zaregistruj se .. brzy :D

no tak já se možná někdy zaregistruju betuli *3* hej moc dík, já si to hned přečtu *14* *1*
            • b.e.t.u.l.i

ne bud tu.. *9* vis co me stve.. jelikoz tu nejses zaregistrovanej tak ti nemuzu poslat zpravu kdykoli a nemam jistotu ze si ji prectes... *15* jinak sem ti tam dala ten odkaz.. ale myslim ze to je az na 3 strance celkem se to posunulo...

co? chceš abych vypadl hned?! *15* *15* *15*
            • miss_cullen

*9* *9* *9*
        • bellinka

Hele mas pravdu je skvelej zpevak i herec jenomze co si vybrat!?!..
          A novy tema?..ja nwm to by chtelo aby zacal natacet nakej film kde bude mit hlavni roli kdzy nepocitam New Moon zejo jenomze tam nema hlavni roly!..
          Nee fakt uz se nahadejte a je mi ejdno kdo se zacal hadat od toho tu ta diskuse fakt neni!!..plls
  • lidus5

a co já?

K tomu, že má fanynky jen ve věku 12-15 bych teda chtěla dodat, že nemá... *3* Mě je 19 a taky se počítám mezi fanynky! Jo a kevine, ty jsi vážně přečetl twilight sagu?? Ale nevylož si tu otázku špatně. *3*
    • aluska33

Re: a co já?

Tak to jen SOUHLASÍM!!! Mě je ještě víc a Robika MOC MOC!!Zbožnuji!!!!Je to kus chlapa!!! *14*
    • lenicczka

Re: a co já?

no tak mě taky neni už 12 *15* *15* ale o pět let víc *15* *15* *15*
    • Re: a co já?

jo přečetl...já čtu všechno, co se ve světě proslaví, abych zjistil, co na tom lidi tak láká a abych vedel o cem je rec...myslel sem, že je to blbost na druhou, ale neni to spatný, teda cetl jsem i lepsi veci, ale tohle se dá *15* no tak ses jedna z mála co jsou v mím věku no *3*
      • Re: Re: a co já?

Kevine, sem překvapená žes to četl a že to celkem . Od klukům slyšímjiný názor. Musím přiznat, že Roberta nemám ráda jen jako Edwarda. Příjde mi, že Potterovi byl mnohem lepší než Daniel a i v dalších filmech předvádí slušný výkon. Mimochodem jsem další devatenáctinou fanynkou Ságy Twilight
      • lidus5

Re: Re: a co já?

No tak to zírám... Jsem fakt nevěřila... A co lepšího si četl než twilight sagu? *1*
        • bellinka

Re: Re: Re: a co já?

Juj tady to zacalo pekne zit *15* a to je dobre konecne!!..My ted mame mensi pauzu s Deni=D *15* *15*
          Jo a ta kniha jak jsi riakl Kevine si prrectu vim nebude to jako Twilight saga ale kdyz rikas ze je to upirech trak to stejne bude dobry a kdyby ste jeste nekdo vedeli naky knihy o upirech a vlkodlacich piste zacala jsem strasne cist a to jsem driv vuebc nevzala knihu do ruky *15* *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: a co já?

jn toe pravda *15* naskytla se menší pauzička....! *15* ...ja si taky tu knížku chci přečííst *3* ...knížky o upírech sou bezva *15* *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: a co já?

Mnoo ty tri upirky jsou dost sexy mnoo *15* *15* *15* Tak ybch chtel atakhle vypadat!! *15* *15*
              ale tak jako Van byl tak yodst sexyyyy *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: a co já?

tak je i kniha:D a ta je dost dobrá:D a já ten film taky žeru *3* hlavně ty tři upírky *14* *14* *14*
            • bellinka

Já nwm musim si ho nekdy precist! *15* *15*
              No ne asi už asi 100x!..Strasne to zeru!! *15* *15*

film není tak dobrý jako kniha....ten film nebyl nic moc *15* viděla jsi Van Helsing?
            • bellinka

Hele deniskoo ja vim ze si to chces taky precit ale az po me *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ne dobry!..
              jo a ja uz jsme Drakulu videla ne asi *15* ale knhu jsme jednou zacala cist v knihovne ale pak jsem musela jit *15* *15* a uz jsme ji nikdy zase nemela v ruce! *15*

tak si přečtěte i pravýho Draculu *15* moc známá kniha, hlavně jako film a navíc první taková co se stala sepsaným příběhem a ne jen příběhy lidí, kteří se s upíry setkali....je to hodně dobré *3*
            • bellinka

Vypada to zajimave hele!..
              Akorat teda mohly dat enco lepsiho a ne cirkus ale kdo vi treba az si to prectu bude to tam spaovat!=D *15* *15* Tak diky hele! *15* a neznas jeste naky?treba o vlcich bp tak? *15*
          • Re: Re: Re: Re: a co já?

jo je docela dobrá, já se do toho tak začetl, že jsem to měl přečtený za dvě hodiny *15* jo a je víc dílů 1.je ten upírův pomocník a pak jsou další

no kluka kousne jeden upír, protože chce pomocníka, ale ten kluk koho kousne se odmítá naučit pít krev lidí a protože pije jen krev zvířat, tak je slabý a má brzo umřít. a ten upír co ho kousl ho přivede k cirkusu, kde jsou samý takový zvláštní bytosti a on si tam najde nejlepšího kamaráda hadího kluka....no a dál musíš číst *15*
            • bellinka

HH tak to ses dobrej a doufam ze ta kniha/y jséou dlouhy abyhc to mohla cist aspon 10hodin!!
              Jo uz sjem se trochu informovala na netu *15* *15* a o cem to je tak zkracene ve dvouch vetach?..dcl me to zajima *7* *4*
      • mysak.kol

mě je 23 a jsem taky fanynka! znám i starší, tomu věř! *16*
      • macenkai

Mě je tky 19,takže není jedna z mála...myslím si že lidí v tomhle věku je dost,jeno nemají potřebu chodit na takovy diskuse,atd... *3*
        • Re: Re: Re: a co já?

nebo maji přítele *15*
          • macenkai

Tj dneska zbytečná věc mít přítele .... ovšem jak pro koho *3*
      • b.e.t.u.l.i

ja bych k tomu dodala ze jsou to ty 4 nejlepsi knizky jaky sem kdy cetla *15* ale zase muj nazor :)
        • nik011

Re: Re: Re: a co já?

jo to sou
        • Re: Re: Re: a co já?

nejlepší je harry potter *15* a pán prstenu *15* *15* *15*
          • miss_cullen

Harry Potter je super *3* ale až po Twilight *14*

ne mě se teda nelíbí vychrtliny jako je ta bella...vypadá jak nějaka fetacka...jasne ze se mi nelibi uplny tlustozky, ale ty co maji nejaky tvray:D
            • b.e.t.u.l.i

to sem nevedela ze klukum se libej takovy ,,oblejsi´´ *4* jako jo ona je pekna ale bella (kristen´)mi prijde hezci... *4*
            • miss_cullen

já mám Nikki ráda *4* je to super herečka *3*
            • b.e.t.u.l.i

v tomhle ti zas budu oponovat ja... me se nikky moc nelibi *9* prijde mi nevim.. mozna to bude tim ze ji treba zavidim ze chodila s robem bo tak ale nevim no *4* jako rosalie mi prijde pekna ale v normalu ... nevim

no celkově ta nikky reed je sexy *14* *15* fakt moc pěkná...je to kus baby *15*
            • miss_cullen

Rosalie ? nj typickej kluk *15* *15* *15* *15* *15*

pravda, taky bych pár lidi zabil, ale nechtel bych aby mi do cesty vlezla rodina *15* no tak to já bych radši potkal rosalí *15* *14*
            • b.e.t.u.l.i

no ja bych par lidi klidne sezrala... a s radosti *15* to by mi problem nedelalo.. jen potkat takovyho edwarda cullena
              *15*

MISS_CULLEN: PŘEČTI, ALE NENÍ TO ZASE TAK DOBRÝ JAKO STMÍVÁNÍ *15*
              BETULI: NO BEREŠ TO MOC OPTIMISTICKY *15* ŽE V KNÍŽCE POKAŽDÉ HLAVNÍ HRDINA JE NAKONEC HODNÝ A NEŽERE LIDI NEZNAMENÁ, ŽE TY BYS TO ZVLÁDLA *3*
            • miss_cullen

jj, upíři jsou nejlepší *14* *14* *14*
            • b.e.t.u.l.i

jj upíři to je moje :) *3* strasne me fascinujou... tay bych byla upirem :)
            • miss_cullen

WOW! Tu si přečtu *3*

TAK JÁ TO MÁM PŘESNĚ NAOPAK:D...JEŠTĚ JE DOBRÁ KNÍŽKA ,,UPÍRŮV POMOCNÍK" JAK UŽ Z NÁZVU VYPLÍVÁ, JE TO O UPÍRECH A VLKODLACÍCH A VŠECH TĚHLECH POTVORÁCH *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

to sem necetla jen videla filmy ale uvazuju ze si koupim harryho 4... tam je cedric diggory :D *15* no twilight saga to je prvni co sem cetla a je i film :) strasne me to zaujalo... nejen hercema *15* strasne totiz ulitavam na upirech :D
            • lenicczka

lidičky moc s vami souhlasim sice se mi rob líbí ale jsem ujetá na upíry a to už dlouho před stmíváním *15* *15* *15*

NO FILMY NEJSOU JAKO KNIHY....TY JSOU MNOHEM LEPČÍ *15* JÁ MÁM PRÁVĚ PŘÍBĚHY O UPÍRECH TAKY RÁD... SICE VŠECHNY TYHLE KNÍŽKY JSOU JEN SMYŠLENÝ A UPLNÝ BLÁBOLY, ALE TEN KDO TO DOKÁŽE VYMYSLET JE PROSTĚ NĚKDO! *5*
  • rebus

Omluva...

Přiznávám trochu sem se spletla omg *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Omluva...

s tim autem :)
  • rebus

ÁÁÁxD

Už aby byl NEW MOON v kinech!! To tam bude zas tolik lidí, že budem muset bejt v první řade. No neva hlavní je to vidět! *15* . Oo a Bella tam bude mít fakt krásný to dočasný autíčko *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: ÁÁÁxD

jaky myslis *15* bude mit porad to samy.. ten cervenej nakladacek :D
      • rebus

Re: Re: ÁÁÁxD

Prej by tam měla mít takovýho černýho sporťáka *15*
        • Re: Re: Re: ÁÁÁxD

ALE TO AŽ VE 4.KNIZE NE? *15*
          • rebus

Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

Ty se o to nějak zajímáš ne ? *15* *15* ... Čoveče ale myslim, že kámoška mi co mi ukazovala to foto, že říkala že to bude v NM, ale tak teda nvm no ale asi ne když to v knize nebylo *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

takze tady je ten odkaz :)http://stmivani.wz.cz/10-fanficti on-od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/?PH PSESSID=bcaeaf7d7347024df507a783df3 fe4fd
            • b.e.t.u.l.i

dam sem odkaz na prvni j *3* a jestli se ti to bude libit klidne ti poslu i na dalsi :) *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

sem s ní *15* já čtu hrozně moc, takže si to hrozně rád přečtu *15*
            • b.e.t.u.l.i

no uz mam 14. kapitolek *15* uverejnuju to na jedny strance... tak jestli chces dam ti adresu *3*

tak jak to napises chci si to hned precist *15* !!!!!
            • b.e.t.u.l.i

moje slova.. kdyz byla clovek bylo to lepsi.. ale i tak to bylo super... *15* jen me prislo uplne strasne frustrujici jak je na konci napsany KONEC... z toho jsem nemohla.. *9* vedela jsem totiz hned ze to znamena ze uz pokracovat nebude... nemohla jsem se s tim vyrovnat a tak jsem sama zacALA psat pokracovani :( *4* *9*

jo přečetl, ale jak se bella stala upírkou už to nebylo tak dobrý *9* to mě už moc nebavilo....heh a dík no *15*
            • miss_cullen

můj taky *15* *15* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

no jasne ze se nektery najdou co budou radi.. ale nekterejm budes fakt chybet *9* mas takovy dobry nazory a tim ze si precet vsechny ctyri knizky jestli sem spravne pochopila *15* tak ses muj clovek :D *15*

tak to dík...ste fajn holky *5* *3*
            • miss_cullen

to asi jo *15* *15* *15* *15* ale ne všichni *3*

myslím, že pár lidí bude z mého odchodu rádo *15*
            • miss_cullen

jj, bude tady nuda *9*

no jako když se budu nudit, tak jo, ale jinak čas běží a je ho docela málo *15* ty jsi taky fajn, ale některé ty holky tady se teda dost přetvařují, necu jmenovat ani urážet, ale je to dost blbý *7*
            • b.e.t.u.l.i

myslim ze si celkem v poho a ze si rozumime... *15* bude tu bez tebe smutno a nuda... ale myslim ze to prezijem kdyz sem obcas zavitas *15*

BETULI MĚ NIC NURAZÍ, TAKŽE SE NEMUSÍŠ BÁT NAPSAT MI SVŮJ NÁZOR *15* JAKO JÁ SEMSPÍŠ CHODÍM, KDYŽ SE NUDÍM A JELIKOŽ JSEM NACHCÍPANEJ A LEŽÍM DOMA, TAK SE NEDOSTANU MEZI LIDI *16* *16* *10* A JISTĚ VÍŠ JAKÝ TO JE LEŽET CELÝ DEN A NEMOCT NIC DĚLAT, JESTLI VÁM TO UDĚLÁ RADOST JÁ STEJNĚ HNED AŽ SE UZDRAVÍM Z TÉTO STRÁNKY VYPADNU *15* *15* *15*
            • miss_cullen

mě taky takovýhle kecy taky pěkně se*ou *5* *5* *5* ale můj problém není Robert, ale postava kterou hraje - Edward *14* *14* *14* a to je snad ještě horší, protože je jenom z knížky *9* *9* *9*
            • b.e.t.u.l.i

tyhle keci uplne nenavidim... *7* pripadam si pak jako nejaka troska *9* a to nechci a snad nejsem *15* proste vim ze Rob je to nejkrasnejsi stvoreni jaky sem kdy videla a to mi zatim ke stesti staci :) *15* vim ze sem mozna uplnej blazen ... no ale snad to casem opadne :D promin nechci bejt nejaka vlezla nebo tak nejak ale to ze sem chodis tak casto o tobe taky neco vypovida... promin *15*

vsak si najdeš někoho lepšího než je on a pak na něj zapomeneš *3*
            • b.e.t.u.l.i

jj to je taky jedna z moznosti... bohuzel kruta ale zato pravdiva *9*

nebo nezadaný *15* ***v dobrým***
            • b.e.t.u.l.i

jj jasne :) *15* ty 12-15 sou asi nejaktivnejsi :)

je mi 20 *15* zajímavý je, že má hlavně fanynky ve věku kolem 12-15let *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

14 trefil ses :D *15* njn takze 20-21 :)

jsem o dva roky mladši než ten tvůj miláček *15* *15* a vám je asi tak 12-16že? *15*
            • b.e.t.u.l.i

jj *15* jen nekomu nadeli pan buh vic a nekomu min... Robovi holt nadelil samou krasu :) *3* kolik ze ti je :)

no můj kámošum závidí, sice nevím co, ale beru to...já jediný co bych mu tak záviděl, tak krásný fanynky, ale jinak jako nic *15* *15* a že těch teda má *15* *15* ale jak už sem psal, každej jsme oryginál *15* *5*
            • b.e.t.u.l.i

to ja chapu ze ho nemas rad... takhle ale jinak *15* ja jen sem rada ze mu nefandej jen holky ale i kluci a to znamena ze je fakt dobrej.. *15* kdyz i kluci dokazou priznat ze je dobrej a jen nezavidej vis :)

betuli já ho nemám rád, jako holku *15* fůůj, ale v tom filmu je docela dobrej, ale jak už sem psal, tak buzna fakt nejsu *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

takze ty mas rad Roba :) *3* to je super ze ho maj radi i kluci :) ses muj clovek :) *15*

já jsem romantik *3* a borec taky *15*
            • rebus

*jsi *15*
            • rebus

To jsi takovej romantik jo ? *15* ... Hele mám docela zásadní otázku - jdi vůbec kluk ? *7*

TO ŽE NEMÁM RÁD TOHO HERCE NEZNAMENÁ, ŽE I TEN PŘÍBĚH *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: ÁÁÁxD

jaky myslis *15* bude mit porad to samy.. ten cervenej nakladacek :D
  • mysak.kol

Kevin

buď tak hodný a přestaň nás svou přítomností urážet. unavuješ nás. Tvůj názor bereme na vědomí, ale to je celé. my se tu chceme bavit a radovat z filmů, kde hraje Robert a ne se tu zabývat karikaturou, která je otravná, jak moucha v létě. nehc nás být Kevine. Prosím?! *8* *8*
  • blabla

co se vam na nem vubec libi? *15* *5* *7*
    • miss_cullen

Re: blabla

mě se líbí jak hraje Edwarda...
      • nik011

Re: Re: blabla

hmm
    • nik011

uz zas??
      • Re: Re: blabla

co jako už zas?! já se chtěl jenom zeptat....proč chceš se zase hádat? *15* *5* *9*
        • nik011

Re: Re: Re: blabla

ok uz nic nerikam
          • Re: Re: Re: Re: blabla

no proto *15* :P
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: blabla

tjn
            • Re: Re: Re: Re: Re: blabla

přesně tak, omg *15* *15* *15*

omg

bože bože *15* *15* *15* *15*
            • nik011

ty! prtože sem lezeš! zdar

jako kdo? a proč *15* *15* *15*
            • nik011

trapaci ste
            • nik011

boze boze
            • miss_cullen

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • nik011

*4*
    • b.e.t.u.l.i

lhala bych kdybych nerekla ze vsechno *4*
      • deniska-l

Re: Re: blabla

Jo ja mam stejný nazor a nestydím se za něj *1* prostě mě příde dokonalej... *15* ale nikomu netvrdím že musi mít stejny nazor jakko ja *3* ... *15*
        • Re: Re: Re: blabla

tvůj názor ti neberu i když ho teda nechápu *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: blabla

hodně lidi ho nechápe *3* ale ani chápat nemusí to po nikom nechci *15* ja zas nechapu ten tvuj tak jsme si kvit *15* *4*
            • deniska-l

jo tak to díky *15* *5*

jo protože ty seš docela rozumná *15* *15* *15*
            • deniska-l

tak aspon v něčem si rozumime *15*

jo jsme:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit