Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane kevine.

hele pane kevine jestli máš nějakej problem tak s tim nechod sem nikdo se o tebe nezajímá kapis to ? no tak to pochop a nelez sem když máš něco v hlavě radši jdi k psychologoj bb "cherry cherry bum bum"
    • Re: pane kevine.

prosímtě...s tebou se tady nikdo nebaví...to neřeším s tebou tak klid *15* možná se budeš divit,ale já studuji psychologii...takže to je dobrý...můžu si dávat sezení sám sobě....aspon usetrím *15*
  • maj_ki

!!!!!!!!!!!

JAko synku běž tam odkut jsi přišel a nikoho tu nebuzeruj na tebe tu nejsme zvědaví!!!Akorat nam rozhadaš kolektiv takže zbohem !! *16*
    • Re: !!!!!!!!!!!

sbohem *15*
  • b.e.t.u.l.i

prosim

tak uz se tu nehadejte.. *9* nestoji vam to za to *9* tohle ma bejt diskuze o Robovi a ne zadna hadanice *7*
    • deniska-l

Re: prosim

jo přesně tak...jako co z toho máme.... *9* akorat sou tady pak všichni na sebe naštvaný a toe blby *9* podte si zase normálně povídat...! *3*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: prosim

¨ja sem pro :D *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: prosim

tak to mam radost *15* ..hele nemáš nějaky novinky ohledně New moonu???...co říkáš nna ty herce co budou hrat ve smečce??? *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: prosim

no ja si myslim ze ten herec co bude hrat Jareda by mel hrat spis Sama... ale tak to je jedno ... uz *15*
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: prosim

Taylor bude mít podpatky a Robert bude na kolenou *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

*15* *15* *15* noo třeba...bo tam bude na chůdách *15* *15* tyo chudak to mu ako nezávidím:D *15* *15* si to představ...jak je tam na potpatkach *15* *15* z toho nemůžu *5* *15*
            • b.e.t.u.l.i

treba mu daj podpadky :D *15*
            • deniska-l

jjj *15* ale jako přídou mi všichni proti Taylorovi takovííí víc vymakany *15* *15* ten co bude hrat Paula ten je mi takovej sympatickej *15* *15* ...ale jako pořád přemejšlim nad tim jak to udělaj že Taylor bude vyšší než Rob *5* ?
    • Re: prosim

no já se hádat nechtěl....vy jste na mě vyjeli *15* *15* *15*
      • nik011

Re: Re: prosim

mi se ti snazime jenom naznacim cos ty nechapes abys neurazel roba .úúú
        • Re: Re: Re: prosim

omg *15* *15* *15* *15*
          • nik011

Re: Re: Re: Re: prosim

hmm
  • rebus

OMG ...

on sem přišel i dneska ??.. No že ho to ještě baví. By se moch zaregistrovat, když je tady tak často ubožák *15*
    • lenicczka

Re: OMG ...

taky se divim a jeste k tomu lže *9* *9* nikdo nepsal nic s dětma *9* *15* *15* *15* *1* *1*
      • nik011

Re: Re: OMG ...

jn ale to je jeho problem
        • nik011

Re: Re: Re: OMG ...

ok uz to sem nekdo psal.. ale ja sem to teda nebyla
          • Re: Re: Re: Re: OMG ...

to jsem netvrdil *15*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: OMG ...

ja vim
      • Re: Re: OMG ...

ale jo psal....sem se nudil a četl celou tu stránku s diskuzí *15* ale nevím co to ted hrotíš *15* *15*
        • lenicczka

Re: Re: Re: OMG ...

ja tu vubec nic nehrotim mě se akorat rob líbí kazdej muže mýt idola a nic tu nehrotim proti tobě *8*
          • Re: Re: Re: Re: OMG ...

pises ze jsu lhar! a to ja nejsu!
            • Re: Re: Re: Re: Re: OMG ...

nic se nestalo *15*
            • lenicczka

tak ja to tu newidela že by tu bylo neco o detech tak sry *15* *15* *15*
    • Re: OMG ...

ty jsi ubožačka! *3*
      • miss_cullen

Re: Re: OMG ...

nemusíš to psát 2x, ale tak to asi většinou ubožáci píšou, že ? *7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: OMG ...

ne ubožáci uráží někoho za jeho názor!
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: OMG ...

ale já jsem tě nikdy neurážela - podívej se z5 do diskuze *3*
            • nik011

ja taky sry
            • nik011

very very
            • nik011

hmm tak to je good

už jsem psal, že jsem jen chtěl vidět vaši reakci *15* ale jestli sis to vzala tak osobně tak se omlouvám *3*
            • nik011

to ja taky ne, ale proste me jenom vadi jak si ho tam urazel, ale jestli chces tak s tim pokracuj no kdyz te to bavi

hele já se necu hádat, ale neměla jsi hned na mě vyjíždět *15*
            • nik011

nj ale jak pak mam vedet asi ze ses kluk ne

ježíši...ještě začni ty vole řešit překliky *15* jako bys ses nikdy nepřepsala co? no jo já zapomněl...jsi přece ta dokonalá před kterou musí všichni panout na prdel a brát tvoje názory jako hotovou věc! *15*
            • nik011

ohh good v tom pripade neumis psat kdyz pises ,rada,

*15* *15* *15* promin ale já nejsem holka....vím že máš asi trochu problémy s fungováním svého mozku, ale tohle bys asi mohla vědět *15* *15* *15*
            • nik011

jo uplne mrte se chovam jak velka holka nooo uplnee,hlavne ze ty ses tak hrozne chytra

proč jako? blb seš tu ty...teda vlastně promiň,,blbka" *15* našel bych i lepší přirovnání, ale nechám tebe psát sprostě, když se cítíš jako velká holka, že umíš mluvit sprostě *15*
            • nik011

no takovim slovnikem mluvim jenom na blby lidi. tak si zvykej

no a kdyby náááááhodou jo a slyšel tě mluvit, tak by jsi ho moc neoslnila....utekl by....proč by se měl zahazovat s nějakou holkou co musí mít pravdu že on prostě je krásnej a kdo říká že ne je vůl....a svým slovníkem bys ho asi taky moc neoslnila *15*
            • nik011

vyser si,a jestli by me chtel? jo tak to vůůbec nevím protoze pochybuju ze ho nekdy uvidim.

to sis měla rozmyslet než ses se mnou začala hádat a psát my o tom, že jsem vlastně kokot, když nemám roberta ráda!!!což je teda absolutně nesmyslný....myslíš, že by stál o fanynku jako jsi ty????? *15* *15* holka ty jsi naivní *15* *15* *15*
            • nik011

no tvuj nazor me vubec nezajima , ty me vubec neznas tak klid ok?

heh...holka teda nechtěl jsem to říkat, ale ty jsi fakt hloupá *15* já ti to neberu, když se ti líbí, aljá si myslím, že je trochu blbec na svůj věk....a to je zase moje věc....taky na tebe nezačnu útočit jak malá holka *15* *15* *15*
            • nik011

kevine:njn ja sem na tebe tak zlaaa *9* *9* asi budu brecet ty nic neudelas s tim aby se mi nelibil tak proc ti to tak vadi to chci jenom vedet? ja se tady nebudu s tebou hadat
            • miss_cullen

to teda jo *15* *15* *15*

myslim ze by se smal vsem tem recim jako: pojedu za nim do anglie nebo: miluju ho nebo: budu s nim mit deti *15* *15* *15*
            • miss_cullen

*1* *1* *1*

to teda na 100% *3*
            • miss_cullen

myslím, že kdyby si přečetl tady tuhle diskuzi tak by dostal pořádnej výtlem *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

no jasně...víš je to prostě blbost řícz o někom, koho vidíš jen na plátně v kině že ho miluješ *15* to nejsou uplně normalní osoby *15* ale vidim ze ty takova nejspis nejsi, ale ta nik011....a rebus....ty se za kazdou cenu zastavaji osyby, ktera by je za to kopla do prdele....myslis ze on o takovy fanynky stoji? on od kazde nechce slyset ze ho milujou...sam se jim ve vsech rozhovorech smeje a kdyby videl jak se ho zastavaji nejspis by rekl ze se umi ubranit sam!
            • miss_cullen

No taková fakt nejsem - protože ho nemiluju a ani se mi nějak extra nelíbí, ale myslím, že se do něho všichni zbláznili protože hraje dokonalého Edwarda, kdyby ho hrál někdo jiný, tak by měl zase tolik fanynek on *3*

ty ne...ale ostatní jo...ty asi nejsi taková *3* ale prostě ony uráží někoho jen proto že nemá stejný názor! to je nesmyslný!!!
    • Re: OMG ...

ty jsi ubožačka! *3*
  • lenicczka

new

koukam že jsem tu nebyla jeden den a už tu zas někdo prudil *9* *15* *15* *15* *15*
  • lenkaaaaa

lll

ahoj holky *3* o co jsem přišla? *15* *1*
  • nic moc

mně se teda moc nelíbí *9*
    • miss_cullen

Re: nic moc

kdo ?
    • nik011

Re: nic moc

hm
  • mysak.kol

je to pako

kašlete na něj, na blba, kdo ví, jestli je to fakt kluk a ne jen nějaká mužatka, co se snaží, aby s ní někdo komunikoval. ignorujte to. My víme své. *3* *3* *3*
    • Re: je to pako

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • miss_cullen

Re: Re: je to pako

to je teda vtipný *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: je to pako

co mám dělat *15* když mě rozesmíváte! *15*
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: je to pako

fakt jo ? mě tady ale nepříjde vtipnýho vůbec nic... vlastně jo: TY! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: je to pako

to snad ne, doufám, že sis mě nezařadil mezi bláznivé fanynky Roberta, já taková nejsem *5* *5* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: je to pako

nápodobně *15* *15* *15* *15* *15*
    • miss_cullen

Re: je to pako

souhlasím *4* *3* *4*
  • rebus

chjo

Už to začíná bejt nudný. I když on se asi celkem baví
    • Re: chjo

a jako čím? já jenom odepisuju:D já říkám svůj názor a vám se nelíbí...mě se zase nelíbí ten váš! a taky vás proto neurážím!to není fér!!!!
      • nik011

Re: Re: chjo

jo a na co odepisujes kdyz se te nikdo na nic nepta to by me fakt zajimalo
      • nik011

nj simte
      • rebus

No možná nás ne. Ale jeho jo... a nvm proč dyž ty o něm taky nic nvš!!.. A my netvrdíme, že víme jakej je víš my jsme holky jednoduchý bytosti .. nám stačí, že dobře vypadá *15* ... asi tak nějak to myslíš že?.. NJ asi to tak bude ale prostě takoví jsme no
        • Re: Re: Re: chjo

no vidíš...máš svůj názor, taky ti ho neberu a myslím, že máš v i v nečem pravdu *3*
      • b.e.t.u.l.i

by me zajimalo kolik ti je ze mas tak moudry nzory...
        • Re: Re: Re: chjo

dostatečně....jen mě prostě štve, jak fanynky za každou cenu brání slavného člověka a berou názor někomu kdo je podle nich nic
          • macenkai

Re: Re: Re: Re: chjo

Ale tj tak vždycky ... podle mě si to bereš moc osobně.Tohle je uplně zbytečná debata .... každej má svuj názor a měl by si za ním stát! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chjo

a já svůj názor říkám! já vám váš taky neberu, tak se do mě neserte! jo a mužatka fakt nejsu *15* a nevím co bych jako záviděl *15* každej sme jinej a každej sme originál
  • b.e.t.u.l.i

:(

Prosim lidicky *3* neurazejte Roba kdyz ani nevite jakej je ...
    • Re: :(

ty to víš? *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :(

ne to nevim jakej je *4* ale vim ze je peknej ... vis :)
        • deniska-l

Re: Re: Re: :(

joo přesně tak.... *14* je to pravda že sice krasa nestačí ale nemusite ho tady urážet vid!!!! *3*
        • macenkai

Re: Re: Re: :(

Ale to většinou nestačí ...
          • nik011

Re: Re: Re: Re: :(

vetsinou ne no ale tys s tim mas urcite skusenosti *1* *1*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: :(

sice ma svuj nazor ale mel byvedet ze je uplne dementni,bye
            • Re: Re: Re: Re: Re: :(

no aspon nekdo, kdo nikomu nebere jeho nazor...lenko ses trida *4*
            • lenkaaaaaa

tam mělo být do něj...sem se překlikla:D...on má pravdu...má svůj názor
            • nik011

do tebe se lenko nenavazim nebo jestli sem na tebe narazila tak sry , ale jako me vedi kevin tyvl jak furt navazi na roba ale nevadi kdyz se ho chces zastavat klidne muzes bí
            • Re: Re: Re: Re: Re: :(

hele lenko radši se mě nezastávej ptž jinak ti budou taky tak nadávat! *15*
            • lenkaaaaa

nik011 ty jsi hrozně arogantní...začneš se tady do mě bezdůvodně navážet jako malá holka, přitom já proti tobě nic neměl! *16*
          • Re: Re: Re: Re: :(

alespon nekdo, kdo ví že krása není všechno! ale upřímně on taky není nejhezčí! já jsem teda na holky, ale myslím, že on není nic extra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit