-
pane kevine.
hele pane kevine jestli máš nějakej problem tak s tim nechod sem nikdo se o tebe nezajímá kapis to ? no tak to pochop a nelez sem když máš něco v hlavě radši jdi k psychologoj bb "cherry cherry bum bum" -
-
Re: pane kevine.
prosímtě...s tebou se tady nikdo nebaví...to neřeším s tebou tak klid *15* možná se budeš divit,ale já studuji psychologii...takže to je dobrý...můžu si dávat sezení sám sobě....aspon usetrím *15*
-
-
!!!!!!!!!!!
JAko synku běž tam odkut jsi přišel a nikoho tu nebuzeruj na tebe tu nejsme zvědaví!!!Akorat nam rozhadaš kolektiv takže zbohem !! *16* -
-
Re: !!!!!!!!!!!
sbohem *15*
-
-
prosim
tak uz se tu nehadejte.. *9* nestoji vam to za to *9* tohle ma bejt diskuze o Robovi a ne zadna hadanice *7* -
-
Re: prosim
jo přesně tak...jako co z toho máme.... *9* akorat sou tady pak všichni na sebe naštvaný a toe blby *9* podte si zase normálně povídat...! *3* -
-
Re: Re: prosim
¨ja sem pro :D *15* -
-
Re: Re: Re: prosim
tak to mam radost *15* ..hele nemáš nějaky novinky ohledně New moonu???...co říkáš nna ty herce co budou hrat ve smečce??? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: prosim
no ja si myslim ze ten herec co bude hrat Jareda by mel hrat spis Sama... ale tak to je jedno ... uz *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prosim
Taylor bude mít podpatky a Robert bude na kolenou *15* *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* noo třeba...bo tam bude na chůdách *15* *15* tyo chudak to mu ako nezávidím:D *15* *15* si to představ...jak je tam na potpatkach *15* *15* z toho nemůžu *5* *15* -
treba mu daj podpadky :D *15* -
jjj *15* ale jako přídou mi všichni proti Taylorovi takovííí víc vymakany *15* *15* ten co bude hrat Paula ten je mi takovej sympatickej *15* *15* ...ale jako pořád přemejšlim nad tim jak to udělaj že Taylor bude vyšší než Rob *5* ?
-
-
-
-
-
Re: prosim
no já se hádat nechtěl....vy jste na mě vyjeli *15* *15* *15* -
-
Re: Re: prosim
mi se ti snazime jenom naznacim cos ty nechapes abys neurazel roba .úúú -
-
Re: Re: Re: prosim
omg *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: prosim
hmm
-
-
-
-
-
OMG ...
on sem přišel i dneska ??.. No že ho to ještě baví. By se moch zaregistrovat, když je tady tak často ubožák *15* -
-
Re: OMG ...
taky se divim a jeste k tomu lže *9* *9* nikdo nepsal nic s dětma *9* *15* *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Re: OMG ...
jn ale to je jeho problem -
-
Re: Re: Re: OMG ...
ok uz to sem nekdo psal.. ale ja sem to teda nebyla -
-
Re: Re: Re: Re: OMG ...
to jsem netvrdil *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG ...
ja vim
-
-
-
-
ale jo psal....sem se nudil a četl celou tu stránku s diskuzí *15* ale nevím co to ted hrotíš *15* *15* -
-
ja tu vubec nic nehrotim mě se akorat rob líbí kazdej muže mýt idola a nic tu nehrotim proti tobě *8* -
-
pises ze jsu lhar! a to ja nejsu! -
-
nic se nestalo *15* -
tak ja to tu newidela že by tu bylo neco o detech tak sry *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
ty jsi ubožačka! *3* -
-
nemusíš to psát 2x, ale tak to asi většinou ubožáci píšou, že ? *7* *7* *7* -
-
ne ubožáci uráží někoho za jeho názor! -
-
ale já jsem tě nikdy neurážela - podívej se z5 do diskuze *3* -
-
ja taky sry -
very very -
hmm tak to je good -
už jsem psal, že jsem jen chtěl vidět vaši reakci *15* ale jestli sis to vzala tak osobně tak se omlouvám *3* -
to ja taky ne, ale proste me jenom vadi jak si ho tam urazel, ale jestli chces tak s tim pokracuj no kdyz te to bavi -
hele já se necu hádat, ale neměla jsi hned na mě vyjíždět *15* -
nj ale jak pak mam vedet asi ze ses kluk ne -
ježíši...ještě začni ty vole řešit překliky *15* jako bys ses nikdy nepřepsala co? no jo já zapomněl...jsi přece ta dokonalá před kterou musí všichni panout na prdel a brát tvoje názory jako hotovou věc! *15* -
ohh good v tom pripade neumis psat kdyz pises ,rada, -
*15* *15* *15* promin ale já nejsem holka....vím že máš asi trochu problémy s fungováním svého mozku, ale tohle bys asi mohla vědět *15* *15* *15* -
jo uplne mrte se chovam jak velka holka nooo uplnee,hlavne ze ty ses tak hrozne chytra -
proč jako? blb seš tu ty...teda vlastně promiň,,blbka" *15* našel bych i lepší přirovnání, ale nechám tebe psát sprostě, když se cítíš jako velká holka, že umíš mluvit sprostě *15* -
no takovim slovnikem mluvim jenom na blby lidi. tak si zvykej -
no a kdyby náááááhodou jo a slyšel tě mluvit, tak by jsi ho moc neoslnila....utekl by....proč by se měl zahazovat s nějakou holkou co musí mít pravdu že on prostě je krásnej a kdo říká že ne je vůl....a svým slovníkem bys ho asi taky moc neoslnila *15* -
vyser si,a jestli by me chtel? jo tak to vůůbec nevím protoze pochybuju ze ho nekdy uvidim. -
to sis měla rozmyslet než ses se mnou začala hádat a psát my o tom, že jsem vlastně kokot, když nemám roberta ráda!!!což je teda absolutně nesmyslný....myslíš, že by stál o fanynku jako jsi ty????? *15* *15* holka ty jsi naivní *15* *15* *15* -
no tvuj nazor me vubec nezajima , ty me vubec neznas tak klid ok? -
heh...holka teda nechtěl jsem to říkat, ale ty jsi fakt hloupá *15* já ti to neberu, když se ti líbí, aljá si myslím, že je trochu blbec na svůj věk....a to je zase moje věc....taky na tebe nezačnu útočit jak malá holka *15* *15* *15* -
kevine:njn ja sem na tebe tak zlaaa *9* *9* asi budu brecet ty nic neudelas s tim aby se mi nelibil tak proc ti to tak vadi to chci jenom vedet? ja se tady nebudu s tebou hadat -
to teda jo *15* *15* *15* -
myslim ze by se smal vsem tem recim jako: pojedu za nim do anglie nebo: miluju ho nebo: budu s nim mit deti *15* *15* *15* -
*1* *1* *1* -
to teda na 100% *3* -
myslím, že kdyby si přečetl tady tuhle diskuzi tak by dostal pořádnej výtlem *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
no jasně...víš je to prostě blbost řícz o někom, koho vidíš jen na plátně v kině že ho miluješ *15* to nejsou uplně normalní osoby *15* ale vidim ze ty takova nejspis nejsi, ale ta nik011....a rebus....ty se za kazdou cenu zastavaji osyby, ktera by je za to kopla do prdele....myslis ze on o takovy fanynky stoji? on od kazde nechce slyset ze ho milujou...sam se jim ve vsech rozhovorech smeje a kdyby videl jak se ho zastavaji nejspis by rekl ze se umi ubranit sam! -
No taková fakt nejsem - protože ho nemiluju a ani se mi nějak extra nelíbí, ale myslím, že se do něho všichni zbláznili protože hraje dokonalého Edwarda, kdyby ho hrál někdo jiný, tak by měl zase tolik fanynek on *3* -
ty ne...ale ostatní jo...ty asi nejsi taková *3* ale prostě ony uráží někoho jen proto že nemá stejný názor! to je nesmyslný!!!
-
-
-
-
-
ty jsi ubožačka! *3*
-
-
new
koukam že jsem tu nebyla jeden den a už tu zas někdo prudil *9* *15* *15* *15* *15* -
lll
ahoj holky *3* o co jsem přišla? *15* *1* -
nic moc
mně se teda moc nelíbí *9* -
-
Re: nic moc
kdo ? -
Re: nic moc
hm
-
-
je to pako
kašlete na něj, na blba, kdo ví, jestli je to fakt kluk a ne jen nějaká mužatka, co se snaží, aby s ní někdo komunikoval. ignorujte to. My víme své. *3* *3* *3* -
-
Re: je to pako
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: je to pako
to je teda vtipný *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: je to pako
co mám dělat *15* když mě rozesmíváte! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: je to pako
fakt jo ? mě tady ale nepříjde vtipnýho vůbec nic... vlastně jo: TY! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je to pako
to snad ne, doufám, že sis mě nezařadil mezi bláznivé fanynky Roberta, já taková nejsem *5* *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: je to pako
nápodobně *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: je to pako
souhlasím *4* *3* *4*
-
-
chjo
Už to začíná bejt nudný. I když on se asi celkem baví -
-
Re: chjo
a jako čím? já jenom odepisuju:D já říkám svůj názor a vám se nelíbí...mě se zase nelíbí ten váš! a taky vás proto neurážím!to není fér!!!! -
-
Re: Re: chjo
jo a na co odepisujes kdyz se te nikdo na nic nepta to by me fakt zajimalo -
nj simte -
No možná nás ne. Ale jeho jo... a nvm proč dyž ty o něm taky nic nvš!!.. A my netvrdíme, že víme jakej je víš my jsme holky jednoduchý bytosti .. nám stačí, že dobře vypadá *15* ... asi tak nějak to myslíš že?.. NJ asi to tak bude ale prostě takoví jsme no -
-
Re: Re: Re: chjo
no vidíš...máš svůj názor, taky ti ho neberu a myslím, že máš v i v nečem pravdu *3*
-
-
by me zajimalo kolik ti je ze mas tak moudry nzory... -
-
Re: Re: Re: chjo
dostatečně....jen mě prostě štve, jak fanynky za každou cenu brání slavného člověka a berou názor někomu kdo je podle nich nic -
-
Re: Re: Re: Re: chjo
Ale tj tak vždycky ... podle mě si to bereš moc osobně.Tohle je uplně zbytečná debata .... každej má svuj názor a měl by si za ním stát! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chjo
a já svůj názor říkám! já vám váš taky neberu, tak se do mě neserte! jo a mužatka fakt nejsu *15* a nevím co bych jako záviděl *15* každej sme jinej a každej sme originál
-
-
-
-
-
-
:(
Prosim lidicky *3* neurazejte Roba kdyz ani nevite jakej je ... -
-
Re: :(
ty to víš? *15* -
-
Re: Re: :(
ne to nevim jakej je *4* ale vim ze je peknej ... vis :) -
-
Re: Re: Re: :(
joo přesně tak.... *14* je to pravda že sice krasa nestačí ale nemusite ho tady urážet vid!!!! *3* -
Re: Re: Re: :(
Ale to většinou nestačí ... -
-
Re: Re: Re: Re: :(
vetsinou ne no ale tys s tim mas urcite skusenosti *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
sice ma svuj nazor ale mel byvedet ze je uplne dementni,bye -
no aspon nekdo, kdo nikomu nebere jeho nazor...lenko ses trida *4* -
tam mělo být do něj...sem se překlikla:D...on má pravdu...má svůj názor -
do tebe se lenko nenavazim nebo jestli sem na tebe narazila tak sry , ale jako me vedi kevin tyvl jak furt navazi na roba ale nevadi kdyz se ho chces zastavat klidne muzes bí -
hele lenko radši se mě nezastávej ptž jinak ti budou taky tak nadávat! *15* -
nik011 ty jsi hrozně arogantní...začneš se tady do mě bezdůvodně navážet jako malá holka, přitom já proti tobě nic neměl! *16*
-
-
Re: Re: Re: Re: :(
alespon nekdo, kdo ví že krása není všechno! ale upřímně on taky není nejhezčí! já jsem teda na holky, ale myslím, že on není nic extra
-
-
-
-