-
ANKETA
Co myslíte, že je na Pattym nejvíc sexy?
a)tělo
b)vlasy
c)úsměv
d)všechno xD -
-
Re: ANKETA
Patty:-) to je děsná přezdívka jako fakt chudák *14* -
d to je jasný ne *15* *15* -
všechno *14* *14* *14* -
Patty je jeho pes ale neva -
a nabídku ,,nic" tam nemáš???? *13* -
-
Re: Re: ANKETA
pro tebe urcite ne -
-
Re: Re: Re: ANKETA
ale prosímtě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ANKETA
nepros mas to zbytecny
-
-
-
Re: Re: ANKETA
jasne ze vsechno *15* *4* a usmev ten ma skvelej:) hmm.... *3* -
-
Re: Re: Re: ANKETA
brrrrrrrr *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ANKETA
žeby tady na něj někdo žárlil ?? Co Kévo ?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ANKETA
ty asi taky nebudes nejakej chytrej co kdyz se me ptas kolik me je , kdyz to mam na profilu, kam to dneska speje toto -
ty jsi chytrosti moc nepobrala co? urážet to by ti šlo hvězdo, ale kolik ti je? odhaduju tak 10let *15* *15* *15* -
a co my s tim, dost je poznat ze zarlis takze si sem pis co chces ja to vííííííííííííím bye -
to bude tím betuli...žárlím....teď ani vlastně nevím na co víc...jestli na jeho ,,krásu" nebo ty jeho fanynky *15* ne promiň fakt nežárlím...jsem chlap a ti nežárlí *15* -
to bude tím betuli...žárlím....teď ani vlastně nevím na co víc...jestli na jeho ,,krásu" nebo ty jeho fanynky *15* ne promiň fakt nežárlím...jsem chlap a ti nežárlí *15* -
uz tady jeden takovej byl co zarlil *15* a pak to uznal :) nj Rob je proste neodolatelnej a nekery kluci to neumej zkousnout... -
jo no hrozně moc:D ani nevím čoveče co:D já jsem rád jaký jsem...a nikdy nepíšu o osobě kterou neznám, že ji miluju....nemám to za potřebí *15* ale to je beznadějný vám to psít....vy akorát člověka nenecháte říct svůj názor!!pak neobstojíte ani u normal. kluka
-
-
-
-
-
-
film
tyyyyo.....na ČT2 je nějakej filmík s robem *15* ...Království prstenu bo co *15* mi říkal bratr....ale má divny vlasy teda *15* *15* *5* -
-
Re: film
je to sice traparna ale kdo by se na to nekoukal kdyz tam hraje Rob*muck* -
-
Re: Re: film
jj to máš teda pravdu *15* ale je tam rob no a toje hlavní :D...ten film je i tady na osobnostech a jeho fanklub je 33 dobry ne? *15* *15* ten film byll na 2 části....a tohle byla ta druha *9* ach jo *15* *15* -
Re: Re: film
mysim ze uz to nedavaj *9* achjoo :(
-
-
Re: film
nj diky ti
-
-
fanklub
*3* Robův fanklub nám roste docela rychle co říkate???...už má 2152 *15* to e supeeeeeeeeeeeeeeer *15* akorat tady se to nějak šprajclo *9* tak snad to zas rozjedem *15* -
Video
Tak sem do videoklipů přidala nový video. Dělala jsem ho sama. Moje první. Tak kdyžtak písněte jestli se mi povedlo nebo ne. Je úplně na konci. Foto mix. Jo a ty kecy v In-touch sou fakt husty. Jako že Kristen je úplně na dně a Robert taky. -
-
Re: Video
A řekla bych že i pěkně trapny ... takovym kecum uvěří snad jenom poblázněnej puberták *15* (A) -
ten videoklip je hafo, ale chtělo by to trochu zrychlit teda hlavně začátek....jinak moc dobrý i hudba *3* -
Ale stejně to musí být vyčerpávající... Já být na jejich místě tak mě to taky už nebaví, samá autogramidáda, pořád stejné dotazy novinářůůů, ale to natáčení bych si teda užívala... Už jsem nad tím i přemýšlela, že být Kristen by nemuselo být špatný... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Video
nemuselo a asi ani nebylo, kdyby byla s Robertem. to bych její kůži brala všema deseti.
-
-
-
OMG XD
Kámoška mi poslala ňákej rozhovor s Robem a on tam říkal, že má rád Tokio Hotel
a byl by rád kdyby byli na soundtracku *15* .. Tak si říkám jestli se náhodou trochu nezbláznil xD -
-
Re: OMG XD
třeba TH udělají písničku přímo pro NM. no a nebude tak blbá. možná nás překvapí, když to dostanou, ale snad už tu titulní písničku má Avril. tak nevím. nebo budou TH jen krátce v nějakém závěru -
-
Re: Re: OMG XD
No já teda doufám, že TH tam nebudou vůbec *1*
-
-
Tomu nevěřím *15* tokio hotel ? To si trochu uletěl,ne ? *15* -
no mozna trochu ale když tam bude hrat on at si je tam písnička od koho chce ale nemam rada TH moc se mi hnusej ale kuly robovi si dam špunty do uší *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: OMG XD
Dyť jo pro Roba vše *1* ... No stejně se soustředíme jen na něj tak si tojo možná ani nevšimnem *15*
-
-
-
inTouch
Kdo si nekoupil časopis InTouch číslo 7 měl by to udělat... Takový kecy co tam píšou si jinde jen tak nepřečtete!! Tsss prej Robert puká žerlivostí...a neumí líbat...drby! *1* *1* *14* -
-
Re: inTouch
dik za radu zejtra si ho koupim *15* *15* *15* *15* -
heh toto je taky dobrý: fanoušci filmu stmívání založili náboženské hnutí, které nazvali Cullenism. podstatou je víra, že Edward a zbytek postav z filmu vlastně existují a cullenistickou biblí jsou knihy od stephanie mayer, které byly pro film předlohou!........někteří fanoušci by se měli jít léčit...nebo by se raději neměli dívat na televizi *15* -
ale je tam jedna pravdivá věc....robert bude hrát jen ve dvou scénách v new moon!! -
-
Re: Re: inTouch
Jo no, ale zdá se mi to nějak málo... Jedna když se Jasper neovládne, pak loučení... *9* *9* , Itálie... no pak nějakej konec ne??? To by mě teda zajímalo jak to bude vypadat, když bude jen ve dvou scénách... -
-
Re: Re: Re: inTouch
no to jsem zvědavá jak to chcou udělat!!ale podle mě to bude jedna na začátku jak ji řekne že od ní odchází a pak ta konečná...ale jestli je to drb, tak budou podle mě aspoň tř!! -
-
Re: Re: Re: Re: inTouch
ale oni to myslí jako dvě scény - jakože na začátku a na konci filmu, ale bude tam víckrát - oslava, chození do školy, loučení, vzpomínky, Bella slyší hlasy, Alice vidí jak jede do Itálie, Volterra, letí letadlem domů, Forks -
-
Re: Re: Re: Re: Re: inTouch
Já sem slyšela...a kdesy četla,že tam Roba chtějí dát víc,aby to mělo dobrou sledovanost...Že by tam byl i jeho pohled věci...takže by tam asik bylo to,co dělá bez Belly.
-
-
-
-
-
-
narozky
xD...Robovi narozky se pomalu, ale jistě blíži a ja jak jsem tak brouzdala:D po netu tak jsem našla stranku kde se píšou Robovi přání *3* tak tady je odkaz jestli mu taky chcete popřát:d *15*
http://pattinsondaily.com/BellaBo ok/index.php ... *15* -
ahoojik
ahoojik xD....tak copa je novýho?? *7* co to video??? *4* ...nějak se nam to zaseklo že jo *9* .... *15* *15* *15* -
hey
Hey bláázni! Co to videjko pořád *15* Se k tomu dostanem až Rob bude slavit 30 nee *15* -
-
Re: hey
noo *15* vypada to tak *15* *15* no jako ja nwm nějak se to tu seklo *9* musime hlavně vymyslet co tam budem říkat *3* -
-
Re: Re: hey
To bude celkem v klidu xD Spíš kontaktovat všechny lidi. -
-
Re: Re: Re: hey
ja tam radsi mluvit nebudu jeste by se lekly toho mýho pískláku *15* *15* *15* *15* *15* a taky bych ho mocky rada viděla doufam že se tam nějak dostanu *15* *15* *15* -
jo te pravda to bude asi horšííí....a kolik si mysliš že by nas tak mělo bejt??? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: hey
No... ono to je celkem jedno. Šlo by to udělat třeba i v 5 a různě to video prostřídat a vystříhat atd. A jak bude dlouhý..? Já myslela tak minutu..dvě ale pak tady někdo řikal, že by to měl bejt delší text tak nwm. Já osobně myslela, že by ten text obsahoval jenom to lákadlo pro fan aby si o Robovi začli zjišťovat něco víc nebo zjistili, že tady je super fanklub do kterýho se můžou přidat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hey
joo ja si myslim taky že tak dlouhy by to stačilo, jako že by jsme řekli jen to nejzákladnější *4* ale jako musime se nějak domluvit jak začnem...! *3*
-
-
-
-
-
Re: hey
no jasne :D *15* doufam ze tolik mu nikdy nebude.. ze se najde nejakej Carlisle a promeni ho v upira :D *15* -
-
Re: Re: hey
I ve 30 bude tak roztomilej a úžasnej jak je teď *3* -
-
snad :) doufam ze do 3O se s nim stihnu potkat *15* a vyfotit se s nim :) -
-
Re: Re: Re: Re: hey
To bych taky brala no *14* Ale to už by se 30 nedožil. Bych ho rozmačkala *15* -
-
napodobne *15* bych se ho nemohla nabazit :D -
*15* *15* jasný no *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Hradec