Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanisek89

Robert Pattinson

Robert Pattinson je nej jak hraje v stmívání..... *3* *3*
    • bellinka

Re: Robert Pattinson

Mno nee asi!=D...ale oni jsou tam vsichni supr!..ne jenom on! *15* *14* *5*
      • erikaa

Re: Re: Robert Pattinson

No to je jasný *1* *1* já už se nemužu dočkat Novýho měsíce. *15*
  • leila00

Sorry

Ahoj, hele lidi sorry ale teď mi vůbec nešel net a jak ho mám teď je jen přechodnej tak vůbec nevím jak to bude zítra. Moc se omlouvám, že sem tady nebyla řešit to video (: Pak napíšu až bude vše OK. Zatím pa.
  • maj_ki

ahojík

Ahojííík lidičky *15* tak co je něco nového ???
    • deniska-l

Re: ahojík

ahooojik:-*...nooo taky se ptám co je novyho ale dneska je to tu nějak mrtvy *9* tak nwm no *15*
      • maj_ki

Re: Re: ahojík

Tak to je trapas ... :-( *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* budeš se dívat dneska na scary movie 3 ?? *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: ahojík

tjn *15* nwm možnááá *15* ja to mám na dvd *15* *15* ty jo??? *5*
          • maj_ki

Re: Re: Re: Re: ahojík

já jestli vydržím tak jo ale jinač pujdu spát a nastavím si budíka *15* a taky si to nahraju a na dvd to nemám ... *9* a tak co stim videem jak to má tedsa býtjenom o robovi nebo o stmívání ? *7*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ahojík

*15* *15* jj *15* noo bude to o celým Stmívání!!!!! *5* jato včera popletla sryyy *3*
  • deniska-l

ahooooooooooooojik

tak sem zas tady *15* *15* tak co jak sme pokročili s videjkem??? *7* řekl někdo nějaky nápad?? *15* už mame Ahooj ....tak ted něco dalšího *15* *15*
    • maj_ki

Re: ahooooooooooooojik

ahojííík lidičky *15* jsem tu nachvilku zavítala *15* tak co jak pokračujete s videem?něco novýho ? *7* *15* *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: ahooooooooooooojik

bacha nato mame zakazany smajly *15*
      • deniska-l

Re: Re: ahooooooooooooojik

nooo koukam na to *15* jako ale ja bez smajlu nenapíšu ani jednu větu *15* toe úplnej nesmysl ...nam to tady nebude nikdo zakazovat že jo!!! *3* bez smajlů to není ono *15* takže SMAAAJLYYYY *15* *15* *15* a co s těma napadama??? *5*
  • peggy20

no coment

tyvole este víc piste ty smajly *15* no no coment jako co vám to dává...nevím
    • nik011

Re: no coment

jn
    • bellinka

Re: no coment

Co nam to dava?..ja nwm pste vygeby!... *15* smajly jsou nejlepsii *15* *15* *5*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: no coment

proc bysme sem nemeli davat smajly *15* *15* to mi teda rekni *3* *1*
        • bellinka

Re: Re: Re: no coment

Zejo?...to uz by jsme nebyly my *15* *15* bez smajlůů *15* a hlavne zadna diskuse *15* *15* *15* ty woe a i kdybyhc se to chtela nechat odnaucit tak byhc to stejne nevydrzela!..ale to nehrozi *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: no coment

no a pri pomysleni na Roba se mi chce usmivat tak se smeju *15* boze jak je uzasnej *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: no coment

Ach mno ani to nerikej!! *5* *14* *14* *15* Jaa ho pste ''miluju,,!... *15* *15* a presne pri pomysleni na Roba je malickost ten smajl *15* o proti tomu jak se doopravdy cejtim *15* *15* a jeste ted kdyz ctu Midnight Sun *15* To je ty woe jeste vic k smichu *15* *15* *14* *14* *14* *5*
  • b.e.t.u.l.i

www :D

uzasny!!! *15* ma to jen jednu chybu je to v nemcine *7* ja uz sem si tricko objednala :)
    http://www.closeup.de/show.asp?page=xsearch&query=search%3Dtwilight%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nlc=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop&referrer=&language=
    • miss_cullen

Re: www :D

tak se nezapomeň pochlubit až ti příjde *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: www :D

jj jasne se pak budu naparovat jako Rosalie *18 to se mi libi :D *15* *3* vymyslime nejaky novy prirovnani ze stmivani :) treba krasny jako Edward *4*
  • bellinka

Je to tak..

Je to tak ze ted ja uz od zacatku myslela jako celkove o Stmívání jako upoutavka!...(reklama)...a ted zase Denisa ze takhle!=D.. *15* *15* Tak ja nw ale teda ja osobne byhc to udelala jako na Twilight *15* *15*
    • deniska-l

Re: Je to tak..

ja to taky myslela celkově...ale když se pak řeklo že tam budou jeho fotky myslela sem že to bude jen o něm...ale o Twilight to bude mnohem lepšíí...ja už prostě příště nebudu myslet *15* tak sry..fakt se omlouvam e sem to tak spletla...prostě to bue o stmívání!!!! *15* fakt sorry
      • bellinka

Re: Re: Je to tak..

jaaaj neomlouvej se!... *15* si se jenom spletla to se toho teda staloo *15*
  • bellinka

Samotinke

Mnoo ty woe *15* je tu i nuda a to je uz co rict kdyz jsme tu my dve *15* *15*
    • deniska-l

Re: Samotinke

tjn *15* ale dneska už asi nikdo nepříde *9* tak to necháme na zejtra *15* *3*
      • bellinka

Re: Re: Samotinke

asi to akt necham ena zitra mno!.. *7* *9* *9*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Samotinke

j to bude nejlepší *15* ja už stejně du tak ppp *14*
  • bellinka

text

Mnoo takze Ahoj nadseni fandova Stmívání(Twilight)... *15* *15* *15* ty woe kdyz me potom nic jinyho nenapada!=D *15* *15* *15* doperdele ja jsem blba! *15* *15* Mno jenomze ty jsi zapomela ze se mi schopnosti jaksi vytratili!! *10*
    • deniska-l

Re: text

aajo no tak toe ale jen menší detail na to prostě nemysli i tak si nejlepšííí *15* hele toe ještě dobry mě nenapadlo ani to ahoj *15* ja chci aby nam s tim někdo pomoh *15* *3*
      • bellinka

Re: Re: text

Ja chci aky aby nam nekdo pomooooh! *15* *15* ja jsme uuplne blba! *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: text

tak to teda nejseš ..si nejjjjchytřejšííí *5* my to dame dohromady ....určo..někdy *15* ale pomoc by se šikla *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: text

hh prej nejchxytrejsi *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Taaak to je moooc! *15* *15* *15* Joo pomoc by se teda hodila *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: text

tak teda ne nejchytřejší no, ale mimořádně nadana *15* *15* ..toe lepší ne? *15* ach jooo ale moc se nas nezapojuje ale toe tim že tu dneska nikdo není *9* ... *15*
  • maj_ki

ahojky

Ahojky lidičky je tu něco nového ?a jak se pokračuje stím videem? *4* *7*
    • deniska-l

Re: ahojky

O NOVÉHO?...ani nic moc *15* s tim videem to ted řešiime...plsky přidej se a porad nam co tam říkat .. *15* nenapada tě něco?? *4*
      • maj_ki

video

jojo přidám se z radostí ....a jako co ted řešíte co tam date za tritulky nebo co ??????????????????jako myslím tim slova ??? co tam budou ??? *4* *7* *7*
        • deniska-l

Re: video

noo řešíme co budeme v tom videu říkat *15* mááš nějaky nápad??:-D *15* honem sem s nim *15*
          • deniska-l

Re: Re: video

tak jooo ...to už je jedno *15* *15* sem to zas popletla *15* *15* sryyy všichni *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: video

bude to o celým stmívání..ja tak zbožnuju Roba že myslim jen na něj njn ja sem teda sobec *15* takže jak to jak sem řekla takk to není pravda bbudeme mluvit o Twilight *3*
            • maj_ki

TAk jak to teda bude?? *15* *15* *15*
          • maj_ki

Re: Re: video

nápad žadnej zatím nemám to by chtělo něco uvodního a jako tam chcete dát konkretně jenom roba nebo aji ostatní ze stmívání ??
            • bellinka

Ja myslela ze to udelame kokretne o Stmívání! *15* *15* *15* tak to je dobry *15* *15*
            • deniska-l

mi to video chceme udělat tak že : každej natočíme nějakej kousek videa kde budeme mluvit o Robovi pak to damw dohromady a proložime to jeho fotkama a bude tam hrat jeho písnička *5* je to jao upoutavka pro fanoušky *3*
            • maj_ki

No tak to by se tam mohla dát jeho fotka nějaká fešná a napsat pře něho Robert Patinnson ale ja nwm jak to video chcete udělaj jako o robovi a nebo jako by v uvozovkách pro roba? *7* prototže kdyby pro tak by se tam napsalo něco jiného !! *4*
            • deniska-l

noo na Roba *15*
        • bellinka

Re: video

Mno jako co tam budeme rikad! *7* *7* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit