-
Mensi dotaz
JJ!...citlive teema!=D..je to jeste cerstve§=D=D *15* *15* *15* ty woe tak to je moc! *15* *15* zabijis me! *15* *15* Mnoo hele jako ja uz jsem tady vyzívala nekolikrat at to nedko rojede poradne!..nejdirv by se melo rozmyslet co se tam bude rikad!..to by melo byt hlavni jakoo!! *15* *7* *14* -
-
Re: Mensi dotaz
aha tak to fubec nwm jak by to mohlo být jsem měla trošku jinou představu no ..:) ale nefa *15* -
-
Re: Re: Mensi dotaz
jakou??...jen povídej *15*
-
-
Re: Mensi dotaz
jasny že je to čerstvy *15* jako 13 dní *15* ale naše pouto je silny *15* jj jako první by se mělo fakt rozmyslet co se vůbec bude říkat no *15* taaaak dem vymejšlet ne???...HOLKY PODTE VYMEJŠLEET!!!!! *15* AT MŮŽEME ZAČÍÍÍÍT!!! *14* -
-
jsem asi mimo. o co jde?! *7* -
-
Re: Re: Re: Mensi dotaz
Mnoo takze pokusim se zkracene a pochopitelne!...
Takze budeme delat video kde se bude neco rikad ooo Stmívání podrobne potom mno a mezi vsechny ty nase blaboly dame naky fotky a v pozadi bude hrat pisnicka od Roba!:) -
-
Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
jeee no krásně si to řekla *15* šikulka moe *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
mno rekla jsme to ale porad jak torikam dokola to az moc zkracuju a pak nikdo nw o co jde ale aspon neco zejooo! *15* *15* *15*
-
-
-
-
Ty woe nezabijej me porad *15* *15* uz od prvniho dne naseho pevneho,silneho a cistliveho vztahu tak me porad zabijis takhle tu moc dlouho nevydrzim jakoo! *15* *15* *15* Joo mno jasny dem vymyslet!..ehm *15* *15* Takze ja ybhc tam treba reklaa! *15* *15* treba mohlo by tam byt Ahoj nadseni fandova Stmívání nebo nec takovyho *15* *15* a dal ja nwm co tam rict abyto nebylo zase az tak slusny vis co?! *15* *15* -
-
promííííííííín *15* to fakt nemám v úmyslu *15* ale prostě e to tak náš vztah je nerozbitny *15* y sme prostě propojeny *15* jako jinak to nevidim *14* jj a ahoj si myslim že je fakt super *15* takže začátek máme sme dobry...teda vlastně ty *15* nechci ti brat tvoji slavu *15* ale ted váážně chtělo by to i něco zabavnyho aby je to fakt bavilo *3* TAK SE PLSKY ZAPOJTE!!! *15* BEREM VŠECHNY NAPADY ŽE JO *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
Ach *14* *14* *14* *14* *15* *15* *5* Mno jaa vim normalne jsem nejchytrejsiii *15* *15* nee simte tady kdo co rekne je napad vsech jasny holky? *15* *15* A FAKT ZAPOJTE SEE! *5* *5* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
ach ..kráásnéé vyjádřeníí *15* joo to teda seš *3* prostě nijak to nejde *15* tak vono jako důvod je celkem jasnej vid..když seš věštkyně to se ti to mluvííí *15* *15* *15* myslíííš že se někdo přida?? aby sme hlavně vymyslely co tam říkat?? *15* snad jooo *15* pokusime se to dat dohromady *15* takže AHOJ *15*
-
-
-
promííííííííííííííí
-
-
-
-
Hlasujte pro Roberta!
http://stmivani7.blog.cz/0904/6-kol o-sonc -
-
Re: Hlasujte pro Roberta!
tak už sem hlasovala..ale je fakt blbý že nevede:-(...ale tak snad pro něj bude někdo ještě hlasovat *3* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Hlasujte pro Roberta!
přečůrala jsem je, hlasovala jsem ještě z jiného počítače. ono to jde. *3* -
Re: Re: Hlasujte pro Roberta!
jdu hlasovat *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hlasujte pro Roberta!
ja sem to tam nenasla *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasujte pro Roberta!
jaktooo *7* smaž si tu mezeru v tom odkazu (kol o)...a mělo by ti to jit *3*
-
-
-
-
Re: Hlasujte pro Roberta!
tak je to tam. můj hlásek, ale mrzí mě, že to prohrává. ta emma mě štve. musí hlasovat víc lidí, aby to Rob vyhrál. HLASUJTE!!!
-
-
tak (:
Hele k tomu videu. Musíme se v tom nějak pohnout. Jako první bysme měli udělat nějaký text.. spíš aby byl nějak o Robovi (něco ve stylu: pár info o něm a pak něco jako budeme rádi, že se přidáte atd.). Pak bysme mohli všem fanouškům Roba napsat ať natočí nějaké to video a tam řeknou ten text (můžou si něco přidat, samozřejmě) a ať to video pošlou na určený mail (nějakej si uděláme všechny dohromady, kdo se tady na diskusi přihlásí na pomoc) a musíme určit nějaký termín na to poslání toho mailu. A až pak co budeme mít ten základ se dohodnem co dál... No tak co, souhlasíte a dete do toho? *3* -
-
Re: tak (:
No a spíš bych to video udělala tak 2 minuty nejvíc, protože pak už by to mohlo fanoušky trochu otrávit a nebavit je to.. xD sama vim jak mě nebaví dlouhý videa. -
-
Re: Re: tak (:
jj naprosto souhlasiiim... *15* s tim emailem je to super nápad!!! *3* už se těšim až to budeme mit hotovy *15* -
-
Re: Re: Re: tak (:
Ty se taky piorad na vsechno tesis *15* *15* Mno tak ale výročí No coment *15* *15* Nee ja vim ja se taky tesim azto budem mit hlavne hotovy a fandove se sem jenom pohrnou!=D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tak (:
jasny že se těšííím *15* a na naše 30ti denní vyročí strašně moooc *15* *15* *15* přesně NO COMENT *15* ale až to bude hotovy bude to sůpa *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak (:
jasny že vim jak to myslííš *15* jj neměly by sme to uspěchat je to přece jenom citlive tema *15* *15* každopádně toe nejlepší vztah *15* *15* a na to videiko se děsne těšííííím *3* kdo to začne?? *5* -
ty woe!...teprve 13dni se zname joo nesmime to uspechat!! *15* *15* Mno chapes nee? *15* pset nejlepsi vztah *15* Ty viis jak to myslim!... *15* *15* Jo ja se taky uuplne tesim jak to bdue dokonaly! *15* mno aby nee kdxyz tam budou fanynky Robiiho!! *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: tak (:
jasne :) sem pro *15* -
-
Re: Re: Re: tak (:
2 minuty?..to by kazdej mohl rict tak 3slova!=D..jako je fakt ze me taky nebavej dlouhy videa i kdyz ted kdyz vdzkc ykoukam na vide a s Twilight apod.. tak vydrzim uz i u 9minutovejch!ale ja myslim ze snad by to vydrzeliy tak u 3 a pu!=D..protze kdyz sio to tak vezmes nez nekdo neco rekne a tayk zejo kolik nas bude a taky ty fotky!..
Ale jinka jako odobyr ten text se musi nejak sepsat a tak by sloo treba jako napad joo!=D...akorat nwm jak to udelat ale pste napad ze potom jak by to treba z slo ke konci tak by jsme tam neco rikali a bylo by to jakoze nekdo rekne ejdno slovo hen dk tomu se napoji nedo jinje rekne jedno slovo zase a zase porad dokola treba ty co by tam zejo byly v clym tom vydeu by potom nakonci rekly jedno slovo a potom ve vysledku to bdue jako jedna veta !.by se jeste vymyslela jaka mnoo ted jsi enjsem jisat ejstli ste me vubec pochopili!=D *15* *15* *15* *15* -
-
*15* *15* jj já ti rozumim(tak toe jasný vid) *15* ...bude to super už se těšííííím!!! *14* -
J, takhle jsem to taky myslela. Hlavně aby to na sebe navazovalo (: A co tam chceš řikat dlouhýho? xD Já myslela, že to má bejt jen něco jako reklama xD -
-
Mno vzdyt joo!..jenomze co ty vis kolik nas bude!..jako sice to nevypada ze nas bude nak hodne jo ale kdyz si to tak sectes ja nwm tak zhruba by nas mohlo bejt tak co to tak nak pocitam zhruba o kterejch vim je 8 holek a myslim ze byhc jich nasla jeste vic aby se pridali !!..tak jako ja nwm mno! *7* *7* *7*
-
-
-
-
-
-
kniha
Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *5* *15* -
-
Re: kniha
taky jsem tam poslala svůj hlásek. celé sérii stmívání. těším se na výsledky prvního kola, doufám, že postoupí. *8* *8* -
-
Re: Re: kniha
no super to je hlásků snad se tam dostanem *15* *15*
-
-
Re: kniha
ja uz sem tam hlasla :) -
-
Re: Re: kniha
super doufám že se dostanem do dalšího kola *15*
-
-
-
Vysvětlení
Nee jako takhle!!=D *15* Kazdej doma kdekoliv natoci svoje video kd etma bude neco rikad..pak se daj ty videa k sobe a mezi ne ty fotky naky a v pozadi ta pisnicka!.. *15* *15* Asi tak!.. -
dekujiiii
anoo Rob vyhral prvni misto v bravu jako herec,jako kdo jinej by to vyhrat mel ze. he is the best love love love love love love -
-
Re: dekujiiii
jj..sem rada *15* dneska sem si koupila Bravo *15* a porazil Zaca *3* noo Zac je druhej, ale Rob je prostě lepšíí *15* -
-
Re: Re: dekujiiii
jo jo souhlasim a taky sem hlasovala ! *3* *3* *15*
-
-
Re: dekujiiii
joo koukala jsem dneska sem si ho koupila *15* *15* -
-
ja taky z posledniho kreditu *15* *15* *15* -
jj je první!! *15* mam z toho strasnou radost ... :) a jeste vetsi protoze sem taky pro nej hlasla *3*
-
-
-
Otázka
*7* Ehm, on je zpěvák??? *7* -
-
Re: Otázka
Jkao to se ptas jestli Rob je zpevak? *5* *15* -
-
Re: Re: Otázka
jo jasně že je zpěvák, napíšete mi pls nějaky jeho pisničky ja mám akorát never think a ta je perfektní sice na ty pomalý moc nejsem ale tady ta je suprová *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Otázka
Jasny treba To Roam,I'll by your lover to,Broke a Stray Dog to jsou dalsi co ma od nej!.. *14* *15* *5* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
diky moc *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
dobry v poho!..malickost!:) *3* *15*
-
-
-
-
-
-
piráti z karibiku 4
víte že Rob se ucházel o roli mladšího bratra Jacka Spar.... z pirátů z karibiku 4 a tu roli dostal ten hnusák Zac Efron? *7* *9* -
-
Re: piráti z karibiku 4
jo to vim mno ,jako nechapu jak mohli vybrat zaca -
-
Re: Re: piráti z karibiku 4
Mnooo on sice Zac je peknej ale hezci nez Rob nenii!..a kdyz uz teda vybirali mezi nima dvema tak bych urcite brala spis Roberta hodi se na to vic Zac je moc upravenej a to piradi teda fakt nejsou!!=D *15* *15* Ale jinak bych na to dala nekoho jinyho!... *15* -
-
Re: Re: Re: piráti z karibiku 4
no to snad ne !!!!!!!! zac se na to vůbec nehodí Robert by se tam hodil líp alespon že v Ohiu ho Rob strčil do kapsi *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: piráti z karibiku 4
mno ja nerikam ze Zac se tam hodi vic nez Rob !..ale rikam jako ze i tak tam klidne mohl jit nidko jinje nez Rob -
-
Re: Re: Re: Re: Re: piráti z karibiku 4
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: piráti z karibiku 4
jak rikala kamoska *15* zac tam bude hrat spis johnymu mladsi sestru nez bratra *15*
-
-
-
-
-
Jo to wm ale tu roli dali zacovi!!a zac není hnusouun '!!! *16* *10* -
-
a no presne tak
-
-
zac neni hnusak oba sou stejne uzasny -
-
promiň, ale to si nemyslím....mně se zac vůbec nelíbí...je takovej ženskej a nosí make-up a řasenku *9* to není chlap -
-
souhlasím *9* -
si delas legraci kdes to cetla??
-
-
-
jj to vim...a je to fakt na nic rob by tam byl mnohem lepšííí než zac *8* -
-
no jako rob je krásnej, ale taky se tam nehodí.....jako johny je úplně jinej než oba dva *3* ale rozhodně lepší než zac je....to na 100% *15*
-
-
jestli tam bude hrát zac....tak ten film bude stát za hov..to na něj radši nepůjdu ani do kina!!!! *16* -
jj *10* *10* *10* děs!!! -
děláš si srandu? nic proti němu, ale k Johnymu jde lépe Robert, jako mladší bratr. jsou si víc podobní, a Zac je taky pěknej, jenomže úplně jiný typ, než který je Johny.
-
-
náramek
tak sem koukala po ruznejch strankach a narazila jsem na tohle :)
http://stmivani.wz.cz/5-info/na ramek-s-cullenovymi/2/?PHPSESSID=bc aeaf7d7347024df507a783df3fe4fd
roz odne se tam kouknete a kdyby nekdo vedel kde se to da sehnat napiste *4* dala bych za to cokoliv (mozna) *15* -
-
Re: náramek
mě to nejde najít *7* *9* *4*
-
-
Malej Dotaz
Nazdaarek holkyy!
Jenom tak mi jako dosloo ze jsme se nak zastavily u toho naseho planovani ty ''upoutavky,, pro lákání fanousku!!Chtela bych to udelat co nejdriiv!..sice bdu muset sehnat kameru ale to se nak zmakne!=D..Tak coo?..kdo to pekne rozjede?=D *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Malej Dotaz
Jsem pro, počítej se mnou *3* -
-
Re: Re: Malej Dotaz
Mno jaa vim ze ses pro tady bylo docla dost holek pro ale ak se to zaseklo!=D=D *7* *9* *9*
-
-
Re: Malej Dotaz
o co jde? ja sem tu dlouho nebyla a tak nemám přehled *1* -
-
Re: Re: Malej Dotaz
Mnoo hodne zkracene pste chceme udelat video kde kazdej kdo s ebude chtit zapojit rekne enco o Stmívání pste vsechno se se toho tyka!..mezi to dame par fotek a v pozadi bude hrat piosnicka od Roba!!..
A je to kvuyl tomu aby jsme privolaly dalsi fandy!:)..pak by jsme to daly treba na youtobe to se jeste nwm nejdriv se to musi udelat a hlav epripravit zejo! -
-
Re: Re: Re: Malej Dotaz
aha *15* dobrý nápad *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Malej Dotaz
JOOO mno je to tady rikali/ji vsichni ale nak se nic nedeje!..=D...Potrebovai bychom neooho kdo to cel orzjede!!=DKdo se nabýzi? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Malej Dotaz
jako klidně já, ale jak to chceš udělat??? jako jak natočit a kdy a kde *15*
-
-
-
-
-