-
Sraz
ja bych vazne nejakej ten sraz udelala *15* jen budu potrebovat trochu pomoct :) -
Hradec
Hele kolik je vas tu z Hradce *7* -
-
Re: Hradec
zatim ja a ty -
-
Re: Re: Hradec
tak to je celkem chaby na to kolik ma Rob fanousku *9* -
-
Re: Re: Re: Hradec
jj *15* ale tak třeba kolik lidi je tady z Kolína *15* *15* asi taky moc ne *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hradec
njn ja bych neco udelala ale v hradci to mam nejbliz *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hradec
to je k vzteku proc musime bejt rozstrkany po celejch cechach *9* -
135 km z Prahy do Hradce ted jsem na to jukala *9* a cestu okolo fakt nemam *9* *9* *9* *9* *15* -
jj ja zas do Prahy *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Hradec
kolin neni zas tak daleko prahy -
-
ani od Hradce :D *15* -
jo to máš pravdu *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Hradec
tjn *15* *15* *15* chtelo by to neco mezi prahou a hradcem aby jsme to nemely tak daleko *5* *5*
-
-
Re: Re: Hradec
tak to je chaby na to kolik ma Rob fanousku *9*
-
-
-
Praha
Mno a ja z prahy!=D-...To se asi jaksi nedomluvime jak tak vidim!.. *15* *15* Ale sraz je dfobrej napad !. *15* *14* -
-
Re: Praha
je to super napad! *15* chtěla bych se domluvit *15* ptž s tebou bych se chtěla vidět hooodně moc Evy!!! *14* ty naše vytlemy *15* -
Re: Praha
jj je ale jedina blízko Prahy jsem tu zatim kdo napsal ja *3* ale je to skoda že jsme tak rozhazeny *1* -
-
Re: Re: Praha
Mno jako a ted ejste treba pujde o to kdyz uz bude nekdo z Praghy kde v praze *15* *15* *15*
-
-
-
srázek
lidičky bude někdy nějakej srázek bydlite daleko Prahy ???? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: srázek
Ja bydlim v Hradci Králové -
-
Re: Re: srázek
jo ja taky :) v Hradci -
-
Re: Re: Re: srázek
bysme mohli udelat sraz v hradci *4* -
-
Re: Re: Re: Re: srázek
ale ja jsem z kladna a to je jen do prahy 30km do hradce nejedu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srázek
jj jasne *3* ja sem bohuzel z hradce *9* *7* -
Ale 100 km kuly tomu nejedu *1* -
no musime se kvuli robovi domluvit.. *15* -
tak snad to nějak dáme dohromady *3* kvůli Roba *15* *15* -
tak to nam trochu newijde *9* -
ja sem z Kolína *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: srázek
jj souhlasím *15* *15*
-
-
-
-
-
Supér!!
Tak fanklub už přes 2000 dem slavit ne :D poradne to tu rozjedem :) *15* -
-
Re: Supér!!
*yahoo*..toe supéééééééééééééééé éééér *15* *15* tak ted aby už měl 3000 *15* *15* jasny nooo chtělo by to tu rozjet *15* -
Re: Supér!!
Už aby měl 3000 xD -
-
Re: Re: Supér!!
Jo to je super !!!!!!! *15* *15* *15*
-
-
-
Robert je nejlepčí!!!=)
Já ho úplně miluju ve filmu stmívání jako Edwarda, ale jako Cedrik v HP je taky nej *14* *14* *14* -
-
Re: Robert je nejlepčí!!!=)
J, je nej!
-
-
Tokio Hotel
Tak naštěstí to o tom, že TH má Rob tak rád, že by chtěla aby nazpívali nějakou píseň k New Moon byla jen lež *3* -
-
Re: Tokio Hotel
diky bohu protoze, sem vedela ze neni na TH -
-
Re: Re: Tokio Hotel
Ale jo.. on říkal, že je zná a jejich hudba se mu i docela líbí ale to, že budou zpívat soundtrack už jsou kecy. Tyjo naštěstí *3* já je tak nemám ráda xD -
-
Re: Re: Re: Tokio Hotel
Jo tak to jsme dvě !!!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel
tři *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel
ctyri -
už 5 *15* *15* a určo vííííííc *15* -
už čtyři *15* -
řekla bych že by se nas naslo víc
-
-
-
-
-
-
HOVNO
Co se vam na nem tak libi? Jo nojo vlastne on hral ve filmu stmivani a ted je tu to silenstvi!!Me se staci na nej jenom podivat a je mi na blití! Chlupatý břicho jako medved, no fuj, zarostlej jak hovno! Nikdy nedokážu pochopit, co se vám na něm tak líbí!!KENTUS!!No proste hnus. Jedinej důvod, proč jste jeho fanoušci? hraje v tý nejvetsi kravine stmivani [twilight]. Jo Robertku pojd, joooo! To jste vsichni asi slepý!Je to obyčejnej debil, kterej si zahrál v jednom posranym filmu a kvuli nemu se zbouri celej svet ne? Kdyby jste byli radsi fanoušci SlipKnoT nebo Jonas Brothers udelate lip nez fandit nejakymu posrankovi!!Nesnášim ho! -
-
Re: HOVNO
Děláš si prdel??Di se vy***t..
Johnas Brothers??Si upadla ne..větší šampóny sem v životě neviděla..Ti šplouchá na maják ne...
Jestli máš problém tak ho nevyjadřuj tady... *16* *16* -
Ty krávo!On je dobrej zato Ty debilové Jonas Brothers jsou jak gayovéa le Roberta nech na pokoji ty čůzo jedna? *16* *16* -
prosimtě...co sem jako cpeš Jonas Brothers???..ty mi tak budeš říkat koho mám mít rada a komu mam fandit *8* jestli se ti nelíbí twilight ani Rob tak je to tvoje věc ale ttady trapčit nemusíííš *8* a svý jonas brothres si strč do P*****!!!!! *15* takovejch už tady bylo co si myyslelo že když sem napíšou něco hnusnyho že sou machři..ale pleteš se seš tak akorát UBOHÁÁÁ...NJN asi fakt barbííínka *15* *15* -
trapko *13* *13* *13* -
-
Re: Re: HOVNO
Nechte ji bejt akorát zas někdo provokuje a to je už samo o sobě dost ubohý. *9* *9* *9*
-
-
No už to, že jsi napsala radši fanděte Slipknot nebo JB mě dostává *15* Ty skupiny si jsou tak podobný, že to ani neni možný *15* . Asi jsi ještě pořádně nezapadla do svého hudebního stylu no.. ale to je jedno. Tady tvuj ubohej názor nikoho nezajímá tak si táhni tam kde to někoho zajímat bude. Víš, svět se netočí kolem tebe a tvejch NEJ ale každej má jinej vkus a názor. Tady to je pouze pro fans. Pa zlato *14* -
chudinko jedna odkopnutá!!! Jsi se vysrat, debile! *16* -
jo a mas ppravdu ze se mi zacal libit az po stmivani no , to je jediny v cem mas pravdu debilku ! -
drz hubu ty debile.ja te nemusim ani videt a je mi na bliti uz ted tak vcem je rozdil? di si fandit tem tvejm jonas brothers , co si o tom myslis ty tak to me nejak nezajima ale kdyz si myslis ze ses zajimavej/a tak to je jenom tvuj found kapi?bibi i loveeeeeeeeeeeeeee roooooobb a ty s tim nic nenadelas , huhuuhuhuhuhuhuhuhuhu
-
-
Robert
Robert je nejlepšííííííííí!!!!!!!!! !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
video
Viděli jste tady na videjích to breaking dawen myslím že takhle nejak by to mohlo vypadat i na plátně co myslíte ???? *1* *1* *1*