-
Eda
Sakra, mám radši Edu než Roba :DDD so stím?? :D *9* -
-
Re: Eda
nevim jak ostatni ale ja taky *15* myslim ze to je normalni :) jen Edward proste neexistuje *9* -
-
Re: Re: Eda
Jo ja mám taky raději Edwarda než Roba, ale to neva Rob je taky super !!!!!!!!!! *1* *3*
-
-
-
.....
našli j
ste už nekdo roberta na facebook? -
-
Re: .....
ne nenašli on bude spíše na twitteru je tam aji zac efron a vanessa hudgens *14* -
-
Re: Re: .....
jak to vis ze tam ty dva jsou :D *15* -
-
Re: Re: Re: .....
Ja neco nedávno našla na FACEBOOKU ale nevim no *9* *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: .....
no tak tam jich je to si zas dela nekdo legraci ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
takze myslis ze je to vazne on? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: .....
bylo to jak oficiální stmívání a pod tím ty hvězdy co tam maj ten učet *7* *7*
-
-
-
-
-
-
narozky
bysme mohli udelat nejakyho sraza na jeho narozky *4* *15* -
-
Re: narozky
*3* jooo to by bylo super!!! *15* takováá oslava *1* *5* -
-
Re: Re: narozky
jo ja bych taky něco udělala nejakou pořádnou oslavu to by bylo něco ! *15* *15*
-
-
-
*yahoo*
holkýýýý Robův faklub se blíži k 2000 *3* toeeeeeee super *15* *15* mááám radost *14* už jenom 21 *3* *15* -
-
Re: *yahoo*
supeeeer *4*
-
-
jj
ttj toje fakt... *3* pařba musí jako bejt *5* *5* *5* *5* -
fanklub
Hele Robovi chybi uz jen 34 fanousku a bude mit 2000 *3* SUPER to by chtelo pak nejako oslavit !! -
-
Re: fanklub
tak to se snad do jeho narozek stihne *3* -
-
Re: Re: fanklub
jasne se musi !! *3* -
-
Re: Re: Re: fanklub
tjn toe to nejmenší co pro něj můžem udělat *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: fanklub
jj on si to zaslouzi.... *4*
-
-
-
-
Re: fanklub
tak to je super až budu mít chvilku časí tak udělám prezentaci jenom s jeho fotkama *14* -
-
Re: Re: fanklub
jj jasne :) ja se tak tesim az bude mit nejvetsi fanklub *15*
-
-
-
kráása
ta fotečka jak je u roba ted první(=kristen má svatební šaty)...je úpa dokonala *1* sem z ní úpa vedle je fakt kráásna *14* oba sou k sežrání *15* -
-
FOTKY!!
Ejky ale je to trapné s těma fotka jak jsem se ptala že prej to trvá i měsíc než se tam dají *16* *10* *8* *9* -
-
Re: FOTKY!!
jj je to na nic:(...tak dlouho čekat..a s tou fotkou v tílku máš pravdu ..nelíbí se mi *9* ...ale ta 1.... *15* *15* -
-
Re: Re: FOTKY!!
me se celkem libi *15* a aspon vim jaky cigara kouri a koupim si je taky *15* sem pitoma :D -
-
Re: Re: Re: FOTKY!!
*15* *15* toe dobrej napad...ale ja nekouřím *4* no tak bych si je´mphla někde vystavit třeba *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: FOTKY!!
jj jasne *15* ja to nevim jiste ale myslim ze to sou stribrny malborky *5* co myslite :D *15*
-
-
-
-
-
Re: kráása
¨jo to je upe luxus fotka *4* ale jedna tam je od roba trapna jak tam je vtom tílku a má tu cigaretu v puse *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: kráása
jn uplne uzasna *15* jen by me zajimalo proc tam ma kristen svatebni saty :D ale oba sou tam moc pekne *3* -
-
Re: Re: kráása
jj to mě taky ja jak sem to viděěla tk mě hned napadnul ROZBŘESK...ale pak sem se vzpamatovala a bylo mi jasny že je ot blbost ale to nic neměni na tom že fotka je sůůůpa *3* *5* -
-
Re: Re: Re: kráása
jn taky me napad rozbresk :D mimochodem ten sem ted zacala cist podruhy *15* ale sem do toho zazrana jako kdybych to cetla poprvy :D -
-
Re: Re: Re: Re: kráása
jee toe celkem telepatie ja ho čtu taky podruhy *15* *15* už sem u toho jak musi pít krev *3* a taky sem do toho zažrana jako poprvy *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kráása
jj papa a pekny poctenicko *15* -
jj ted když je hezky tak je to lepší *4* ale jak bylo ošklivo tak sem pořád jenom četla *15* ...ach ju ja musim tak pp:-*....zase zítra *15* -
jj jasne :D ja taky numuzu prestat ale tak treba du na pocitac nebo ven hlavne nesmim mylset na to ze chci cist :D *15* -
joo to ja sem si taky říkala ale jak se pustim do čtení prostě nemůžu přestat *9* ale ještě mam před sebou tak 400 stran a toe dobry *15* -
to ja zas tak daleko nejsem... jsem teprve u svatebni cesty... *15* chci to cist co nejdyl a vychutnavat si to :D *3*
-
-
-
-
-
-
magorky
HH...ty woe ale v cera pste byl uplne divnej den holky jako§..Ja a Denis?! *15* *15* Jako to uz bylo fakt moc!=D *15* *15* Ja nemohal z toho ani usnout! *15* a porad sem musela myslet ty woe my dve jsme se nasly *15* a vzdycky vytlem ty woe *15* *15* -
-
Re: magorky
proč dinej? *15* *15* byl úpa super *5* *15* ja sem taky nemohla usnout...pořáád sem se smala jak kdybych byla vož***á *1* je to pravda NAŠLY SME SE *15* *15* kristen?....už *15* robert?...davno *15* tak z toho taky nemůžu *5* *1* -
-
Re: Re: magorky
divnej jako ze byl tak dobrej!..celej den pste vygeby *15* a jeste kdyz du spat jeste jako ze se smeju? *15* to neni moc normalni *15* ty woe nejvic me vzdycky dostane Robert?...davno! *15* *15* jeste etd si pamatuju uplne presne jak to vzniklo *15* fakt prdel!=D *15* -
-
Re: Re: Re: magorky
joo to souhlasim...fakt prdel *15* *15* noo máš pravdu normální to moc není:-D...mama na mě koukala jak na dementa *15* ale tak to ja vlastně sem tak co *1* byl maximálně dobrej a škoda že tu zejtra nebudeš bude mi šutno *9* ale v sobotu *5* těšíííím se *1* -
-
Re: Re: Re: Re: magorky
Jo a mate pravdu ta foteska je fakt uuplne uzasna ale meli ji tam dat svetlejsi odstin rtenky!ty tmavyk ni moc nejdou!..me se bratr upůlne smal!..taky ej to dement *15* uz vim po kom to mam *15* jo me taky bude smutno!.. *15* aachjo droga droga droga *15* *15* *15* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: magorky
jj světlejší odstín by byl lepší no *15* *15* my takovy vizažistky o tom něco víme *15* *15* hele ja to mam taky asi po bratrovi to je strašnej magor *5* *1* njn v tom sme stejny.... *15* přesně droga ...ach ju už sem zavislák *15* *9*
-
-
-
-
-
-
Anketa
Ahojky lidičky hlásli by jste plsky za mě tady? Jsem tam za Roba Pattinsona http://lenulinka71.blog.cz/0904/soutez-o-nej-celebritu#komentare mock ujuu *14* -
-
Re: Anketa
joo už sem hlasla *15* a docela slušně vedeš *5* tak toe jasny...máš tam roba *15* *15* -
-
Re: Re: Anketa
taky jsem uz hlasla *15* Robert s prehledem vede :D -
-
Re: Re: Re: Anketa
tak je to rob no...to je prostě jasny že? *15*
-
-
-
-
In touch
tak sem si ho teda dneska koupila *3* ale nic moc tam nepíšou *9* ale fotečky sou samozřejmě pěkny *15* a co vy? myslite že to daj dohromady?...no ja nwm no ...hodili by se k sobě a to dost, ale krissten ma 4 roky přítele tak nwm no *3* *9* -
-
Re: In touch
jasne ze ja ho mam!.rano ho po me mama hodila kdyz prisla z prace!me tim probudila!=D...Jo hele ja chci tayk aby konecne byly spolu a porad to prej jiskrii hmm!..aspon ze tak!..a ze se k sobe maj *15* Jo jsou spolu sice 4roky ale jako Robert *15* je Robert *5* *5* -
-
Re: Re: In touch
jj robert je robert ...toe pravda no *15* třea to mezi nima fakt jiskří tolik že to daj fakt dohromady *5* -
-
Re: Re: Re: In touch
tjn ale jestli ho kristen opravdu miluje a vydrzeli spolu tak dlouho... *9* nevim no... prala bych Robovi aby byl stastnej s ni ale kdyz ona ma tamtoho asi hodne rada a on ji -
-
Re: Re: Re: Re: In touch
jj ja si taky myslim že se maj hodně radi pač 4 roky to už je slušně dlouhej vztah a ještě vííc že je slavna *3* ..ale robovi taky přeju ab byl stastnej to 100%...on si určo někoho najde *3*
-
-
Re: Re: Re: In touch
Kezby ja chci aby to dly dohromady *14* jsou fakt uplne skvelej par *14* hodi se k sobe ! *14* a kdyz to mezi nima i tak jiskri myslim ze neni co resit *14* Uz se nemuzu dockat az to bude! *14* Teda doufaam ze se k tomu schílý *14* *15*
-
-
-