Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Dotááázek..

Hele lidiii mama mensi dotaz...nevite jakse delaj takovy ty dobry fotky jako ty smyseny?..jako je napriklad ta druha tady u roberta jak tam jsou!..musi na to byt nakej asi specialni program ze?..nevite o nakym?.. *7* *7*
    • maj_ki

Re: Dotááázek..

Lidičky plosííím přidejte si do fanklubu Kellana Lutze (emmeta cullena) moc plosííím *3* *14* *4*
    • maj_ki

jak to myslíš s těma fotkama ja mám jeden program ale musela bych to zkusit jestli to pude... *3*
    • leila00

Photoshop je nej *3*
      • bellinka

Re: Re: Dotááázek..

diky zkusim! *3* *15*
    • miss_cullen

zkus PhotoFiltre *3*
  • bellinka

Louceni=D

Jooo ja z toho tayk ejste etd porad nemuzu to se ti fakt povedlo b.e.t.u.l.i!=D..ja jak to videla mno takovje vytlem jsme stala!..a enbo spet jenom....Kristen?.. *15* uz..........Robert?...davno *15* *15* jako pste ja nemuzu fakt ne!..jj uz se tesim az zase prijde paa...mtr *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Louceni=D

promin ale ted sem nejako mimo :D co si tim myslela *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: Louceni=D

a co?..myslis to jak jsem z tebe dostala vytlem? *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Louceni=D

jj asi to *15* *15* nevim totiz z ceho *15* mam delsi vedenni
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Louceni=D

Mno asi to vyzní fakt debilně!..ale me *15* i Denis pste uuplne pobavilo *15* ehm jak ty prej *15* vy dve se se fakt nasly nebo tak nak to bylo *15* a ja nwm proc z toho jsem pste uplne vybuchla *15* neni na tom asi vuebc nic k smichu ale me to prislo mega vtipny *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Louceni=D

mě takýýýýýýýýýýýýýýý *15* *15* a taky nwm proč... *5*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Louceni=D

jj jasne *15* nekdy taky mam svoje dny
  • deniska-l

fotky

ach joo *9* nevííte proč když dam k robovi fotky tak se tam nikdy neukážou??...ani Maj_ki to nejde *10* tak ja nwm čím toe ale štvě mě to:(
    • maj_ki

Re: fotky

Mě to taky štve psala jsem si s andy a ona říkala že ty fotky trvaj třeba měsíc než se tam dají.. *9* stejně je to moc dlouhá doba *16*
    • bellinka

Re: fotky

Protoze ti to tam pise za za nekolik dni se ti tam ty fotky obevi!..asi proto=D *15* *15* *15*
      • deniska-l

Re: Re: fotky

*15* *15* njn ale to už je hooooooodně dni co sem to tam davala a dřív mi to šlo a ted nic *9* tak nwm nooo *5* *15* *15* *15* *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: fotky

jn je to otrava *9* *9* taky sem sem dala asi pred dvema tejdnama a porad nic *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: fotky

jj přesně tak...trvá to strašně dlouho *9* a ja tam chtěla dat takovy hezky fotky a vono nic *9* njn co se da dělat *15*
  • bellinka

Blaznovství

To ams teda pravdu *15* ze jsi pravnicka *15* mno mensi detajl mnooooo *15* *15* Jo a mas pravdu ses blazen *15* *15* *15* ako jaaaaa *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: Blaznovství

jj sme blááázni a mame z toho radost vid? *15* *15* *15* jj takovejch malejch detailu si prostě nevšímam *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: Blaznovství

a jakou z toho mame radost! *15* A i dkyz nmam nekdo nadava nebo s emu to neliby at nam..... pste jenom rkeknu svuj nazor *15* jenomze nas to jaksy nezajima *15* at si delaj co chtej *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Blaznovství

přesně taaaaak *15* *15* sou prázdniny tak co by sme tady takle nepsali vid *15* *15* proooostě sem štastnej magooor no *15* *15* jj nazory berem vid *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Blaznovství

Presne my mame pravo si uzit prazky i kdyz jsme doma zavreny=D....Presne *15* jako pste tady zavidej mnooo!..ze jsem se nasly *15* ty woe jeste ted z tho nemuzu *15* a asi ejste dlouho nebdu moct *15* betuli pste nejlepsiiii *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Blaznovství

jooo to sme dvě ja sem z toho taky pořád ve výtlemu *15* ale toe dobře pač se směju rada *15* a hlavně pořád a asi úplně všemu *1* NAŠLY SME SE ACH TOE KRASNY *1* *15* *15* ach juu musim ...tak pp ... *14* se těšim na večer *15* *15* mtr *15* *15*
  • bellinka

CDecko

Mno ja viiim mno!..ale tak se aspon mohl zeptat!..a mohly jsme teda eco nazpivat venku vis co? *15* A on pste prisle svliknul se a vzal mi CDecko...to prece nedava smysl!aaale vuuubec *15* .....Jiste s podpisem!...aby meal pamatku *15* protze talent jako ja to pste neni kazdej den *15* *15* *15* LOOOL
    • deniska-l

Re: CDecko

tak toe ale drzooost *15* jako fakt nehotazny by mě zajimalo jako jak si to představuje *1* to by takle prostě nešlo...to 13.5. použijem proti němu *15* *15* jj tvůůj talent je něco jedinečnyho *1*
      • bellinka

Re: Re: CDecko

Jo!...uz sbirek vsechny dukazy atd atd!...potrebujem to!..id kyz ja uz vium ze to vyhrajem ale stejne *15* chci ho prekvapit!.. *15* !..Je to drzost|!:.a ejstlis i ho ted doma pousti mno ejste etsi drzost!.. *15* mel si ho koupit!..ja mu taky nekradu songy *15* jj no jasny jseeem mnooo *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: CDecko

tak to si ho 100% pouští...přece na něj nebude jenom koukat(kdo by si nechal ujit takovou příležitost pustit si tvoje CD xD) *15* *15* ale souhlasim je to nehorázna drzost *15* my to prostě vyhrajem...joo důkazy sou důležity tak hledej *5*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: CDecko

To mas teda pravdu *15* Kdo by si nechal ujit taovou lahodu *15* a nepustit si hooo!.. *15* a zvlast robert *15* *15* Achjo uz zacinam kurva blaznit *15* Jo hele ja nejsem pravnicka ty ses pravnicka *15* Takze ty musis hledat *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: CDecko

ajooo...no věřila bysi tomi že tenhle maliiinkej detail mi utek *15* ja sem prááávnička *1* *15* ja nezačínam blaznit ja už sem blazen *15* *15*
  • bellinka

Pozvanka

JJ!..zejo? *15* naky tam ejste zustaly *15* jsme rada jako my preci potrebujem vedet co bude nee? *15*
    Jooo jasnyy pojdte endko s naamaa *15* at to poradne rozjedem!..
    *15* Joo a v cera ty vytlemy mno taky se divim heled *15* jako ja sla spat a stejne jsem se jeste porad tlemila *15* a pak se mi bratr zacal smaaat! *15* hajzl! *15* Ale ja pste nemohla! *15* To pste bylo tim ze jsme se nasly *15* *15*
    • deniska-l

Re: Pozvanka

joo ja sem byla taky pořáád vysmata *15* sem z toh nemohla ani usnout *1* *1* prostě je to fakt tim že sme se našly *15* *15* takovych dementek je malo *15* *15* a určo potřebujem vidět vo bude tvoje schopnost je ro nas nepostradatelna *15* *15* jj už tam ale píííšou a toe dobřeee podte jii taky popřát *5*
      • bellinka

Re: Re: Pozvanka

JJ nasly jsme se jako malo kdo!..
        *15* *15* jo presne takovy dementky!! *15* a vuubec ze nejsme kravy!ale me to nevadi fakt nee vuubec *15*
        To je protze jinak by Robert udelal nejakej chmat necekanej a my by jsme prohraly!a to by neblo moc dobryyy *15*
        Hele ja ji i zazpivala jooo! *15* Takze myslim ze ja ji poblahoprala dost dobre!=D *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Pozvanka

*3* jooo seš prostě macherník...jasny no bez tvyho vidění by sme byly ztraceny *15* *15* a mě tooo taky nevadí ani trochu *1* prostě někdo takovej bejt musi *15* *15* ja ji teda asi taky zazpívam *1* *15* *15* *5*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Pozvanka

Hele vis co dam ji jedno mi cedecko! *15* vis ne?..z tech 50 *15* Ale je blby ze Rob mi jedno vzal *15* Takez ne jenom ze me zazaloval ale taky me okradl! *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Pozvanka

hele jako popravdě řekněme si to...dívíš se že ti nějaky vzal?...ja teda ne vždyt víííš že tvoje hudba je přece neco vyjímečnyho *15* takže se mu ani nedivim...to mu neměj za zly *15* jako to si určo nemoh pomoct když slyšel tvy písničky...jj kristen určo nějaky daruj *15* *15* ja bych ji třeba mohla nabídnout mé pravnicke služby co myslíš *15* *15*
  • bellinka

záhada

Mno je to velice pekne datum!..
    Mno hele ja to vidim tak ze pokud...pokud senestane z cista jasna nejaky zazrak jako treab ze by jsme ho napadly *15* Tak to mame v kapse *15* jenomze vis co? *15* ja jako newm co se bude dit !..treba ty to nebude planovat ale najednou ho uvidis a skocis na nej jenomze to ja nevidim protze ty se rozhodnes trba z cista jasna!:no chapes ne?. *15* *15* *15* Takze jako doufam ze nebudes...ehm...nebudem delat blbosti *15* *15* Jeee ty jsi tuuu to je priima *15* *15*
    • deniska-l

Re: záhada

jako jak to myslííš *15* my a dělat blbosti noo tak to snad ani nejde... *1* jenom škoda že tvoje vidění není tak přesnéé *1* ach ju *15* *15* jooo sem tady *3* natřem mu to *10* *3* *15* *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: záhada

jako ted vuebc nechapu jako co je s mim videnim?.. *15* To jako jaksi nechapu!asi jsme se tolik smala ze jsme ze sebe vytresala vsechen zbytek rozumu co jsem mela! *15* *15* Jooooo natreeem!. *15* marmelaaaadoou *15* *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: záhada

joooo tak ted si na to kápla to přesně bude vono *15* prostě se taaaaaaaak moooc směješ že si stratila svou věšteckou schopnost *1* a to si v tom byla tak dobra ...taková škoda *1* *1* joo natřem to tam tvoe třeba marmeládou *15* *15* *5*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: záhada

Jo ja vim ted jsem na to kapla tu pravou marmeladu!.. *15* *15* Jo ja vim !.. *15* ale nee hele ejste nakej ten kousek věštectví tam zbylo treba vim ze dneska udelame u Kristen minimalne 120! *15* *15* a zduraznuji!MINIMALNE! *15* Takze sem jeste neztratila vsechen rozum ani schopnosti *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: záhada

tak teda ted si mě přesvědčila, že tvy schopnosti nejsou zcela ještě ppryč *15* něco malo tam zustalo...ale popravdě divím se ptž po takovym vytlemu jako včera *15* *15* a jasny že to u Kristen dame... *1* PUDETTE NĚKDO S NAMA OSLAVIT KRISTENINY NAROZKY? *3* SI TO ZASLOUŽÍ *9*
  • b.e.t.u.l.i

povidka :)

tak jsem na stranku www.stmivani.wz.cz pridala svoji povidku :) muzete mrknout ale asi nebude nic moc nejsem ńejaka super spisovatelka ale snazila sem se :D menuje se Temny uplnek :) takovej divnej nazev :D budu rada kdyz napisete co si o tom myslite *4* *15*
    • deniska-l

Re: povidka :)

je to fakt pěěěkny *3* a nazev je taky super *3* seš fakt dobra...už se těšim na pokračování *3* *4*
      • bellinka

Re: Re: povidka :)

Napodobne jako!.. *1* Fakt psani ti de a kdyz te to i fakt bavi tak proc nepoktracovat mas pravdu! *3* uz se etsim na dalsi povidku *3*
    • bellinka

Mno blahopreju betuli je to fakt supr!..a je to jako kdyby to byl fakt originmal tesim se na dalsii!..jen tak daal *1*
      • b.e.t.u.l.i

dekuju :) no nerekla bych ze sem nejaka super ale psat me strasne bavi tak proc ne *15* a kdyz udelam ostatnim radost tak sem pak taky rada *3* na dalsi uz pracuju :)
    • nik011

ta povidka je fakt mrte!
      • b.e.t.u.l.i

diky :)
        • nik011

Re: Re: Re: povidka :)

nz
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: povidka :)

taky nejakou pises *15* rada bych si precetla jestli j :) bavi me cist si povidky ostatnich
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: povidka :)

nn zatim ne ale mozna nekdy zacnu...
  • bellinka

b.e.t.u.l.i and pravnicka

hh mno mi tu resime muj skandal!..
    Mno ale hele asi raci fakt po tom icq *15* protoze ja si ymslim ze i ten hlas by delal divy *15* Mno to by nam prifarili ejste dalis soud a to uz by jsme asi neprezili jakod kyby sjme ho napadly *15* by jsme ho tak zmackli ze b se z toho p****l! *15* a to by nebylo ale vubec ale vuebc prijemny=D
    Ne my nejsme vuebc...kravy" *15*
    hej ja tebe taky *5* *5* ty woe ten smajl mi to pripomina na icq!vis ne?..ten smajl=D *15*
    • deniska-l

Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

jj takže po icq....toe teda dohodnuto..pač rob by to fakt nemusel přežíít *15* *15* *15* nn nejsme vůůůbec....ja si myslim že sme naprosto normální *5* jooo ten smajl je super ...hlavně na icq *15* a 100%..jeho hlas by dělal divy *1* ja znás nemůůůžu...se tady směju jak dementík *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

Tj *15* a to by jsem potom litovali dcl dost!.. *15* hh chudak Robert!on to prohraje!.... *15* achjio ja takovy vytlemy co z nas chytam? *15* jako to sad ani enni mozny *15* jako pste vubec nak nepobiram *15* Jopste my dve sjem se nasly
        hele b.e.t.u.l.i tak tenhle tvuj vyrok se mi opravdu libyl az jsem z nej chytla peti minutovej zachvat *15* sice na tom asi neni nic smesnyho ja nwm *15* ale tozesmalo me to dost *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

možnáá na tom není nic vtipnyho...ale pro nas jo vid *15* my se chápem *1* *1* hele a kdy že nas čeka ten strašnej soud přes icq *15* jj ja tady taky ležim s vytlemem na zemi *15* fakt sme se našly no *3* *1* *1* prostě sme stejny macherníci *15* a je jasny že to prohraje ...ach chudáček *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

hele rikali 13.kvetna *15*
            aachjo mno ted budu cekat nez prijdes! *7* To byhc mela udelat dalsi skandal jaktak koukam! *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

ooo 13.5...jak pěkne datum *15* to určo vyhrajem ..prostě to mame vkapse....ale hele ty seeš věštkyně tak sama řekni jak to vidíííš *1* a sem taaaady *3* *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

koukam ze vy dve si rozumite *15*
      • deniska-l

Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

joo celkem jooo *15* *15* vid věštkyně..prostě stejny dementky *1* *5*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

fajn :) takze o zadnym obchodu s oblecenim nevite :(
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: b.e.t.u.l.i and pravnicka

ne hele koukala jsme se ale nic jsem nenasla *7*
  • bellinka

Pravnicka

HH!..Hewle pokusim se hele aby me nezabil!..Mno hele dneska jsme ho normalne potkala jsme si to tak sinula po cestickach!=Da jak jsem skladala tech 50CD tak on nak tacal tak yzpivat a nak jsem se prerusovalai hele apk si najendou vsechno sliknul abych prestala zpivat=DTo je co?..=D..jenomze on pak na me svalil ze jsem to z nej stahla=D *LOOOOL* *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: Pravnicka

nooo velice zajííímavy... *15* *15* tak to bede těžky! *5* nato se budeme muset připravit *15* *15* a ja už myslela jako že ti nabííd aby si s nim nazpívala duet *15* noo teda spíííš že tě prosill *1* pač takova hvězda jako ty *15* *14* toe něco *15* tyyyooo ale to musel bejt pohled co *1* *1* *15*
      • bellinka

Re: Re: Pravnicka

rikala jsem ze to je skandal"=D...a ne ne zacatek Robeertovi kariery! *15* a jako bude to tezky!.. *15* on si starsne vymejsli *15* ale fakt strasne!ale ty to zmaknes ja ti verim *3* Jo to byl pohled jako vyhled z myho okna *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Pravnicka

tak jako jasný že to zvládnu...o tom vůbec nepochybuj...pro tebe vš *15* *15* noo ikdyž vlastně bude tam rob *14* ...nwm nwm....jj věřííííííííííím *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Pravnicka

ja ti verim hele!...a chci to vyhrat! *15* jasny?..Mo budes se muset trochu kontrolovat!!=D *15* trochu!...abyhc se vuebc kontrolovala ja=D *15* aby nas pak nezazalovaly o napadnuti svedka!.. *15* Takze asi si poridime nakou kazajku k tomu soudu!=D *15* nebo po telefonu vis co?!!=D *15* Ty woe mno vuebc ze nam nehrabe *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Pravnicka

preej trochu kontrolovat *15* bejt přede mnou tak po něm skočiiim *1* *1* ale my to chceme samozřejmě vyhrat takže jak si říkala po telefonu by to bylo nej *1* a nebo co takle přes icq *15* noo jako kdyby sme tam byly tak žaloba za napadnuti svědka by se nam určo nevyhnula *15* *15* náám a hrabat *7* to není možny *15* *15* tyyyo mtr *5* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Pravnicka

smim vedet co to tady resite :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit