Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

tricko :)

neznate nekdo nejakou stranku na ktery bych si mohla objednat tricko s edwardem? mam jen nemeckou ale to bych se nedoplatila s postovnym ..
    • bellinka

Re: tricko :)

Hele tak to fakt nerusim *7* *7*
      • bellinka

Re: Re: tricko :)

teda netusim! *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: tricko :)

chjo.. *7* z toho nemecka je to strasne drahy *9*
  • poklicka

joo

No já si taky myslím, že to se apolu dávají dohromady asi těžko, protože jsem slyšela, že Kristen je těhotná..tak nevím.. *7* sice je mladá, ale co už žejo taky?..a chudák Robert přály bych mu už konečně někoho...
    • nik011

Re: joo

co treba me?
      • bellinka

Re: Re: joo

co treba tobe? *7*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: joo

jo a tehotna neni *4* byl to jen april *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: joo

jj přesně tak...ale jako když sem to na apríla četla docela sem se zpotila *15* byl o celkem věrohodný *1*
      • bellinka

Re: Re: joo

co treba tobe?
    • bellinka

Re: joo

Ja byhxc se ani nedivila kdyby nakonec fakt byly spolu§koenc koncu hodej se k sobe!..a i dkyz na ni plno lidi nadavaj me pridje sympaticka!..pset ja nwm mam ji rada!..ale neze byhc na ni nezarlila zarlim ale nwm pste vypada tak rpijemne!:).. *3* Taky jsme slysela ze je tehotna ale ja nwm jetsli se tomu da verit teda jako!..a jeste jako rikaj ze to mozna ma s Robertem?.jako to nwm to mi pridje dcl prehnany!
  • deniska-l

In touch

asi si koupim In touch *15* viděla sem reklamu a vypada to na pěkny fotky, ale myslim že tam zas budou psat kraviny *5* *15* nemááte ho někdo??? *3* *7*
    • erikaa

Re: In touch

ja ne ale četla sem ten titulek že se dávaj do kupy s kristen ale dost o tom pochybuju *7* *7* inak máš pravdu fotečka je krásná *15* *15* *15*
      • deniska-l

Re: Re: In touch

jo taky si myslim že to není pravda *15* njn in touch ..co vod nich můžeš čekat *15* *5*
        • bellinka

Re: Re: Re: In touch

co?Roberta=D...hele ty pravnicko ty by jsi to jako emla chtit pravem=D *15* *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: In touch

hele ty věštkyně *15* mááš pravdu *15* *15* Roba vždycky....tyyyo my se vzajěmně doplnujem vid ty superhvězdo, ale jako dneska si mě fakt potěšila s těma 50CD *15* *15* *15* sš fakt machernííkkk... *5* *5* ja sem ale dementka *1* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: In touch

neboooj ja sem furt ve střehu *15* prstě jako tvoje osobní pravnička si myslim že to ani jinak nejde pač ty furt dělaš nějaky kraviny *15* njn typická superhvěda *15* *15* a ty nezapomen vyfotit Roba č2 *5* *1* ....a símtě cos udělala tentokrat *1* njn s Robem viiid to se dělaj kraviny ssamy *15* *15*
            • bellinka

Ja dost prekvapuju joo ty pravnicko!..=D..a nezapomen bud ve strehu dneska jsme udelala dalsi skandal s Robertem!=D...Takze y ti zachvili mely volat mí agenti!.. *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: In touch

ja to mam a je tam dvoustranka ale je celkem o nicem *15* no hlavne ze tam sou fotky :)
            • bellinka

a co fotky?jaky sou?:).SEXY jako vzdycky?
      • bellinka

Re: Re: In touch

Jo taky jsem ho zatim videla jenom v reklame!..a hend jsme rekla mame at mi ho koupi!.Tak uvidime=D
  • b.e.t.u.l.i

fotečka

s tim cigarkem mu to mrte slusi *15* asi zacnu kourit stejny cigara jako on *15* *15*
    • bellinka

Re: fotečka

To mas prabvdu ta fotka je uplne bozi ale kdyz se ji videla poprvi tak jsem se tlemila=D
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: fotečka

njn sladousek nas *15* *1*
  • erikaa

narramek

Kdo všechno si budete objednávat ten náramek ???? *3* *5* *5*
    • b.e.t.u.l.i

Re: narramek

ja urco!! uz na to du :) *15*
      • bellinka

Re: Re: narramek

Ja taky ale az se dozvim v jakym je stavu=D
        • erikaa

Re: Re: Re: narramek

ja myslim že je složenej *7* *7* *3* *3* aspon teda doufám
  • leila00

Hlasuj

Hlasujte pro Roba zde: http://www.myparkmag.co.uk/articles /celebrity/robert-pattinson/best-ac tor-in-the-world-brad-pitt-robert-p attinson-or-johnny-depp.html

Aby vám odkaz šel tak odstraňte všechny mezery co se vám tam udělaj, pa
  • bellinka

Re:naramek

Mno tak m dej pak vedet ejstli je slozenej nebo rozlozenej=Ddcl by me to zajimalo nez si ho obednam=Dpredem diky=D
    • lenicczka

Re: Re:naramek

Ja uz ho mam objednanej jupííí *4*
      • bellinka

Re: Re: Re:naramek

a z jaky stranky ho mas objednanej?
        • lenicczka

Re: Re: Re: Re:naramek

sry ten smail tam byt nemel
        • lenicczka

Re: Re: Re: Re:naramek

z té jak je tu zveřejněná bizuterie.over.cz *8*
    • erikaa

snad si ho taky stihnu obědnat !!! *1* *1* *1*
      • bellinka

Re: Re: Re:naramek

Mno prej jich tam moc neni:(...a dcl me stve ze tam neni napsano do kolika dni to prijde!... *7*
    • b.e.t.u.l.i

jj jasne :D *15*
  • mysak.kol

prosím

ahoj spiklenci, prosím vás, nemáte někdo nějaký další Robův film? Snažila jsem se sehnat HOW TO BE, nebo LITTLE ASHES, ale nejde mi to. Pomoc!! *9* *9* *8*
    • b.e.t.u.l.i

Re: prosím

little ashes bude v kiech az 8.5
      • mysak.kol

Re: Re: prosím

dík a HOW TO BE náhodou nemáš, viď? Stejně dík. Počkám si na něj.
  • bellinka

naramek

Mno to by se mi teda ale skladat enchtelo!..ja jsme ho videl auz predtim nekde na netu ale byl celej=D..Protoze kdyz si ho tady obednam jako fakt se mi to nece skladat=DTy uz sis ho obednala?.. *7*
    • b.e.t.u.l.i

Re: naramek

nn ale myslim ze bude slozenej *15*
      • bellinka

Re: Re: naramek

Doufam!..ale tak treba ho jeste nekde jinde najdu!v celku!:d.. *1*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: naramek

jj jasne :) hodne stesti ja si asi objednam ten rozlozenej a budu doufat ze je tak jen na fotce *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: naramek

no vzdyt joo!..a kdy si ho obednas?tam pisou co nejdriv aby se nevyprodali!a nepisou am jako kdy dojde!..ze nw jako jak dlouho to bdue trvat"!..to me dcl stve!:( *7*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: naramek

http://www.closeup.de/show.asp?page =xsearch&query=search%3Dtwilight%26 referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nlc=&n lr=&referer=twilight%2Dfanshop&refe rrer=&language= snad to bude fungovat *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: naramek

ahojky na jaky strance si budete objednavat ty trika ??? Dik moc naramek uz mam objednanej *1* *1* *1*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: naramek

ja si to objednam asi zejttra a i triko s edwardm aby stihlo priit do jeho narozek... *15*
  • b.e.t.u.l.i

náramek

Cauky :) hele objednaval ste si nekdo ten naramek co bude mit Bella v zatmeni co dostane od Jacoba a Ědward ji tam pak da srdicko *3* tady je kdyz´tak odkaz tak na to mrknete.... http://www.bizuterie.over.cz/obchod.php?druh=5
    • erikaa

Re: náramek

Musím si ho obědnat co nejdřív díky moc za tip !! *1* *1* *15*
    • bellinka

Re: náramek

a proc to tam je vsechno tak rozebrany jako ten naramek? *7* *7*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: náramek

ja ted nevim co myslis jako v knizce?
        • bellinka

Re: Re: Re: náramek

Ne-e jak jsi tu dala ten link na ten naramek tak proc to tam je vsechno tak rozebrany?.. *7*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: náramek

tak to nevim
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: náramek

to by asi byla :D terba ho i slozej co ty vis *15* mozna by nas toho skladani usetrily...
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: náramek

Mno jako kdybych si to chtela koupit tak aby to mi ho neprivezli rozebranej=D=Dto by bylo vtipny=D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit