Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

2000

*3* už jenom 3...toe supeeeer *15* 2000...a pak třeba dáme i 3000 *1* to už ci asi moooc co? *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: 2000

ták dáme 3000 diskuzi *15*
      • deniska-l

Re: Re: 2000

jj toe reálnějšíí *15* *15*
        • erikaa

Re: Re: Re: 2000

jo to zvládnem *4* *4*
  • leila00

Tokio Hotel

Je tady někdo fanoušek TH? Jestli jo tak asi budete šťastný, protože Rob by prej chtěl aby TH nazpívali soundtrack k New Moon a prej se mu moc líbí jejich music.. Nevim sice jestli je to pravda ale já teda moc nadšená nejem ): Ach jóó... http://tokio-hotel-de.blog.cz/0904/robert-pattinson-chvali-kapelu-tokio-hotel
    • nik011

Re: Tokio Hotel

i hate th , jako zpivaj docela good .. tot vse
    • b.e.t.u.l.i

Re: Tokio Hotel

cze?? FUJ!!! *7*
      • miss_cullen

Re: Re: Tokio Hotel

přesně - je to děsný *9* Já je tááák nesnáším *5* *5* *5*
      • deniska-l

Re: Re: Tokio Hotel

*15* J LÍP BYCH SE NEVAJÁDŘILA *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Tokio Hotel

jak to mohl rob dovolit :( *9*
          • erikaa

Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel

jo to je hnus nechápu jak se to někomu muže líbit !!!! *9* *9* *9*
  • bellinka

Presila

Hm tak ted si mi to nandala=D *15* *15* *15* Tjn to se vozerem%D *15* *15* *15* *15* heh pismenka se budou mazat az budou namazany *15* *15* *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: Presila

jasny noo to bude pařba *15* jako co mam na tu oslavu koupit=o...to jako musime naplanovat *15* *15* jako 10dnů to už je pro nas něco... *1*
      • bellinka

Re: Re: Presila

Mnooo to by teda chteloooo mnoo=D *15* *15* Jneomze jaksi 10 dnu do 14 nemame! *15* *15* *15* *15* Joooo Deniskoooo maaas trapaaasek u meeee *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Presila

jj to není trapááásek *15* toe trapas jak prase *15* mě už to asi nemyslííí *15* *15* ja sem fakt dementka *15* prej myslíš týnku *15* *15* ach joo ja sem ale blba *5* *1* aleee moooc se těšim na naše výročí *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Presila

Aleeee nejses blbaaaa *15* *15* jenom jsi to porste nepochopila mnoooo *15* *15* To je vsechnoo *15* *15* Jaaa se taky straaasne moooc tesiim na nase vyroocii *15*
  • b.e.t.u.l.i

filmy

jaky vsechny filmy jste uz s Robem videli *3*
    • erikaa

Re: filmy

harry potter , stmívání, a chystám se na little asley ( nevim jestli sem to napsala dobře) nevíš kdy bude v kinech ???? *7* *7* *4*
  • bellinka

MTSMR

Ty woe mame to vyhranyy *15* ze vsechn stran *15* JJ presne on to vuebc nidko nepochopil moc jako zasmaly se ale moc to nechapaly=D... *15* a ja pi to uuplne vygeby ty woe *15* *15* Hele ja te mam taky MTSMMMMMMMMMMMR!..ani nws jak a to se zname 7dni ty woe!..hele kdy budeme slavit vyroci seznameni? *15* *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: MTSMR

ja to nechápu zname se jenom 7 dní a mě to příde teda mnohem dýýýl *15* to bude kvůli těm vygebům a že sme se našly *15* noo výročí tak až to bude 10 dnů??? *15* *15* MTSSSSSSSSSMMMMMMMMMR *14* *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: MTSMR

Zejo sedum dni je u nas jako vecnost to neni ani mozny pste?:) *15* Joo za to muzou vyygeby! *15* *15* hh jsme se nasly ty woe na tom neni vuubec nic smesnyhoa me to prijde poard ejste vtipny *15* *15* Mnoooo 10 dnuu bude super jenomze to bude kdy?v utery zejo..hmm...to by snad sloo i kdyz teda ja se bud muset ucit na fyziku ale ja jiobetuju=D *15* *15* nee ze by me to nak mooc vadilo to ani neee teda *15* *15* hele me neprekonaas MMMMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • deniska-l

Re: Re: Re: MTSMR

JOOO V ÚTERY TO BY ŠLO *15* SI UDĚLÁME PĚKNY VYROČÍ *15* *15* JJ KDYBYCH SI TO JEN TAK ČETLA ASI NA TO FAKT NENÍ NIC VTIPNYHO *15* *15* ALE PROSTE PRO NAS JU *1* HELE POKUSIM SE TĚ PŘEKONAT *15* *15* MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* *14* *14* OO 10 DNÍ TAK TO UŽ JE PĚKNY VZTAH *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: MTSMR

tO BUDE VÝROČÍČKO *15* *15* *15* coze?:-o..tak to teda neee ja te prekonanm *15* MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR proste MTR *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: MTSMR

tak ted si mě teda trumfla *15* *15* jasny nooo to je výročí jak p****... *15* *15* to chce pořádnou oslavu se těšííím na uery *4* *5* MTDMR *15* *15* *15* *3*
  • bellinka

znovuzrozeni

Ahoooj...Tak prisla jsem pozdravit lidii i sem k Bobovi *15* A jaks e tu vsichni maaate?.. *15* Ja se mam dneska dcl blaze!..i kdyz na pomysleny Deny jako ze nedele a pondely nebude skoro nic! *7* *9* *9* Jkao ty woe fakt to bude moc na me!...uz ted jsme z toho vyrizena!! *15* *9* *9* Mno lid piste piste piste!..at se tu nenudime *15* *15*
    • deniska-l

Re: znovuzrozeni

ahoooooooooooooojky *14* jj je mi z toho smutno...jako celou neděli a pondělí *9* n co jako bez tebe budu dělat *9* *9* jako mi budou chybět tvoje naprosto přesny věštby....jako bez nich se neobejdu *15* *5*
      • bellinka

Re: Re: znovuzrozeni

Mno taky kdo by se bnez nich obesel!
        ale jediny co muzes delat je ze budes pracovat na mim pripadu! *15* AS ja pste biudu makat mno! *15* Achjo ja to nevydrziim! *15* Se poseru=D *15* Me pste bude chybet Kristen?...uz *15* Robert?...davno *15* *15* *15* *15* A jako taky hlavne=Vy dve ste se fakt nasly= *15* *15* To pste nic nema chybu *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: znovuzrozeni

noo jako nedělej si srandu...tvůj případ za chvilibude u soudu *15* 13. jvěten se blíííží *15* ale ak my to vlastně vyhrajem vid *15* ptž ti přece ukrad to CD *9* *5* ja to nevydržíííííím...no aspon že musim hledat další důkazy no *15* ja na to nikdy nezapomenu *15* *14* prostě to byl strašně brej denxD
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: znovuzrozeni

Jo ja vim ze to vyhrajem ale vis co nechame ho chvili v nadeji *15* at tu prohru potom hur nse *15* ....jj 13.kveten to bdue jeho nejhorsi den v zivote!=D *15* Horsi nez to ze se narodil *15* *15* JJ moje CD!..a je v cudu *15* *15* jooo dukazy hele hledej hledej!.. *15* JJ ty woe ctvrtek fakt nezapomenu! *15* A hlavne ty woe jeste muj bratr ty woe uplne se mi smal krten! *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: znovuzrozeni

joo přesně necháme mu nějakou naději *15* a pak ho 13.5. pořádně rozdrtime *15* *15* jasny že budu hledat *15* jako ice to mame v kapse ale tak může se to hodit no *15* *15* jj mě se vysmala mama *5* *15* noo vlastně bratr taky a pak sem to říkala kamošce a ta z toho taky nemohla *15* i když nikdo to nechápe jako my *15* *15* njn prostě dementky...stači si přečíst tady tu diskusi *5* *15* *15* MTSMR
  • maj_ki

Rozjezd... :-d

Tak co Deni rozjedem to tu trošku???? *15* *15* *15* *15* Ejky etě musíme sehnat 5 fanoušku a už bude mít přesně 2000 to je sexy ne? *15* to by jsme pak měli oslavit !! *15* *15*
    • deniska-l

Re: Rozjezd... :-d

jj toe úpa super a ja si myslela že se to do jeho narozek nestihne a vypada to hooodně nadějne *15* *15* tak je to rob že jo *14* *15* jasnyyy to se musi oslavit!!! *3* *1*
      • maj_ki

Re: Re: Rozjezd... :-d

No to by se mělo oslavit *15* A NĚJAK POŘÁÁÁDNĚ *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Rozjezd... :-d

jj to každopadně *15* ale jak *15* *15*
  • bella-alice

hlasovat

ahojky ja jsem se chtela jenom zeptat kde se da hlasovat ja to nemohu nikde najit tak pls odpoveste děkuju moc *1*
  • erikaa

nnaramky

tak co už jste si obědnali ty náramky ????? *7* *7* *7*
    • lenicczka

Re: nnaramky

jj ja uz jo
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: nnaramky

a z jaky stranky *15*
        • erikaa

Re: Re: Re: nnaramky

z tý bižuterie jak si sem dala ten odkaz .....díky *1* *1* *1*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: nnaramky

takze ty uz ho mas taky objednanej :) *15*
  • fanklub

už jen 10 lidi a bude mit 2000 *3* :) uzasny ... jak mu to rychle roste
    • deniska-l

Re: fanklub

jj přesně tak...až sem se divila *15* ale mááám radost *3* njn rob je oblíbenej *15* *15* aspon to stihnem do jeho narozenin ty 2000...teda snad *4*
      • erikaa

Re: Re: fanklub

jo to se v poho stihne *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit