-
topdivka
Máte někdo topdivku jsou tam nějaký články a fotky Roba !!!! a taky o tom novym filmu ohio a anketa o nejžavějšího herce nebo tak nějak *14* *14* *3* *15* -
víc sexu??
prosím vás, nevíte, kde najdu trochu víc odvážné Robovi fotečky? občas na ty intimnější narazím, ale kde ste k nim přišli? prosííííííím, písněte mi na vzkazník, nebo i sem. prosím prosím, prosím... -
prosím
lidičky, prosím vás, může mi někdo říct, jestli mají ty obaly na knihách nějaký podtext? nebo je to náhoda? myslím tím to jablko na stmívání, bílá kytka na novým měsíci, rudá stuha na zatmění a šachy na rozbřesku. nevíte někdo víc než já? dlouho jsem na to koukala, ale sama mám ty knihy ztažené z netu, takže až nedávno jsem viděla ty jejich titulní stránky. Díky předem. -
,,
http://girra.blog.cz/ -
nevím
nevite kdo je ta zenska na tech ted novejch fotka ???? -
-
Re: nevím
nemůže to být Stephanie? podobu tam trochu vidím. *7* -
-
Re: Re: nevím
mozna, to sem si taky chvili myslela no ale nevm du to zjistit -
-
Re: Re: Re: nevím
tak pak dej echo. samotnou mě to zajímá. -
to stephanie neni no ta ma vetsi pusu aspon myslim. so bi
-
-
-
Na 100% na fotkách má představovat upírku a asi to má být i ta pointa... nevim sice jak je ten shoot starej ale myslim, že to prostě bude jen nějaká modelka, která měla to štěstí a vybrali si ji k Robovi. -
*fotkach -
-
Re: Re: nevím
To by mě taky zajmalo!!! *3* -
-
Jooo to me taky!.. *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: nevím
na jakejch fotkach -
Re: Re: Re: Re: nevím
mě taky ...koukala sem na ni ale vůbec mi není povědomá... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nevím
třeba se staneš herečkou, natočíš velkofilm a on půjde na premiéru tvého filmu. ty ho oslovíš a oslníš ho svou krásou natolik, že si s tebou dá druhý den rande a pak tě požádá o roku poté budete mít svatbu.....děti....prožijete spolu celý život a nakonec umřete *15* *3* *1* -
kez by *15* to bych brala vsema 20 *15* hele ty me tady das nadeji a ja ho pak urcite na 99,99999% nepotkam.... to je hrozny proc musel jit do ameriky... anglie je bliz *9* -
*15* no treba je na mladsi *15* -
myslim ze u me by problem nebyl *4* ale spis u nej :D v ty dobe mu uz bude 23 *9* -
nebo do sebe narazíte jako v těch romantických filmech a zamilujete se do sebe *3* -
no do anglie jedu se skolou :) *3* treba se tam bude prochazet po londyne :D a ja ho potkam :D *9* -
*15* asi proto ma bodyguardy *15* a pojedes za nim do te anglie teda? -
budu stastna kdyz se ho budu moct dotknout *4* -
budu ti drzet palce, ale myslim, že budeš šťástna už jen za autogram *15* -
doufam ze se to nestane a pokud jo tak doufam ze ta stastna budu ja... *15* -
betuli jednou budeš muset skočit z okna až Rob někoho požádá o ruku *15* *1* -
jestli je to jeho holka *9* skakam z okna :( -
ja nevim ale na ty prvni fotce mi připomíná upíra *1* *1* *1* snad to neni jeho holka *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
písničky od roba
existuje vůbec nějaá písnička od roberta??páč jak poslouchám to rádio,tak sem tam ani jednu neslyšela!!! *10* -
-
Re: písničky od roba
třeba Never think. dali jí i do stmívání, a taky tu druhou, kterou si nepamatuju názvem, ale je hraje v pozadí, když Edward saje krev z Belliny ruky. ta never think hraje v restauraci. líbí se mi víc. -
-
Re: Re: písničky od roba
ja znam akorát never think mužete mi pls napsat jména nějakejch jeho dalších písniček *7* *7* *7* *4* *4*
-
-
Re: písničky od roba
jo ma jich docela dost ale na tom radiu jsem taky žádnou neslyšela -
-
Re: Re: písničky od roba
ja taky ne *9* a pritom zpiva uzasne !! *4* -
-
Re: Re: Re: písničky od roba
jo má dobrý písničky,ale moc se m nelíbí ta, kterou dali do stmívání *9* ta je taková divná, ale on zpívá dobře *5* -
Re: Re: Re: písničky od roba
presne taky se mi líbej jeho písnicky -
-
Re: Re: Re: Re: písničky od roba
a mě to radio zase nejde pustit vůbec *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: písničky od roba
Jo ja mam tayk par pisnicek od Roba ale nikdy jsme zadnou v radiu neslysela ani se nidky nikde nezminili!! *15* *7* *9* *9*
-
-
-
-
-
-
:)
vsadim se ze Rob bude mit co nevidet nejvetsi fanklub :D *15* -
-
Re: :)
jj roste to docela rychle *15* z chvíli bude už 2050 *3* toe supééééééér -
Re: :)
a nemá už?! *15*
-
-
AHOJ
ahoj juknete plsss..na muj blog mam tam emaili icq vily atd..celebrit a pridejte komentar díky http://spidercat.blog.cz/ -
new moon
tak co nemáte nějaky novinky,fotky,...z natáčení??? *15* ja už se nemůžu dočkat až to bude *15* *5* -
-
Re: new moon
Jenom to, že Ara bude hrát Michael Sheen. -
-
Re: Re: new moon
jj ten je celkem dobrej a myslim ze uz upira hral a nebo vlkodlaka :D proste hral v underworldu ale nevim co z toho ... jen sem si ara predstavovcala jako postarsiho sedivyho dedecka :D *15* -
-
Re: Re: Re: new moon
ja jsem si ho taky představovala jako nějakyho dědu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: new moon
já taky *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
ja ho viděla jako plešatýho zmetka ale taky spíš jako starýho *1* *1* *1* tak sem na něj dost zvědavá *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
a vsude vrasky a vsechno :D no ale je to jejich volba treba bude suprovej a strefjej se jako s Edwardem *3*
-
-
-
jj, vlkodlaka *15* *15* *15* -
jj díky *3* ja sem na šla pár fotek, ale sou nic moc *9* ...
-
-
-
-
:D
Tyjo taký dálky tady *15* Já se hlásim za Litvínov xD -
-
Re: :D
*9* proc musime bydlet vsichni tak daleko :(
-