-
nedalo mi to!
lidi, nedalo mi to a hledala jsem hodinu na internetu anglická jména a kdy tam slaví.
Robert má u nich svátek 19.LEDNA! *14* *14* *14* sice jsme jejich svátek propásli, ale ten náš pořádně oslavíme, ne? *3* já si jdu dát skleničku na jeho počest. jsem ráda, že jsem to zjistila. takže příště... 19.1. *15* *15* *15* -
-
Re: nedalo mi to!
A já sem to našla v Aj kalendáři a má tam 7.Juna ... června *3* -
-
Re: Re: nedalo mi to!
v tom mém je 19.1,
a toho 7.6. tam je Whitney
tak to už nevím, co to tam mají *7* *16* -
Re: Re: nedalo mi to!
to je divný, ne? *7* *7*
-
-
-
Nejky
Všechno nejlepšíí k svátkuu x) -
Všechno nej k svátku
Přejeme mu všechno nejlepší k svátku,hodně štěstíčka,zdravíčka a ať má Stmívání jestě větší úspěch.A nesouhlasím s tím že někdo říká že je ,,Přihřátej" to teda není!!Je fakt nejlepší! *3* -
svátek
taky si myslim že to bude jinak ale souhlas s vama holky vsechno nej k svatku -
gratulation
jako myslim si ze to v anglii takle nemaj protoze by to bylo pekne debilni,ale stejne vsechno nej i love u -
Rob
Vše nejlepší ,hodně štěstí zdraví atd ale hlavně at se mu povede to pokračování New moon *14* -
přidávám se...
přidávám se k -m.a.t.l.a-
Vše nejlepší k dnešnímu svátku Roberte, hodně krásných filmů, zdraví, štěstí a stálý optimismu, žádné drby, žádný smutek, žádné zrady, samý dobrý skutek... MTM *14* *14* *14* *14* *3* -
svátek
Víte kdo má dneska svátek..? *1* I když pravděpodobně jenom v českym kalendáři.. *1* ale to nevadí.. I tak všechno nejlepšíí.. <333 *3* -
-
Re: svátek
*14* joo taky jsem si všimmla:D...tak Robe vše nej...(ikdyž je to fakt asi jen v českym kalendáři:D *15* )....no nevadííí.... *14* -
Re: svátek
určitě to je i v GB, nebo L.A.
nedá se to zjistit? *3*
-
-
Prý zapáchá
Nechci o něm někomu brát iluze,ale už
opakovaně se objevilo v tisku tvrzení
těch co s ním spolupracovali, že moc na
hygienu nedá a tudíž nešíří zrovna libou
vůni. Ale kdoví, třeba je to součástí
jeho image a najdou se tací, kterým
smrad nevadí. -
-
Re: Prý zapáchá
Každy má svuj vlastní pach ... ty tky určo nevoníš...Věc názoru ;-) .... -
nproti ale to vim uz 100 let, ale myslim ze to neni pravda -
blbost - jeho kolega Alex Meraz (vlkodlak Paul) o něm v jednom videu řekl, že voní jako růže *3* -
já četla, že o něm naopak kolegové řekli, že když se s ním poprvé setkali, tak je překvapil svlou vůní. prý voní krásně. i chlapi to říkali. takže těm hnusárnám bych nevěřila. a nevěřím.
-
-
už
tak už jsem registrován....spokojený *3* -
-
Re: už
ne -
*15* dobře ty...pstě borec vid *5* *15* -
-
Re: Re: už
uplne -
no to je super *15* a kdyz sem nebudes pravidelne chodit budu te bombardovat zpravama :D *15* *15*
-
-
tak to je good -
supeeeer *3* *3* *3* -
-
hh!...ctenar je tu!=D..hele od koho byla tamta knizka?.. *7* *15* -
-
Re: Re: Re: už
belli myslim ze se ten spisovatel jmenoval nejak Daren shan nebo tak nejak...daren tam je urco, ale dal nevim *15*
-
-
-