-
už se to blíží!!!!!!
pouhé 2 dny a Rob bude o rok starší!!!!! *15* *15* *15* *15* nemůžu tomu uvěřít. nejraději bych za ním vyjela a líbla ho k narozkám! *15* *15* ...ale to nejde *15* jak ten je skvělý a sladký a kouzelný a... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: už se to blíží!!!!!!
jj už je to skoro tady!!!! *3* ...co tady podniknem!!!! *14* -
-
Re: Re: už se to blíží!!!!!!
absolutně nic mě nenapadá. Nejspíš si vyhraju a udělám mu narozeninovou tapetku. Doma si pustím Stmívání a při každém jeho záběru mu popřeji k narozeninám. Jinak budu tady od rána a budu litovat, že to není můj přítel. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
<3
Už jenom tři dny!!!<3 *1* *14* -
-
Re: <3
jj *14* *14* *14* -
-
Re: Re: <3
Jak budeme (budete) slavit..? :) *14* -
-
Re: Re: Re: <3
noo to nwm *15* ale nějak pořáádně!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: <3
tj *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Hlasujte!
Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3* -
-
Re: Hlasujte!
Já taky hlasuju pro Stmívání *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Hlasujte!
ja pro všechno poslala jsem už 5 hlasu prostě se tam musí dostat !!!!!!!!!!!!! a ještě budu posílat přez knihovny *3* *3* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Hlasujte!
já sem jich pro Stmívání poslala už nejmíň 20!
-
-
-
-
goood
uz ma vetsi fanklub nez enrique iglesias! tak to je very good -
-
Re: goood
mě se teda ten Enrique vubec nelíbí *15* *15* robík je nej *15* *15* -
-
Re: Re: goood
jo Rob je nej!!! *14* ale enrique je taky pěknej *15* ale na roba prostě nemááááááá! *15* *14*
-
-
Re: goood
jj to souhlasim *14* moje kámoška byla naštvana pač miluje Enriqua *15* *15* *15* *15* *15* -
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
*1* -
ale Rob je lepší!! *15* -
-
Re: Re: Re: goood
no tak o tom není pochyb *3* ..!!! *5* ...je dokonalost sama!!! *14* *14* *15*
-
-
-
-
padam
tyvole jestli fakt prijede tak ja fakt nevinm co budu delat!! jako je jasny ze tam pojedu ale stejne! -
-
Re: padam
KAM PŘIJEDE?? -
-
Re: Re: padam
do karlovych varu
-
-
Re: padam
noo to ja bych prostě musela jet *1* ..to bych si nemohla nechat ujit *15* *15* ale asi bych se při pohledu na něj zbláznila *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: padam
tjn presne
-
-
-
myspace
newite jestli ma myspace?????? -
Little ...
mno tda jako fuj,ale on je pořát sexy...a to nic nezmění *14* *1* *14* *1* *5* *13* -
narozkyy!
no ale chtela bych mu poprat nazivo *1* hj bylo by mzc kdyby dojeli do CR ale co by tu delali ze? *9* :( *1* -
-
Re: narozkyy!
vždyť sem možná přijede na ten festival - do Karlových Varů *3* -
-
Re: Re: narozkyy!
a kdy to je?? -
-
Re: Re: Re: narozkyy!
Lenicczka:no jasny balime *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: narozkyy!
to vis bobe ale kam na oboje *15* *15*
-
-
-
jooo *7* no to by bylo super!!!! *15* to bych byla upa v p****i *15* *15* -
-
Re: Re: Re: narozkyy!
a nejen tam!! *15* Byly bychom v sedmém nebi...Já nevím...holky...jedém ne?? *15* kdo má čas? -
-
jedu s tebou *15* toe jasny *3* vemeš mě sebou??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: narozkyy!
jasan *15* mmnt du vytahnout kufr *15* ...pojedem tam rovnou ne??? *15* tak tam tu chvilku počkááme *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
první týden o prázdninách, ale ještě to není vůbec potvrzený *13* -
kam pak balíte do tý Italie jak tam točej koncem května *15* *15* *15* a kdy to je jak pišete ten festival v Karlovejch Varech ?? *15* *15* *15* -
klidněéééé!!!!Tak balíme ne?? *15*
-
-
to snad ne.. jestli prijede skacu z okna... protoze tady celej cervenec nejsem :( budu mimo republiku *9* -
-
jako jestli fakt přijede tak tam na 100% jsem *15* *15* -
to nemůžeš vědět, třeba tam bude i autogramiáda *3* -
klid, ono stejně bys ho viděla jen před tím ,,divadlem" bo co to je, ptž dál se nesmí.I když chápu-->mně by taky ke štěstí stačilo vidět ho naživo *14* *1* -
tak to je doost blbý..ale neboj se já a přesvědčit mámu že tam fakt chci jet.... *3* *4* -
noo tak to by mě totálně nas**lo *9* ...jako chci aby tady byl, ale bylo by mi tě líto pač to by bylo fakt na h***o....!... *4* *5* no uvidime no:(....a kdepak jsi??? *15*
-
-
-
-
Možná!!Ale mohl by přijet.... *3* *15*
-
-
Re: narozkyy!
jn, ale jako nechapu proc jeli do nejaky ... činy a nejeli sem! degeni
-
-
Little Ashes
kdy to bude v kině... ?? -
-
Re: Little Ashes
no to ja právě taky nwm....jestli to někde najdu tak dám vědět ju... *3*
-
-
OMG!
Lidi na netu jsem zkoukla video z filmu Little Ashes - erotická scéna Roba a nějakého chlapa *9* pokud chcete, hodím sem odkaz, ale není to pro slabé povahy! -
-
Re: OMG!
no ja vim no *9* chudák *5* je mi ho lito ale tak pro karieru *15* ... -
Re: OMG!
cože??? *9* ROB a nějakej chlap??TWL!!Hodiš sem odkaz??Nebo mi ho jestli chceš pošli do vzkazů *3* -
-
Re: Re: OMG!
http://www.youtube.com/watch?v=u1D5 Qhrh53k&eurl=http%3A%2F%2Ftwilight% 2Eblog%2Ecz%2F&feature=player_embed ded -
-
Re: Re: Re: OMG!
Mě to nejde... a nevím jakou mezeru myslíš, ale chci to vidět!!! *1* dáš to tam znovu, nebo jak to mm najít na youtube? díky moc! -
-
Re: Re: Re: Re: OMG!
http://www.youtube.com/watch?v=u1D5 Qhrh53k&eurl=http%3A%2F%2Ftwilight% 2Eblog%2Ecz%2F&feature=player_embed ded ....už tam ta mezera není.... *15* miss_cullen napsala je to pro silny žaludek *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG!
mě to pořád nejde... ale už jsme to myslím našla... no já viděla Zkrocenou horu, takže mě jen tak něco nerozhází! *1* Ale divím se hclapům co takovou scénu dokáží natočit *1* musí být fakt profíci *14* -
je to pravda!!!....nwm jestli ten film chci ještě vidět *15* *15* *15*
-
-
-
ježiš no tak na to sem se neměla ani rači dívat *9* ...no sice na to chci jit do kina ale je to .....! *9* ..no aspon na to můžu bejt připravenááá *15* *15* *15* *15* -
-
O.M.E...udělalo se mi mírně řečeno trochu špatně....Roba sem nazvala hnusnejma názvama....to prostě = fůůj!!!*9* Chtěla sem na to možná taky jít do kina..ale no... -
-
jn.. je to strašný *9* *9* *9* vždyť sem psala - nic pro slabé povahy!
-
-
-
mě to nějak nejde spustit *9* ....zkusim to tamm nějak najííít *3* *5* -
-
musíš si vymazat tu mezeru: 5Q -
-
tsk kujííí...jdu na to *5*
-