Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG,spousta herců a hereček začínali v nějakejch kravinách a kde jsou dnes?? Třeba Charlize Theron v samejch nízkorozpočtovejch blbě napsanejch filmech,kde hrála samí naivní holčičky nebo štětky a kde je dnes...má 1 oskara,je obsazovaná do rolí charakterních žen atd...,myslím že Rob je docela dobrej herec *3* ale to vy kteří ho tak nenávidíte to brzo poznáte! *Amatéři* ;)
    • Souhlas, souhlas *3*
  • Větší debilovyny jsem ještě necetla
  • Roberte jsi na nic .. kbyby jsem jí tenkrát nahoře v lese nezahřál tak je mrtvá a já jí nechám aby si jí přeměnil !! ... Bella je moje a né tvoje .. Do Renessme jsem se stejně vtisknul *16*
    • Sam604
      *15* To se mi snad jen zdá *15* tady se někdo fakt nudí *15*
      • je to prostě úch*l chlupatej.....je tak chlupatej že i opici říká mami!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *7* *7* *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *11* *11* *11*wtfk
    • wtf?? vy ste vážne vymaštění psát tady pod přezdívkama herců z Twilight a delat jakoby byste byli oni ste na palici fakt trapas......
  • O tati ... proč si se jen oženil s mamkou !! Proč si se neoženil s Alis je mnohem hezčí a milejší :/ Ale teď už to je jedno .. *13*
  • Patizon je o ničem herec a imbecil.Skvělý herci pro mně jsou Sylvester Stallone,Bruce Willis nebo Christian Bale,ale to tady nemá cenu psát protože ani určite nevíte kdo tyhle lidi jsou
    • No Stallone *1* to si snad děláš srandu ne *1* no já padám tak to jo to je PAN HEREC *1* kolikrát že to vyhrál zlatou malinu?( cena za nejhorší hereckej výkon) myslím že fakt hodněkrát *1* no to jen svědčí o tom co už si tu o tobě dávno všichni myslí a navíc ty filmy ve kterejch hrál *15* no tak aspoň si mmě po dlouhé době pobavil
    • Proč si myslíš , že když se nám líbí Pattinson tak jsme nějací negramoti. Já viděla nespočet filmů a dokážu odlišit brak od kvality. Alee není to jen o tom, někdy máš náladu a film u kterýho chceš přemýšlet jindy snít a proto nemůžeš srovnávat. Stallone je převážně akční jako Willis a Pattinson spíš hraje v romantice. Mám ráda i herce jako jsi tu zmínil. Jsem fanda např i Hugha Jackmana, Gerarda Butlera, a jiné z žen Rachel Weisz, Natalie Portman,ale i Kristen Stwéwart. To že mi líbí Twilight neznamená, že jsme omezenec. To mám dojem spíš z tebe. Kdo ví, zda ty ty herce vůbec znáš a jen tu nemachruješ. Mimo jiné je zajímavé, že se zmiňuješ jen o notoricky známých hercích. Mslím, že vůbec nejsi filmový odborníkm, ale jen nenávistný člověk.
      • Na 100% s tebou souhlasím. Ve všech bodech :-)
    • tak to si fakt "odborník" - Stallone i Willis mají asi tři druhy výrazů a s tím vystačí celý film......kromě hromad trosek, kýblů krve a 50ti nábojů v jednom zásobníku.....no prostě zázrak
  • Tak doufám, že rok 2013 bude na filmy s tímto hercem bohatý. Těším se na to.
  • bude twilight 5 ???? nebo něco takového...?
    • !!!to už dávno bylo babku/dědku z 50 let ty chlupatá opice!!!
    • Bohužel asi ne.. Twillight je podle knížky a ta má jenom 4 díly :) Ale Stephanie napsala ještě třeba knížku Hostitel a ta je ted už i jako film :) A pak napsala knížku Krátký druhý život Bree Tannerové.. To sice film není ale knížka je to moc pěkná :) Je to vlastně o novorozených upírech ze zatmění :)
  • Miluju a moc vadí mi sice že tu píšou lidi o něm takové hnusárny ale už sem si zvikla na to že mu lidi závidí..Je to dobrý herec ten jeho usměv je dokonalí můj pokoj vypadá jako Robertova galerie ale nechci tu vypadat jako namišlená tupka ale už je jedno...Prostě ho myluju a s ním asi další půlka země..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JO a kdo miluje taylora lautnera tak tu PROSÍM VÁS o něm nepište protože tenhle blog je založený na robovi a né na něm .... *16*
  • to tvoje fuck you,haters si strč víš kam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* a taylor neni lepší rob je proste nej a kdo máte rádi někoho jiného tak sem vůbec neleste!!!!!!!! *10* a kdo ho milujete tak tady budte *14* !!!!!!!!!!
  • twilight saga je nejlepši film na světe doufam ze rob bude s kristen na vždy *1* *2* *15* *3* *14* *4* *7* miluji vás

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit