-
si boží byla jsem na všech dílech twilight v kině
*14* -
Robe Jsi Boží...................
-
OMG,když se vám Robert nelíbí tak sem nelezte a běžte si to ventilovat někam do p*či *16*,nechápu proč ho nesnášíte za to,že hrál ve Stmívání *8* za to jak je to napsaný nemužou herci.No některý tam teda hráli jak kdyby nehráli,ale Rob hrál docela dobře *14* Jukněte se na jiný filmy s nim a možná změníte názor prostě v tomhle krasavcovi něco je ......krása a talent! *3* *14*
-
Co si tady jako myslíte ROBERT je dobrej sice TAYLOR LAUTNER je o něco lepší ale to je jedno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Souhalím Taylor je nejlepší :) *14*
-
-
Tak jsem se svojí dcerou viděla tu slavnou ságu twilight a už naprosto chápu, proč se všem tolik líbí. I když léty už nepatřím mezi náctileté, vůbec se nedivím , jak se všem dívkám, ženám ,,podlamují,, kolena z představitele Edwarda. Kdo by nechtěl tak galantního, milujícího, krásnýho, šlechetnýho prince, který by pro svou lásku život dal. O tom snad sní každá z nás a je někdy fajn uniknout z reality do tohoto světa. Moje malá dcerak má jeho plakáty plný pokojíček a když se chci podívat na hezkého chlapa, tak okem pošilhávám na stěnu.... je to jen pohádka, ale krásná no a teď zpátky do reality
-
-
Tak Vám vřele doporučuji přečíst knihy.. to je ještě lepší :-)
-
-
Robert Patinson je super herec a je hezký *14* *14* *14*
-
Díky:)
-
Hele.. Já nejsem proti, aby tu lidi psali své názory.. :) Když se vám Robert nelíbí dobře :) Ale tady nějaký Lukáš to tu píše pořád... Dobře, fajn.. Tak Roberta nemáš rád :) Ale stačí to napsat jednou! Tím, že to sem píšeš pořád dokola, ho akorát posouváš v žebříčku, ale to je dobře takže díky! :)
-
-
Kačíku tobě se Robert Pattison líbí nebo ne?Zkoušela jsi mu už někdy napsat?Zatím díky za odpověd
-
-
Líbí a moc! :) Miluju jak zahrál Edwarda ve stmívání nebo Jakoba ve Vodě pro slony! :) Je to dobrej herec! Jenom mi vadí že ho tady pořád někdo odsuzuje.. :) Pochybuji, že někdo z nich viděl všechny filmy s ním, když sou tak přesvědčeni o tom, jak je hroznej!
Napsat jsem mu nezkoušela.. Myslím si, že by mu to stejně nedošlo :) -
-
myslim že je uplně je jedno že ti co ho nemusej ho posouvajv žebříčku protože na tyhle stránky jsou na nic nejsou celesvětový ani moc známí.
-
-
-
-
*14* napsala Lg miluju te roberte mas moc velke stesti kristen *9*
miluju te roberte *14* -
Mno, ten chlap je fakt "adorable and gorgeous" (nenašla jsem výstižnější ekvivalent v ČJ *1* ). Twilight není úplně moje krevní skupina, ale jako herec v "Nezapomeň na mě" na mě dost zapůsobil. A prostě se na něj dobře kouká *14*
Chystám se skouknout "Miláček" a "Cosmopolis", tak snad nezklame.
Btw. ve Twilight mě neskutečně irituje ten mladý vlkodlak *7* -
-
Miláček není špatný, sice tam nehraje moc příjemnou osobu, ale herecky se mu myslím role povedla. Film je celkově dobrý.Cosmopolis nevim no mě to nezaujalo. Snad jsem to nepochopila nebo nevim , ale je to dost zmatené, nenavazují na sebe události ani dialogy. Myslím, že pokud nepatříš mezi ty bláznivé fanynky, které ať udělá co udělá tak si jsou z toho na větvi, se ti film moc líbit nebude. Herecky mě v něm taky nějak extra nezaujal.Myslím, že tam ani neměl prostor pro nějaké velké herecké umění. Sluší mu to tam to jo, ale prostě ten film je celkově divný. Užásná je ale Voda pro slony a taky jak zmiňuješ Nezapomeň na mě.
-
-
Díky za tip ... dnes jsem zhlídla Vodu pro slony ... a fakt dobrý no *3*
-
-