Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • who is best?Robert Pattinson is best boy in the world
  • Byla sem na premieře posledního dílu a mělibiste jít je to nejlepší díl a nevtipnější je super a plnej napětí a jak říkám skončí to velmi dobře *2* twilight miluju je to nej film *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Zdravím,chtěla bych se zeptat,jaký film je tak užasnej s Robertem? A neví někdo jestli se nebude ještě někdy natáčet pokračování Sagy? Děkuji
    • nebude,teda dokud se autorka sygy nerozhodne napsat pokracovaní, coz zatim neudelala
    • Pokračování ságy se určitě točit nebude myslím, že budou všichni z aktérů rádi když se tý nálepky zamilovanejch upírů vůbec někdy zbaví *1* . Koukni třeba na Voda pro slony nebo Bel Ami nebo Nezapomeň na mě( tam mu to moc sluší *4*)
  • Roberta Prostě miluju je užasnej *14* *14* *14*
  • Tak Určitě :D:D:D *3*
  • že ty dva budou mít dítě to jue senzace aleněco mi říka že budou mít dohromady tři děti dva kluky a jednu holčičku a prvorozený bude kluk hrozně jim to přeji
    • Cože vždyť ty dva neměli ani svatbu !
    • Podle mě to pravda není..:) Ale kdyby ano, bude to paráda a csadím se, že ty děti budou nádherné!:)
  • Bylo by vážně supeer kdyby měl s Kristen Stewart dítě..strašně jim to spol. sluší :-D *1*
  • Hele já pattinsona tak moc nemusim ale hrát umí !!! taylor je lepší ale robert taky není špatnej !!
  • Patizón je hamba Hollywoodu a ne herec.
    • JO to je možný ale ta hamba mu vynesla pěknejch pár korunek.. :*
  • Jestli je tohle budoucnost filmu, tak UPRIMNOU SOUSTRAST.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit