-
:(
cetli/ slysely jste to ze Roba srazilo auto ale nastesti je v poradku :) -
-
Re: :(
jo dneska jsem se to dozvěděla, chudáček se chtěl vyhnout těm otravným fanynkám a nevšiml si taxíku... ještě že se mu nic nestalo..to bych asi nepřežila,kdyby jo -
coooooože *9* ...chudák...hlavní je teda že je v pořádku, ale kdyby se mu něco stalo *9* ..!x( *14* -
coze si delas srandu -
-
Re: Re: :(
http://www.stmivani.eu/5-info/rober ta-srazilo-auto/ -
-
Re: Re: Re: :(
nj este ze mu nic neni
-
-
-
-
je tu někdo?
ahojky, je tu právě v tuhle chvíli někdo, kdo to chce na téhle stránce rozjet? pokec, novinky a tak? Prosíííím *8* *8* *8* -
-
Re: je tu někdo?
jo jáá
-
-
Všechno nej nej
Všechno nej nej Robe si suprovej herec a mám tě moc ráda hlavně hodně štěstí a zdraví a at natočíš tak skvělý filmy jako Nezapomen na mě nebo Voda pro slony a take hodne stesti s Rozbřeskem -
Nehlasujte
Tak už nehlasujte na té stránce-ono to bylo totiž ukončený...Tak doufám že vyhraje Robert *3* *14* *3* -
Pomoooc:D
Omlouvám se, že ruším:)..ale tak trochu bych potřebovala pomoct...nechci být hnusná, neříkam, že to Robertovi a Kirsten spolu nesluší...ale proč je pořád dávají k sobě? Vždyt Kirsten má svého přítele...a bůh ví, jestli i Robert nemá nějakou slečnu... -
-
Re: Pomoooc:D
hej sem nekde cetla myslim ze tady kdyz se kouknete na profil Kristen tak v novinka je ze je Kristen udajne tehotna s Robertem ae co je na tom pravdy tak to fakt newm *7* -
-
Re: Re: Pomoooc:D
Ahoj,.kristen opravdu těhotná není říkala to v jednom rozhovoru..a psali to v nějákém časopisu..zase si to někdo vymyslel..!! *1* -
-
Re: Re: Re: Pomoooc:D
okey:) tak to se mi ulevilo:D...ale stejně nechápu, proč to o nich roznáší...když si vezmete že Kirsten je štstná s tim svým...a i jim to sluší ne?:D -
-
Re: Re: Re: Re: Pomoooc:D
az na to ze ona uz se svym pritelem neni poslala ho do prdele stejne jako kdyz ji pozadal o ruku -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pomoooc:D
COOOŽE???????? *8*
-
-
-
-
-
-
pomoc
Je zvláštní,že když jsem přihlášená na svém profilu a chci si přidat Roberta do fanklubu osobností,tak mi to píše,že jsem automaticky odhlášená-přitom u ostatních osobností mi to jde normálně-poradíte mi někdo? -
-
Re: pomoc
já to mám taky. jsem normálně přihlášená, najedu si ve svým fanklubu na Roberta a najednou mám v pravo nahoře klasicky tlačítko na přihlášení. když si ale pak kliknu třeba na diskuzi, tak už jsem zase přihlášená. nevím čím to je, ale už to mám poměrně dlouhou dobu *7* -
-
Re: Re: pomoc
jo taky to tak mám..Ze začátku mi to vadilo, ale ted už sem si tak nějak zvykla..:-) *4* -
-
Re: Re: Re: pomoc
Díky všem asi nejsem jediná,asi je to tím,že je Robert tak oblíben *14* -
Re: Re: Re: pomoc
Jooo to je úplně normální to dělá všem... s tím asi nic neuděláš *3*
-
-
-
-
úžasnej
Nemůžu z něj spát.... Jenádhernej dokonalej úžasnej ... žádný jazyk na světě by nedokázal vystihnout to co myslím *14* -
B.E.T.U.L.I.
Díky za reakci B.e.t.u.l.i. Vidím to stejně jako ty. Ale četl jsem, že scénáristka New Moon vymyslela, jak dostat Roba do více scén filmu, než je v knížce - například Belliny halucinace o jeho hlase, vzpomínky a tak. Takže doufám, že tyhle scény do finální podoby filmu nevystřihnou.:-) -
-
Re: B.E.T.U.L.I.
j jasne tak to je fajn *3* a kdo ses ty odkad ses a tak :D nemas tu profil proc *15* -
-
Re: Re: B.E.T.U.L.I.
Jinak jsem úplně normální pohodovej kluk, co se stal obětí vlny jménem Twilight:-) Ale nechce se mi registrovat, jsem rád anonymní. -
-
pro neregistr. David
Pic...Tak ty si tky připadáš jako někdo z toho filmu????To jsme na tom stejně....Odkud jsi????já to tky upe baštím.... *1* -
Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
fajn :) tak to ja taky :D kolik ti je a odkad si :) -
-
Re: Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
Prosím, nelekni se. Je mi 25 a jsem z Hradce Králové. Mohl bych si vymyslet, že mi je míň, ale nechci lhát. Jsem tedy i starší než sám Robert. Ale je fakt, že málokterý film současnosti mě nadchnul tak jako Twilight, protože má duši a není to jen bezduchá akční blbina, kde se furt jenom střílí. A závidím vám mladším, že si tímto filmem můžete obohatit mládí. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
jej promin nechtela sem urazit *9* nekdy nevvim co pisu.... no mozna vim ale sem nejaka divna... *15* proste vzdycky vsechno zkauim... -
Re: Re: Re: Re: Re: B.E.T.U.L.I.
neboj ja se nelekam :D *15* jo a sem taky z Hradce :) a myslim ze je fajn ze ma twilight i starsi fanousky nez jen nas pubertacky a poblazneny teenagery :D *15* samozrejme tim nemyslim ze bys byl starej to ne jen proste ses starsi tady nic vic :D *3*
-
-
-
-
-
-
Hmm
Tak to je mazec prý spolu megan a rober flirtují by mě zajímalo co je na tom pravdy,ale myslím,že Megan se k němu hodí víc než Kristen i když je Megan bisexuálka... -
-
Re: Hmm
Tohle já tak nějak neřešim.....nikdy nemůžete wědět, estli to sou dlby nbo ne XD
-
-
TÁHNI DO KANALU
OMG,ANTIPATTINSONE!!!!! TO JE TAK UBOHÝ TY FAKT NEMAŠ PŘÁTELE ?NEMUŽEŠ SI NAJIT NĚAKOU JINOU ZABAVU ? A NEBO SE MI MSTIŠ ZA KAPRA(DICAPRIA) KOLIK TI PROBOHA JE? JAKO I JA SEM DICAPRIOVI DOST ZAVAŘILA ALE ŘEKLA BYCH ŽE MINIMALNĚ INTELIGENTNĚJŠ NEŽ SOU TY TVÝ VÝLEVY. TO ŽE BUDEŠ BUZEROVAT NÁS NĚAK PATTINSONA NEZNIČÍŠ! NWM ,JAKO JE MI TĚ LÍTO ALE NA DRUHOU STRANU CHAPU ŽE NIKOHO ZJEVNĚ NEZAJÍMÁŠ KDYŽ TRAVIŠ CELEJ DEN TRAPNOU BUZERACÍ,JE TO UBOHÝ A TO NEMLUVIM O TOM ŽE TO ADMIN STEJNĚ SMÁZNE TAK NAČ SE SNAŽÍŠ? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: TÁHNI DO KANALU
OMG,ale ty to asi sama nechápeš já ti nechci nic znechutit , mě jen prostě baví jak jste tady všichni strašně blbý ,tady stačí napsat:smrdíš ,no a jaka je na to reakce .To nemluvim ani o inteligenci některej příspěvků např.když 18letá rosali tvrdí ,že si s nim piše atd....proč si myslite ,že sem furt někdo leze a prudi vas ,třeba proto,že hned na všechno přehnaně reagujete.A opravdu mě někdy udivěj a dost pobavěj vaše reakce i na úplnou blbost jako je smrdíš(sama si toho důkazem),že to admin smaže mi je úplně jedno *3* sama si uboha,ale je pravda ,že mě to tu uz nudi a tak se přesouvám na jinou diskusi Johnyho Deppa.PS:Ja a ten vypasenej ponik nemame nic společnyho.Tak brzy naviděnou až se zas budu nudit určitě se zde zas objevim. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: TÁHNI DO KANALU
Pche..Naše přehnaný reakce jsou jenom takový ty pocity,že ty si úplně vypatlaná...
Takový názory člověka fakt pobavěj...
Jestli si myslíš že tím tvým SMRDÍŠ...jako někoho urazíš,tak si mimo..
Si ze středověěku??
Tohle nasere asi jenom cvoka..bo já nevim... *8* *8* *15* -
-
Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU
Tak proč na to odpovidaš? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU
Proč ty sem píšeš??
stejně blbá otázka,že jo... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU
To je náhodou dobra otazka.
-
-
-
-
a co kdyby sis dala pauzu a deppa vynechala *13* *13* *13* *13* bež si na paris hilton nebo na nekoho jinyho a jestli chceš jenom na deppa kvuli antidicaprio tak to vynechej rovnou tam nejsme na tebe zvedaví vůbec běž si na selezu gomez nebo na miley cyrus nebo na justina biebera tam na tebe vyjedou hned jestli chceš *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Náhodou Selenu mam rad. *14* *14*
-
-
ty už sem ani nelez, admin by ti měl bloknout IP, jen tu otravuješ *10* -
-
na deppa mi nešahej di na tomiho popoviče třeba ,tam nikdo není a mužeš se tam vylajt jak chceš,ja nwm si proti mě zaujatá ? proto chceš hned na deppa ? ale chápu že tě štve jak pišou o tom skype... to je fakt trhlá blbost . -
-
Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU
Protoze odusuzuješ Dicapria *10* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU
ty seš teda velka faninka,jednou řekneš že kapra nesnášíš ,pak napíšeš jeho jmeno s chybou,nejsi v jeho fanklubu a k temu si nadávala dřív než sem se ozvala,fakt zvláštní *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: TÁHNI DO KANALU
jeeeeeeee,smileci to je vid hele hned až si dohraješ koukni na večerniček to tě bude bavit *9* nezapomen se hezky umýt aby si ve školce nesmrděla ,jasnýýýýý *1* *1*
-