-
Happy birthday
(Stejně vim, že je zbytečný to sem psát, protože si to určitě nepřečte, ale nemůžu si pomoct)
Všechno nej Robe k tvým 25 narozeninám, hlavně zdraví, štěstí, spoustu hereckých úspěchů a také úspěchů v lásce. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Robert Pattinson & Kristen Stewart ‘Acted Like Two Teenagers In Love’ On Latest Date
An eyewitness gives HollywoodLife.com exclusive details on Rob & Kristen’s latest outing to one of their favorite LA hotspots — what they ate, how they acted & more!
Robert Pattinson and Kristen Stewart may try to keep their relationship private, but sometimes they can’t help but flaunt their love! “They acted like two teenagers in love,” an eyewitness tells HollywoodLife.com about Rob and Kristen’s Jan. 8 date at Soho House in Los Angeles. “They both definitely had a sweet tooth; they ordered FOUR desserts between the two of them to split!”
So what did “Robsten” order on their date?
“They had the Persimmon Pudding with coffee ice cream, the Meyer Lemon Pie with blueberries, an order of homemade cookies, and the Peanut Butter Brittle,” our source informs us. “They are both jus adorable — especially when Rob tried to feed Kristen a huge piece of the pie. They just laughed and really enjoyed each other’s company.”
We’re so glad to hear that Rob, 25, and Kristen, 21, are getting some free time to focus on their relationship! -
Do psí P***le jak to že je Rob zase na 10 místě???????
-
-
Už je opět na 9 *5*. Lady G. jde směrem dolů *1* *1* *1*
-
-
a Myslivec má taky šipku dolů...konečně,jupííí *1*
-
-
-
edward
jo radost by mela *15* ale jestli rob to nevim by si myslel ze sme sileny fanynky *15* -
-
Re: edward
no...rozhodne jsme normalnejsi nez nekdo nejmenovany(spousta nejmenovanych)...teda ja urcite, pac podle me je hezkejch hercu je hafec a on je proste jeden z nich *1* -
-
Re: Re: edward
prestanes se se mnou bavit kdyz reknu ne? *15* -
-
Re: Re: Re: edward
uprimne...ja nad tim vlastne ani nepremejslela a takhle o tom ani nepremejslim...kterej je prvni?asi vsichni...je to takova velka grupa hezkejch hercu, kterejm preju uspechy ve vesech smerech(v osobnim zivote i v praci) ale kdyby ses zeptala, kdo tam je, tak ted by me napad rob jako prvni -
-
Re: Re: Re: Re: edward
=) to sem rada ze rob *4* je fakt talent -
-
Re: Re: Re: Re: Re: edward
skoda, ze musis...jako to,vzdyt vyhnana bych mela bejt ja!!!! *15* -
taky myslim, ale alice je ZLATICKO!!!! ja ji mam radsi nez bellu....ale nic se ji nestane, coz je uleva, pac ja mam takovej talent, ze moje oblibeny vedlejsi postavy vetsinou umrou.... *9* *9* *9* *9* -
no nic ted k filmu jak ta Jesica ja nevim me prijde takova trosku jeta ale zla neni *15* ja rika ne: ta malá,tmavovlasá Alice je fakt divná....chodí s tím klukem Jasprem co vypadá jako by měl bolesti *15*
-
-
-
Re: Re: Re: edward
ne ale rychle napis kdo to je ten prvni *7* *4*
-
-
Re: Re: edward
mas pravdu ale robert je ted prvni ze jooo??? *15*
-
-
-
Je nej!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
je to pravda!
http://translate.google.cz/translat e?hl=cs&sl=en&u=http://showbiz.sky. com/robert-pattinsons-kristen-stewa rt-confession&ei=cbOHS8XQDJGUnwOW1Y juCw&sa=X&oi=translate&ct=result&re snum=7&ved=0CCIQ7gEwBg&prev=/search %3Fq%3Drobert%2Bpattinson%2Bconfess ion%2Bbafta%26hl%3Dcs%26lr%3D *3* -
-
Re: je to pravda!
mě ten odkaz nejde, a to jsem tumezeru oddělala -
-
Re: Re: je to pravda!
ono tam těch mezer je víc... navíc už je to v bloku napsali o mně... -
Re: Re: je to pravda!
zkus to vyhledat normálně přes google... *3*
-
-
-
HAppy B-Day
Vše nejky k tvým 25 narozeninám.... ♥ :) *14* -
Ahojky
Napsala sem tady jeden pitomý komentář a pěkně se to tu rozpovídalo já proti Robertovi fakt nic nemám je to skvělý herec a Stmívání je úžasný film ale některý holky to fakt přehánějí s tím šílenstvím a je pravda že za půl roku uvidí jiného herce a budou zblázněné do něho a na Roberta zapomenou to je můj názor. *4* -
-
Re: Ahojky
jesz jak ty muzers vedet ze se mi pak zacne libit nekdo jinej to mi fakt vysvetli!!! -
Re: Ahojky
myslim ze to se u me nestane.... stojim si za tim ze je peknej *15* -
-
Re: Re: Ahojky
ale to ti nikdo nebere!!! *1* -
Re: Re: Ahojky
No to nikdy nevíš ale tak dobře když si to myslíš ale některé holky se určitě poblázní do někoho jiného *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
ty si nemyslis ze he hezkej *3*
-
-
-
-
Hello!!!:D
Nazdááárek...TAk co dneska prodrbeme??? *1* -
Malej Rob
Normálně já jsem do fotek nahrála fotku malýho Roba *14* a oni ju neschválili protože ho asi nepoznali *15* to se jim nedivím ale stejně mě to štve *8* -
-
Re: Malej Rob
Já sem jí viděla.......a....asi ho fakt nepoznali XXXDDD....ale byl roštomilej XD *14* -
-
Re: Re: Malej Rob
ja taky viděla fotku malýho Roba *15* byl fakt roztomilej *15* *15* *14* ale ted je mnohem roztomilejšíííí *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14*
-
-
Re: Malej Rob
jakou fotku? nechces mi ji poslat na maila? *15* prosim :) Bety0@seznam.cz -
-
Re: Re: Malej Rob
už sem Ti je poslala *3*
-
-