-
Little Ashes
Ahoj, prosím Vás, nemáte někdo titulky k filmu Little Ashes? Nebo aspoň odkaz na ně? Nikde je nemůžu sehnat, film jsem si stáhla a teď je mi k ničemu. Moc prosím o pomoc. *9* -
-
Re: Little Ashes
ahoj, taky na ně čekám, ale titulky u nás zatím nejsou. Někde to psali, že si musíme ještě chvíli počkat. Prostě nejsou. taky mě to štve. -
-
Re: Re: Little Ashes
Ty jo, tak to je pruda. Já se na to fakt vykašlu. Fakt nechápu, když ten film má tak dobrý hodnocení, teda aspoň co jsem kde viděla, tak proč to někdo neudělá ať z toho my co neumíme anglicky taky něco máme, no ne?
-
-
-
profilovka
kdy ze ji uz chcete konecne vymenit?:D -
-
Re: profilovka
jo, čím dřív, tím líp, vím o spoustě sexy sladkých a chyrysmatických fotek tohohle krasavce *14* -
-
Re: Re: profilovka
HA HA HA ON A KRASAVEC DOBREJ VTIP *1* *1* -
Re: Re: profilovka
no prave:D -
-
Re: Re: Re: profilovka
me se libi.. :) je na ni jeste takovej malej sladkej nevinej andilek *3*
-
-
-
Re: profilovka
jj, už by to chtělo *4*
-
-
Vše nej :-*
Všecko nejlepší Robovi :) Hlavně hodně zdraví a lásky :)) -
devátý místo?? proč!? *16* *16* *16*
-
-
taky nechápu.... *16* *16* *16*
-
-
Aha vendy ty si něco víc? *3* *1*
-
in my house
ja mam ten film in hose a my mather mi zakazala nato koukat a ja se stejně na to kukam si ce mi s toho už upe jebe ae to je fuk mam plno plakátů byla sem na premijeře potom sem tam byla zas no a teď už to mam in house a umírám u toho wím že si řeknete že mi hrabe že sem blbá a mladá na toto ae mi je to jedno ja sem se prostě zamilovala do tohohle filmu a dívám se naněj furt sem sice teď uplně namol z toho ae mam to rada teď a budu to mít ráda za týden za rok za měsíc za den ae budu to furt milovat *14* *14* *14* *7* *14* -
nnaramky
tak co už jste si obědnali ty náramky ????? *7* *7* *7* -
-
Re: nnaramky
jj ja uz jo -
-
Re: Re: nnaramky
a z jaky stranky *15* -
-
Re: Re: Re: nnaramky
z tý bižuterie jak si sem dala ten odkaz .....díky *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: nnaramky
takze ty uz ho mas taky objednanej :) *15*
-
-
-
-
-
no coment
tyvole este víc piste ty smajly *15* no no coment jako co vám to dává...nevím -
-
Re: no coment
jn -
Re: no coment
Co nam to dava?..ja nwm pste vygeby!... *15* smajly jsou nejlepsii *15* *15* *5* -
-
Re: Re: no coment
proc bysme sem nemeli davat smajly *15* *15* to mi teda rekni *3* *1* -
-
Re: Re: Re: no coment
Zejo?...to uz by jsme nebyly my *15* *15* bez smajlůů *15* a hlavne zadna diskuse *15* *15* *15* ty woe a i kdybyhc se to chtela nechat odnaucit tak byhc to stejne nevydrzela!..ale to nehrozi *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: no coment
no a pri pomysleni na Roba se mi chce usmivat tak se smeju *15* boze jak je uzasnej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no coment
Ach mno ani to nerikej!! *5* *14* *14* *15* Jaa ho pste ''miluju,,!... *15* *15* a presne pri pomysleni na Roba je malickost ten smajl *15* o proti tomu jak se doopravdy cejtim *15* *15* a jeste ted kdyz ctu Midnight Sun *15* To je ty woe jeste vic k smichu *15* *15* *14* *14* *14* *5*
-
-
-
-
-
-
Rob a Web o stmívání ...atd
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Jukni je tam toho spousta:-D -
-
Re: Rob a Web o stmívání ...atd
joo souhlasim je tam toho fakt hodně!! *4* ...diky za typ! *15* *15* Rob tam má pěkny fotečky *14* *15* *15* -
-
Re: Re: Rob a Web o stmívání ...atd
Dikec -
-
Re: Re: Re: Rob a Web o stmívání ...atd
NVZ !!! *15* *15* to já spíš KUJííííí *15* *3*
-
-
-
-
Robb
je skvelej....