Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28

Rob skladatel:)

jojo Robík,slyšela jsem jeho písničky a musim uznat že zpívá hezky-teda mě se to líbí nwm jak vám,a že skládá a hraje úžasně *3* tohle je důkaz,poslechněte a posud´te sami: http://www.mp3stahuj.cz/46811/rober t-pattinson-kiss-the-rain/ ,http://www.mp3stahuj.cz/39556/robe rt-pattinson-never-think/-hraná verze,http://www.mp3stahuj.cz/48639 /twilight-soundtrack-robert-pattins on-never-think/ zpívaná verze.nwm jak vy ale měl by na to prosadit se jako zpěvák a skladatel.nebo snad ne?
    • Re: Rob skladatel:)

Musím ti povedať,že skladba Kiss the rain ma úplne dostala.Je tak nežná až mám slzy v očiach.Nevedela som,že skladá tak nádherné skladby.Ale keď spieva má taký hrubý hlas a to mi k nemu nesedí.Ale ako herec a skladateľ fakt JEDNIčKA *14* *14*
      • jackie28

Re: Re: Rob skladatel:)

jj má takový krásný písničky a je to jednička,to se musí uznat *1* ale on ani tak hrubej hlas nemá-teda když zpívá never think:to se dá přežít a mě se to líbí-jako uspávačky jsou ty jeho písničky účinný-vždycky mě to uspí *3* horší by bylo,kdybych krákorala já to by všichni přišli o uši *4* *1*
        • felicity

Re: Re: Re: Rob skladatel:)

Ty jo do teď sem netušila jak krásný má písničky...opravdu úžasnej hlas a ta hudba...prostě úžasný *14* *1*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Rob skladatel:)

jj moje řeč *3* je božskej *14* *14*
    • Re: Rob skladatel:)

já ho hlavně vůbec neznám *9*
  • birthday

happy birthday for you rob =) lucky 25 =D =D =D *14*
  • Dobrej herec perfect je Jean Claude Van Damme a ne ten usoplanec Pattinson
    • Ty jedna p*co co to tady o našem robertkovi říkáš?rob není žádném usoplenec abys věděla!!!!je to hodnej a milej kluk kterýho maj všichni rádi a jestli ho ráda nemáš tak sem vůbec nechoď!!!!!!
    • Jo dobrej asi nevís,ze ten tvuj Van Damme bral heroín a jiný drogy jeste.Rob je super herec nic proti nemu
    • Zase Lukas Pinter? člověče ty si nedáš pokoj a nedáš a furt budeš psát z fake profilů.. jsem tě prokoukla závistivče
      • Nejsem zádnej Lukas Pinter,jen ríkám svuj názor Robert Pattinson je o nicem herec za to Jean Claude Van Damme dobrej
        • Jdi do prdelee i s tím tvým Van Dammem jeho filmy jsou jenom samé násilí a rvacky kolem dokola to samé.Roberta nech na pokoji je výbornej herec
  • lenkaaaaa

brejle

krutost betuli...ty už máš ty brejle? *5* hej moc krutý jsou :*.....myslím že rob by neodolal *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: brejle

jj mam :D ale vypadam v nich na tej fotce jak debil *15* ... no to i bez nich
      • lenkaaaaa

Re: Re: brejle

nee....jsou v poho:)....a kolik teda stály?
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: brejle

normal to asi omylem nejako premackly a staly me jen 125 ale bylo tam napsany 229 :D *15*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: brejle

tak to je dobrý *15* fakt jsou skvělý *14*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: brejle

myslim ze i barvu :) ale on ma asi cernejsi *15* a vic toho asi ani nejde mit podobnyho :D takze SNAD sou hodne hodne podobny *15* *3*
            • lenkaaaaa

tak to už je jedno...ale mají stejný tvar...to je hlavní, ne?! *15*
            • b.e.t.u.l.i

diky :) ale nevim jestli sou uplne stejny jako ty co ma Rob *15*
  • artmiss

:D

Mám ráda Roba jako Edwarda, ale přiznejte; kdyby byl obyčejný chlap, ani by jste si o něj kolo neopřeli nebo líp, ani byste si ho nešimli.
    Podívejte se třeba na How to be, tam vypadá mizerně, ale přesto ho lidi žerou, protože je to Edward *1* A Edward má vypadat skvěle... *14* *14*
    • Re: :D

Sice se mi to příčí,ale musim uznat,že to co napsala artmiss je pravda...O Roberta nikdy nebyl tak zajímavej jako je nyní,v How to be zase nebyl takovej krasavec...Ale zase jsem ráda,že to přišlo až teď.Tahle role mu vysloveně sedla.Jen mi příjde,že spousta lidí ho má za úžasného,protože Edward byl úžasnej...Ve skutečnosti bych řekla,že je to úplně průměrnej kluk,což je mi na něm sympatický...Asi se to spoustě z vás líbit nebude,ale musim říct,že Taylor je asi přece jen přitažlivější...Ale to je jen můj názor a tim se nic nezmění,Robert se mi jako herec i chlap bude líbit dál....
      • nik011

Re: Re: :D

no á komu tady cpes tvuj nazor bud happy ze sem sem jako jedina neco napsala protoze sem ti nikdo nic nenapsal. rob the best a este jednou pro tebe : Rob the best a ne edward!!
    • Re: :D

Souhlasim třeba když hrál v Harry Potterovi tak z něj nikdo nešílel a najednou si zahraje ve Stmívání a je to nejoblíbenější celebrita a všichni se z něj můžou pos... ale takhle je to vždycky jo hold dostal dobrou roli chlapec
      • mysak.kol

jak to můžeš říct, že z něj nikdo nešílel v HP????? *16* *16* *16* *16* to, že si z něj nešílela ty, neznamená, že si ho nevšiml nikdo!!! hlídej si to, co pouštíš z pusy. *16* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: :D

Jo tak možná ty a několik dalších ale já myslela celosvětově koukni se na to jak byl známej dřív a jak po Stmívání co z něj jedna role udělala.
        • sandra27

Re: Re: Re: :D

mě se taky moc líbil v HP byla jsem ráda že jsem na to šla do kina, protože v tu dobu jsem byla docela Potterholik
          • Re: Re: Re: Re: :D

Tak jako když se Rob usměje tak su v sedmem nebi!Má ten NEJKRÁSNĚJŠÍ ŮSMĚV NA SVĚTĚ!!!! *14* *14* *14* *14*
    • mysak.kol

Re: :D

nesdílím tvůj názor, podle mě je Robert krásnej, jako člověk, já bych si ho rozhodně všimla, stejně, jako jsem si ho všimla v HP a ohnivý pohár. už tam na mě zapůsobil. Má krásný úsměv. Nemám ráda ty frajírky, co jsou vypíglovaný a nažehlený. Mám ráda kluky, kteří prostě vědí, co chtějí nosit a na módu kašlou, pokud tedy nenosí montérky a špínu za nehty 365 dní v roce. občas tam být musí, aby bylo vidět, že něco dělají. Robert je prostě přesně má krevní skupina i bez toho, že hrál Edwarda. Sice jsem štěstím bez sebe, že ho hrál on, ale i tak bych si ho všimla. věř mi.
    • nik011

Re: :D

no tak asi tezko by sem si ho vsimla kdyz on bydlel pretim v londyne a ja v cr, tak asi mysli ,treba kdyby bylel nekde tady ume tak bych si ho treba vsimla jenze ty to nemuzes vedet! bye
      • mysak.kol

jsi tu? Sorry za toho 26.8. nějak jsem to přehlídla. *9*
        • nik011

Re: Re: Re: :D

no to uz je jedno
  • je to tady

vypadá to že ta zpráva už obletěla svět , nejspíš to bude i pravda , tak nevím , jestli mám mít radost, nebo ne...
  • rosalie13

konec s hranim

Hele holky ja sem četla na blogu.cz,že Robík chce po Stmivani skončit s herectvim *9* *9* .Myslíte že by to vážně udělal? *9*
    • Re: konec s hranim

Pochybuju...
      I když u něho je to doost možný xD
      Ale jako když už hraje i v Eclipse,pochybuju,že nechá šanci hrát i v Rozbřesku *3*
      Jinak:Love *14* *1* *1*
    • Re: konec s hranim

Taky už jsem to někde zahlédla asi před týdnem, a dost mě to rozrušilo. Autor článku uváděl, že je to přeložené z anglického deníku, tak nevím, co je na tom pravdy. Ale moc se bojím, vím, že toho určitě jako herec má moc... interview, autogramiády, do toho natáčení... pokusím se to najít na blogu.cz, kdyby jste to někdo našel, tak prosím dejte vědět *9* *9* *9*
      • Re: Re: konec s hranim

Ja ho obdivujem ,ze to vsetko zvlada.Ta obrovska popularita da riadne zabrat,ale pevne dufam ,ze to nebude pravda.
  • zanesskaaaa

..

Ahoj :).
    Zatmění se mi jako film opravdu líbil. Popravdě víc než knížka, což se mi moc často nestává, jakože vůbec nestává :). Opravdu výborná práce režiséra. Strašně se těším na 4. díl, ale nic o tom nevím. Myslím jako jestli se točí nebo tak. Ani kdy by měl přibližně být v kině. Nevíte to náhodou někdo ? :)
    • Re: ..

Točí se a v kině bude někdy v průběhu příštího roku
    • vrtulka

Re: ..

achojky. točit by se mělo začít na podzim tohoto roku. budou určitě dva díly filmu. první část bude mít v kině premiéru 18.11.2011 a ta druhá asi až půl roku poté, tedy v létě 2012 (ale to se ještě opravdu neví) *3* a musím s tebou souhlasit. knižní podobu Eclipse fakt nemám ráda a nerada jí čtu, ale z filmu jsem vyloženě nadšená a myslím, že to bude můj nejoblíbenější díl (teda asi až po Rozbřesku, pže ten miluju nejvíc *15* )
    • Re: ..

ahoj, já jsem slyšela , že se bude točit a protože je to moc obsáhlý, tak bude na dva díly, ale kdy by se mělo začít , to fakt nevím, já myslím , že moc dlouho čekat nebudou
      • your-darling

Re: Re: ..

točit se začne v říjnu nebo listopadu ještě letos,ale premiéra bude někdy na podzim až příští rok...Jinak doufám,že ty filmy dají rychle za sebou... *4* *4* *14*
  • your-darling

...

všechno nejlepší... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Větší debilovyny jsem ještě necetla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit