-
ou je...
http://www.accessatlanta.com/entert ainment/content/entertainment/stori es/2009/02/09/pop-culture-vampire.h tml honem rychle vsichni pro Roba hlasujte !!! moc to potrebuje je posledni *9* *9* -
-
Re: ou je...
*9* *9* *9* chjo, je poslední *10* *10* *10* -
-
Re: Re: ou je...
jj *9* mely bysme s tim neco delat *9* ja uz pro nej hlasovala :( -
-
Re: Re: Re: ou je...
Dá se hlasovat snad každou hodinu.. ale to už asi nedožeme no xD -
-
Re: Re: Re: Re: ou je...
to asi ne no *9* rozdíl je dooost velkej...celkem sem se divila že nevyhrava *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ou je...
to je smutny *9* MUSI vyhrat !!! *9* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ou je...
to jo ten rozdíl je fakt velkej
-
-
-
-
-
-
Hlasujte pro Roberta!
http://stmivani7.blog.cz/0903/5-kol o-sonc -
-
Re: Hlasujte pro Roberta!
musíte ve vyhledávači vymazat tu mezeru *3*
-
-
pravda nebo lež..??
Ahoj lidicky..myslíte že je pravda že robert zacal chodit s holkou od joe janase..?? četla jsem že se kvůli roberta sním rozešla..jmenuje se camilla belle.. *7* -
water for elephants
takže jsme včera byly konečně v kině... byl to jeden z těch filmů, který jsem nechtěla aby někdy skončil... Dokonalá romantika, pořád se tam něco dělo a já snad čtyřikrát brečela... No prostě nádhera největší...
A kdo to ještě nevidět, tak honem, protože je to fakt super...:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: water for elephants
Ahoj, nevíš kdy by to tak asi mohlobýt na netu ke stažení? díkas *14* -
-
Re: Re: water for elephants
už je na uložto i s titulkama -
Re: Re: water for elephants
tak to vůbec netušim..koukala sem na to a byla sem naštvaná, že to nikde není...:-)
kdyby se to někde objevilo, napíšeš mi pls, protože hádám, že na tom budu totálně závislá... :-) *14* *14*
-
-
-
přesně!!!! *10*
-
-
a co asi tak podle tebe je ty idiote krasobruslař nebo co jako *7* panebože proč sem píšou takový idioti to fakt nepochopím a koho ty uznáváš nebo neuznáváš tady ale nikoho nezajímá tak se jdi vycpat a nelez na jeho stránky
-
-
pravda nebo lež..??
ahoj lidičky.. myslíte že je pravda že robert pustil k vodě kristen protože začal chodit s holkou se kterou chodil joe jonas..?? někde jsem to četla že se sním kvůli něho rozešla..ta holka se jmenuje camilla belle.. *7* *9* -
-
Re: pravda nebo lež..??
to není prawda, neznám Roba, ale pochybuju, že by opustil Kristen kvůli Camille, protože Kristen je prej jeho životní láska *4* -
-
Re: Re: pravda nebo lež..??
a stejně si myslim, že to je fuk...Camille ted neznám....ale podle mě se RObertovi líbí holky jako je Bella nebo Kirsten...prsotě jeho krevní skupiny nemyslíte? -
-
Re: Re: Re: pravda nebo lež..??
jj přesně *5*
-
-
-
-
:-)
dnes je na markizy twilight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-)
ach joo...proč to nedávaji na českym programu... *8* *8*
-
-
prosím vás nevíte někdo kde bych mohla stahnout teen choice awards 2011 ? Na ulož to to už není. *9* předem díky za odpověď
-
Edward
Ahoj bojím se toho že jsem posedlá jako vy....ostatně Edward je prostě k sežrání...on celý jako osoba sama tak i charakter...Ale za to si myslím, že jako Robert je asi namyšlený pač mu možná ta sláva stoupla do hlavy...no omluvte to že ho takhle urážím,ale já se nějak musim konejšit...protože je prostě úžasný *3* *14* -
hlasovat
ahojky ja jsem se chtela jenom zeptat kde se da hlasovat ja to nemohu nikde najit tak pls odpoveste děkuju moc *1*