-
áááá!
Tak tohle je vazne ten nejsladsi klucina na svete! *14* -
-
Re: áááá!
to jo :-*
nějací šampóni jako Efroňák mu nešahají ani pokolena *1* *14* *14* *14* *14* ♥♥ a jděte se všichni geláci vycpat *1* *1* :-DDDD ♥♥ miluju ho:)) -
Re: áááá!
jj je...a storkááát kráásnější než zac!!!! on je upně sexy!!! *14* *14* *14* ja ho upa zboznuju :-********
-
-
hlas
ahoj (jsem v druhém kole),hlásl(a) bys mi ,mocinky moc prosim(hlasni pro: Stmivani saga)
podpoříš tím STMÍVÁNÍ
byla bych taky moc ráda kdybys pro mě hlásla i v dalších kolech...a kdybys šířila tento koment:- )moc bych to ocenila.
děkuju moc
p.s.-hlasuje se v anketě
http://ruzne-knihy-online.blog. cz/1008/megasoutezka-2-kolo -
Ahojky já jsem Eva kdo už umý zaspívat moje pýsničky na zpamňeť? A kdo je můj fanoužek? Umým moc hesky spývat že ano???????????????????????????????????????????????????????????????? *14* *14* *14*
-
-
Jejda a kde ty ses tady ocitla *8* *8* *8* *8* ????
-
-
Z planety trapnost. Tento člověk moc dobře ví, kde všude udělal gramatické chyby a baví se tím, že na to lidé reagují TRAPÁK.
-
-
Souhlasím! :)
-
nereagují.... já si žádné chybi nevšimla ani nevšimnu... *1* jinak jak bylo psáno je to diskuze o robovi... trošku více se někdo sekl... *4*
-
-
-
Promin ale tohle je diskuse o Robovi a ne o Ewě.. :)
-
-
Opět jeden z těch "idolů", kterému se krása, talent i šarm zcela vyhnula.
-
-
achjo zase nějakej zamindrákovanej závistivec sem píše *1* se vám chudáčkům musím smát
-
-
Robert je hajzel *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
hm... jenom kvůli jedné fotce je Pattinson de*il. To si fakt může myslet jenom mr**a a jak vůbec vypadá tvoje profilovka určitě hůř co? no já si myslím že je tam na té fotce ohodně lepši než kdybys tam byla sním ty RENATO!!!
-
????
O čem tady diskutujete??? *3* -
-
Re: ????
no o robertovi...ale nekdy se to postupne dostane jinam...to se pak musime vracet *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ????
jasne, sem s nim...my uz mame mozky uplne vyschlý *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: ????
aha... *1* *1* *1* Tak můžu nahodit nějaký malý téma??? *4* *4* *3*
-
-
-
B.E.T.U.L.I.
Ale B.e.t.u.l.i, vůbec jsem se neurazil:-) Je to v pořádku. Jen jsem už nějak nevěděl, co ti na to napsat:-) Mnoho dlouhých let jsem byl sám a připadal jsem si opuštěný podobně jako Edward, možná právě proto mě ten film i knihy tak zasáhly, ale osud tomu chtěl, že jsem podobně jako Edward našel svoji Bellu:-) Ta moje se však jmenuje Katka. Takže chápu Edwardovy a Belliny pocity lásky. A přál bych každé z vás, abyste si našly své Edwardy:-) -
-
Re: B.E.T.U.L.I.
jj taky doufam :) *3* a preju ti to :D *15*
-
-
video
včera sem tu nebyla ,co tu kdo plánujete s videm mě tu nejde historie tak nevim ?????? *3* *5* -
-
Re: video
Mno planujeme tu ze by se natocilo takovy video kde by bylo:kazdej kdo by hctel by atocil samostatne video a tam by neco rekl vse co se tyky Stmívání...pak by se dali vsechyn ty videa ruznejch fanynek dohromady a mezi to by se daly naky fotky Robert a spol. a v pozadi by hrala pisnicka od Roberta! tohle se tu planuje akorat teda jeste shanim naky dalsi napady!..ale nikdo se tu moc nevyjadruje!.jestli mas naky napad klidne ho rekni lepsi nez nic!!.. -
-
Re: Re: video
To neni špatnej napad možmá se přidám *1* *1* -
-
Re: Re: Re: video
Mozna?musiiis!..tady se moc lidi bohuzel nezapojuje!ale tak treba pozdejs!.. *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: video
Uvidim ale myslim že to je napad dobrej *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: video
Jee to dobrej napad....jeee *1*
-
-
-
-
-
-
JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEMÁM SLOV...JE MI ÚPLNĚ JEDNO,JESTLI SE TO NĚKOMU LÍBÍ NEBO NE,JE MI JEDNO,JESTLI TO KRITICI A REALISTÉ ROZTRHAJÍ NAKUSY,JE MI JEDNO,ŽE MI ŘÍKAJÍ,ŽE JSEM BLÁZEN,JE MI TO VŠECHNO HROZNĚ MOC JEDNO!!!!!TOHLE JE TO CO PRO ŽIVOT POTŘEBUJU....SEN JEDNÝ PANÍ.....JEN SI HO PROSTĚ PŮJČÍM A NECHÁM SI HO ZDÁT NAVĚKY....NA TOM PŘECI NIC NENÍ.....KDO MŮŽE ŘÍCT A TVRDIT,ŽE EDWARD...JACOB.....A VŠICHNI OSTATNÍ NĚKDE MEZI NÁMI NEEXISTUJÍ....A I KDYBY...PROSTĚ SI JE VYSNÍM ZNOVU A ZNOVU A NAVŽDY.....NOVÝ MĚSÍC...NEMÁM SLOV....PRO MĚ DOKONALÝ....VSTŘEBÁVÁM SI TO PO SVÉM A NIC VÍC NEPOTŘEBUJU....PŮJDU ROZHODNĚ ZNOVU....JEŠTĚ NIKDY JSEM NEMĚLA NA VEŘEJNOSTI TAKOVÝ PŘIROZENÝ A NESPOUTANÝ PROJEV...AŽ SE MUSÍM OMLUVIT SPOLUNÁVŠTĚVNÍKŮM.....JINAK Z FAKTŮ-ORIGINÁL ZVUK K NEZAPLACENÍ...KONEČNĚ MĚ TAKY DOŠLO PUSTIT SI STMÍVÁNÍ V ORIGINÁLE...AŤ JE ČEŠTINA KRÁSNÁ NEBO NE,TAK LÁMÁNÍ SLOV ABY SE VEŠLY DO ANGLICKÝCH ÚST JE NAPROSTO HŘÍŠNÉ A UBÍRÁ NA VÝZNAMU MNOHÝCH SCÉN....ODTEĎ JEDINĚ S TITL.!!!TAK SE MĚJTE VŠECHNY-STUDENĚ NEBO TEPLE.... *4* -
-
Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej.. Já taky souhlasím originál znění je nej. Robert má příjemnej hlas.. *14*
Jo mimochodem taky si sním... Bylo by bezva, kdyby fakty existovali upíři apod. stvoření *1* . -
-
Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale museli by ti upíři být stejně tak krásný a dokonalí v Twilight *1* to bych se klidně nechala vysát *14* -
-
Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty by ses nechala klidně od něj vysát? No nic proti tomu, ale spíš si myslím, že než by tě zabil, tak bys musela vysát ty jeho. -
-
Re: Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proč ne? *1*
-
-
-
-
Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čau, s těmi titilky máš pravdu, nejdřív asi 3 y jsem měla česky, pak jsem si to pustila v originále a je to mnohem lepší, to jeho seven, seven, nebo many, sex....česky si to pouštím jen když se ráno maluju do práce... -
-
Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já jsem si to tak padesátkrát pustila v českém znění a pak mi to pomalu přestalo a bavit a pustila jsem si to v původním znění s titulkama a super.. ten jeho sexy hlas.. to je masakr... prostě úžasný.. vrátila jsem se o pět let zpátky, kdy mi bylo patnáct a vylepila si pokoj plakátama *1* no co, taky sním o víc jak staletým upírovi *14* -
-
Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chtěla jsem říct, že se vracím o sedm let zpátky- už ani neumím počítat *3*
-
-
-