Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • profil...

Holčiny, tak ten profil byl teda opravdu podvod, našla jsem další s logem originality, to už je několikátý... Zbytečně jste se tu čílily a divily se, proč nevěřím...

http://www.faceboo k.com/search/?ref=ffs&q=robert+ pattinson&o=2048&init=ffs&s=20#!/pr ofile.php?v=wall&ref=search&id=1000 00241218129

*7*
    • Re: profil...

za sebe musím protestovat já jsem nikdy ani minutu nevěřila , že ten profil je originál :-)ale je fajn vidět to černý na bílým.Ale ono je to stejně tak nějak jedno
      • Re: Re: profil...

tak já samozřejmě nemluvila o úplně všech *3* ..
        • Re: Re: Re: profil...

tak to je mi samozřejmě jasný, chápu , že ta reakce byla trochu stupidní , to měl být vtip :-)
          • Re: Re: Re: Re: profil...

aha... *3*
    • lina25

Re: profil...

A nebo to logo které jsi poslala ty bylo nakopírováno z nějakého originálu že...Kterej to asi mohl být.....možná ten co jsem poslala já. Mě to teda nejde otevřít ale koukni se jestly třeba na tom profilu který jsi poslala ty, nejsou nesmyslné informace jako ženatý,nebo cizí jména sourozenců atd.....
      • Re: Re: profil...

to logo originality jde jednoduše zkopírovat a pak vložit...podle mě žádnej profil není pravý *9*
        • lina25

Re: Re: Re: profil...

No hele vždyť je to jedno...jestly je nějakej pravej nebo ne, tak stejně nikdy na 100% nezjistíme....Je tu jen jediná možnost...Že by Rob někde v médiích ukázal svoje fcb stránku, že je to jeho, řekl že fcb měl ale smazal ho a nebo že ho prostě nikdy neměl.....Jinak se asi fakt můžeme jen domnívat.
          • Re: Re: Re: Re: profil...

Tak za prvé, nemám zapotřebí překopírovávat nějaká loga a vkládat do nesmyslných stránek.. Jednak na to nemám čas, a taky to neumím:)...

A za druhé, já každopádně neposílala odkaz jen na logo, ale na celý profil, který obsahoval tebou zmiňované logo originality...

http://www.facebook.com/profile .php?v=wall&ref=search&id= 100000241218129

ale to víš, že jsou tam blbosti, ale na druhou stranu, i když tam nejsou, není zárukou, že je to profil pravý.. ale jak říkáte, je to opravdu fuk fukovatej...
            já jen, že si se tu cítila hrozně dotčená, když někdo napsal názor, že nevěří, že ten profil je pravý, tady vidíš jeden z důvodů mých pochybností...
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: profil...

To mi taky došlo že jsi poslala celej profil a né jen logo *1* Jj, cítila jsem se dotčená protože jestly ten profil opravdu pravej byl,tak díky takovým rejpalům, kteří přišly a prudily na zdi že je to fake, si Rob profil smazal....Ten tvůj link mi jen hlásí stránka nenalezena
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: profil...

Já jsem ale vůbec nemyslela tebe že by jsi ty něco někam kopírovala. Jen jsem naznačila že mohl ( ale nemusel) existovat Robův originál se kterým on přišel jako první a z toho si ostátní koumáci nakopírovali tzv. Real fake:)
  • Robert je uplně božskej *14* a hezkej *14*
  • tak jak je to mezi Robem a Kristen?

tak co chodí Rob s Kristen nebo ne?nebo chodí s někym jinym?a nebo je sám?já nwm proto se ptám dlouho jsem nečetla žádnej časák nic.... *9*
    • lenkaschs

Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?

mám z několika zdrojů ověřeno že jsou životnímy partnery milují se a právě si shánějí nový byt
      • your-darling

Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?

poravdě, mě už věci na tohle tohle téma docela vadí...
        každý říká něco jinýho a každý to akorát řeší... :-)
        podle mě je každá článek tomuhle podbný hodně domyšlený...:-)
        ale jinak nic proti... :D
        • Re: Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?

jj já vim ale mě by to celkem zajímalo jak to mezi nima skutečně je...ale podle mě spolu nejsou..ale nwm nemůžu říct
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?

tak to mě by to taky zajímalo, ale kdyby o tom měl někdo někde mluvit tak abych tomu uvěřila, musili by to být oni dva... :-)
            protože já už přestávám věřit i těm víc věrohodným článkům...
            prostě až uvidím natočený rozhovor od Roba nebo Kristen, tak tomu teprve budu věřit...:-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?

přesně tak..a nikde nic...takže evidentně drby
      • Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?

mno jo ale bulvár si může i vymejšlet
  • moncicak.n

Ahoj

holky já vás fakt nechápu, co na něm všechny vidíte...mně se nelíbí ani trochu
    • nik011

Re: Ahoj

hmmmmmmm
    • odysseus

Re: Ahoj

nemusi..kazdymu podle jeho vkusu *1*
  • b.e.t.u.l.i

1000

WOW 1000 holky sme dobry *15* gratuluju :)
    • odysseus

Re: 1000

tak s chuti do dalsi tisicovky, ne? *15*

jak se ti libili ty neuverejneny sceny?koukla ses? *15*
      • odysseus

Re: Re: 1000

blazne *15* ale podivej se ...ale jsem stejne rada, ze je tam nedali-teda ta s esme a carlishlem by nevadila ale ty druhy dve jsou dost divny .....
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: 1000

jako victoria a james ..... edward a bella :D
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: 1000

tu s viktorii a jamesem jsem nevidela...ale ty dva s bellou a edwardem jsou divny...a dy filmu by se podle me nehodily...
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: 1000

pa *3*
            • odysseus

me taky...papapapa
            • b.e.t.u.l.i

jj tobe taky :)..... uz ted se mi stejska :(
            • odysseus

tak nic...stejne musim koncit...mej se hezky a sladke sny o ty vis kom...a zitra tu nebudu-jdu do divadla....tak snad ve stredu *9*
            • b.e.t.u.l.i

ja uz asi vazne nic novyho nevim :( *9* vsechno sem uz vycerpala... jen tto ze zac efron, justin timberlake a orlando blooom mu ted zavidej karieru fanynky role a vsechno :D ale to uz sem psala :)
            • odysseus

prihod nejakej drb a pobavime se *15*
            • b.e.t.u.l.i

necham to na tobe :D
            • odysseus

jj..tak co ted?
            • b.e.t.u.l.i

ja to zejtra posoudim *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: 1000

jeste ne ... sem ted na notasu a tam nam to nejde protoze nemame nejakej tan flash player... ale zejtra mrknu ... :) jo tak do kdy planujem tu dalsi tisicku :D tak tejden dva :D
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: 1000

A k cemu vam ta druha 1000 jako bude???Stejne si tu o nem tolik nepovidate...
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: 1000

sakra ted jsem vam tri pridala... *3* *9*
  • jackie28

?????

no co je s váma lidičky????tady se toho za poslední dobu nic moc neděje.... *9* chápu,sice je škola..ale co *4*
    • antidicaprio

Re: ?????

děs...už máme zas domácáky
      Twl..ještě nemáme učebnice a už aby jsme psaly ukoly!!! *16* *16* *8*
      • your-darling

Re: Re: ?????

jo tak mě teď stačí všechno placení na střední..Děs...=o(
        Je to tu jak po vymření, tak ale o víkendu je čas ne...
        Jo a nevíte, kdy bude dokončený Bel Ami??? *14* *14*
  • jackie28

jupííí

Rob na 3 místě?skvělýýý ne? *1* *3*
  • Kr**én zasranej!
    • Píč* zkurvená
  • elizabethd

Nej scéna

Jako já nevím jestli to je idelistický téma ale třeba:Jaká je nej scéna v Twilight... *4* *3*
    • odysseus

Re: Nej scéna

to je jednoduchý!!!! všechny!!!! *15* *15* *15* *15*
      • elizabethd

Re: Re: Nej scéna

No mně se jako taky líbili všechny scény,ale aby jsem vybrala asi 2 nej scény tak to jsou:první polibek a ples... *1* *1* *1*
        • odysseus

Re: Re: Re: Nej scéna

tak to ja bych rekla prvni polibek a navsteva u cullenových *3*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Nej scéna

mně wse nejvíc líbyla scéna, jak byli na hřišti...tam byla skvělá hudba *15*
            • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: Nej scéna

jo..ta je skvela!!!
            • elizabethd

Re: Re: Re: Re: Re: Nej scéna

JJ to se mi taky líbilo a ta písnička od Muse je bombastická... *1* *1* *1*
  • bellinka

znovuzrozeni

Ahoooj...Tak prisla jsem pozdravit lidii i sem k Bobovi *15* A jaks e tu vsichni maaate?.. *15* Ja se mam dneska dcl blaze!..i kdyz na pomysleny Deny jako ze nedele a pondely nebude skoro nic! *7* *9* *9* Jkao ty woe fakt to bude moc na me!...uz ted jsme z toho vyrizena!! *15* *9* *9* Mno lid piste piste piste!..at se tu nenudime *15* *15*
    • deniska-l

Re: znovuzrozeni

ahoooooooooooooojky *14* jj je mi z toho smutno...jako celou neděli a pondělí *9* n co jako bez tebe budu dělat *9* *9* jako mi budou chybět tvoje naprosto přesny věštby....jako bez nich se neobejdu *15* *5*
      • bellinka

Re: Re: znovuzrozeni

Mno taky kdo by se bnez nich obesel!
        ale jediny co muzes delat je ze budes pracovat na mim pripadu! *15* AS ja pste biudu makat mno! *15* Achjo ja to nevydrziim! *15* Se poseru=D *15* Me pste bude chybet Kristen?...uz *15* Robert?...davno *15* *15* *15* *15* A jako taky hlavne=Vy dve ste se fakt nasly= *15* *15* To pste nic nema chybu *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: znovuzrozeni

noo jako nedělej si srandu...tvůj případ za chvilibude u soudu *15* 13. jvěten se blíííží *15* ale ak my to vlastně vyhrajem vid *15* ptž ti přece ukrad to CD *9* *5* ja to nevydržíííííím...no aspon že musim hledat další důkazy no *15* ja na to nikdy nezapomenu *15* *14* prostě to byl strašně brej denxD
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: znovuzrozeni

Jo ja vim ze to vyhrajem ale vis co nechame ho chvili v nadeji *15* at tu prohru potom hur nse *15* ....jj 13.kveten to bdue jeho nejhorsi den v zivote!=D *15* Horsi nez to ze se narodil *15* *15* JJ moje CD!..a je v cudu *15* *15* jooo dukazy hele hledej hledej!.. *15* JJ ty woe ctvrtek fakt nezapomenu! *15* A hlavne ty woe jeste muj bratr ty woe uplne se mi smal krten! *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: znovuzrozeni

joo přesně necháme mu nějakou naději *15* a pak ho 13.5. pořádně rozdrtime *15* *15* jasny že budu hledat *15* jako ice to mame v kapse ale tak může se to hodit no *15* *15* jj mě se vysmala mama *5* *15* noo vlastně bratr taky a pak sem to říkala kamošce a ta z toho taky nemohla *15* i když nikdo to nechápe jako my *15* *15* njn prostě dementky...stači si přečíst tady tu diskusi *5* *15* *15* MTSMR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit