-
ahojík
Ahojííík lidičky *15* tak co je něco nového ??? -
-
Re: ahojík
ahooojik:-*...nooo taky se ptám co je novyho ale dneska je to tu nějak mrtvy *9* tak nwm no *15* -
-
Re: Re: ahojík
Tak to je trapas ... :-( *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* budeš se dívat dneska na scary movie 3 ?? *15* -
-
Re: Re: Re: ahojík
tjn *15* nwm možnááá *15* ja to mám na dvd *15* *15* ty jo??? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojík
já jestli vydržím tak jo ale jinač pujdu spát a nastavím si budíka *15* a taky si to nahraju a na dvd to nemám ... *9* a tak co stim videem jak to má tedsa býtjenom o robovi nebo o stmívání ? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojík
*15* *15* jj *15* noo bude to o celým Stmívání!!!!! *5* jato včera popletla sryyy *3*
-
-
-
-
-
-
ŽE BY DVOJNÍK ROBÍKA:0D
Tedkon sem se koukala na zprávy a co tam nevidím dvojníka Robíka teda aspon když měl ještě to háro...No a tam bylo že se někde v zoo narodilo malý velbloudátko a dali mu jméno čepejřinka(nebo tak nějak),protože mělo taky háro na hlavě jako Robík,a hnedka mi ho připomnělo...Jako nechci přirovnávat Robíka k nějakýmu velbloudovi,ale taky měl háro a byl a je stále rozkošnej...Tak mi to přišlo srandovní že má Robík i ve světě zvířectva dvojníka... *1* *1* *15* *15* -
slintáááááááám
jeziš rob je na tý nový fotce upe the best (564) .....slintáááááááááááá -
NÁDHERNÉ VÁNOCE VŠEM!!!!!
A SAMOZŘEJMĚ PAK JEŠTĚ TY JEDNY NEJNÁDHERNĚJŠÍ PRO ČLOVĚKA,KTERÝ DOKÁZAL POBLÁZNIT SNAD PŮL SVĚTA....TAK KRÁSNÉ VÁNOCE,ROBERTE,POSÍLÁM TI MYŠLENKU....,TAK JESTLI EXISTUJE JEN KOUSEK NADPOZEMSKÉHO,TAK SI JI PRÁVĚ TEĎ TŘEBA MYSLÍŠ...... -
Lidská demence nikdy nevymizí!
To je děs. Co mají lidi z toho, že uráží ostatní? A nepochopím, jak může tak výbornýho herce kritizovat někdo, kdo má v hlavě místo mozku piliny (důkaz-neregistrovaný uživatel nevim napsal ve větě PRYČ S NÍM ve slově pryč měkké i, což je podle mě demence největší) Jsou to všechno zamindrákovaný zoufalci, co celebritám závidí, že jsou oblíbený a letí po nich holky. Pattinson je opravdu velmi krásnej chlap a tím, že ho tu ten negramota uráží, tím to nezmění. Maximálně se poníží, protože ukáže jak moc je hloupej. Fakt, smát se těmhle lidem. *1* -
..
Robert je na 2.míste v TOP osobností to je skvelé, ale jako na prvním míste Miley Cyrus... Na to sa ani kukat nemožem.. To je neco... *16* -
-
Re: ..
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TO JE TA NEJLEPŠI ZPRÁVA ZA CELEJ DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Rob
Mám dotaz ,nevíte jestli se Rob někdy neoběví v čechách ??? *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Rob
no to se ještě neví...ale mohl by..bylo by to supééér a epes rádes *1* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
koukááám
Koukám že je vás tady dost z Hradce Králové *5* Já taky jsem celkem překvapená. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: koukááám
ty hele já jsem taky z HK *1* to je haluz *3* *15* -
-
Re: Re: koukááám
fajn neco vymyslime *15*
-
-
Re: koukááám
jj :) mel by nekdo udelat sraz twilight fanousku v hradci *15* -
-
Re: Re: koukááám
jo to by byla sranda *1* *1* -
-
Re: Re: Re: koukááám
j byla :D ale nekdo si to musi vzit na starost :D
-
-
-
-
nej kniha
ahoj hlasujte není to pro roba ale pro knížku stmívání http://www.ceskatelevize.cz/program /knihamehosrdce/knihy/18946-stmivan i/ *4* -
Little Ashes
kde se da shlidnout little ashes? -
-
Re: Little Ashes
možná na uloz.to stáhnout,na shlédnutí jsem ještě nenašla -
-
Re: Re: Little Ashes
dik sem nevedela ze uz to tam je
-
-