-
nej
♥♥všššechno nejlepšííí k narozkám,hodně lásky,štěstí a dlouholetý a láskyplný vztah s kristen♥♥ *14* *14* *14* *1* -
-
Re: nej
Aj ja sa pripájam ,všetko naj.naj. *4* -
trochu pozdě,ale přeju mu vše nej *3* -
-
Re: Re: nej
jak pozdě? snad brzo ne? má je až zítra *1*
-
-
taky přeju všechno nej nej nej k narozkam
i love you rob
-
-
Obrázky
Nevíš nějakou stránku kde jsou glitters ,animované,nebo ještě nějaké jiné obrázky Twilight??? *4* *5* -
new moon
MYSLÍTE SI ŽE UŽ SE ZAČAL TOČIT NEW MOON ????? a jak myslíte že muže trvat natáčení ?? *4* *4* *5* -
-
Re: new moon
uz se toci :) a v kinech koncem listopadu *15* -
-
Re: Re: new moon
*4* Já jedu v květnu do Anglie taky *4*
-
-
Re: new moon
tak se mi to líbí. *14* *14* optimistickej člověk, kterej si toho prostě nevšímá, diky diky -
-
Re: Re: new moon
???no jo...tak si nemáš všímat ani ty ,lidí, kteří píšou že ho milujou,stejně dobře jako samotnýho edwarda -
-
Re: Re: Re: new moon
jo ja jedu totiž na konci května do Anglie kež bych ho tam potkala *4* *4* asi bych sebou fakt sekla. *14* *1* *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: new moon
fakt? :D ja jedu taky *15* treba se potkame my dve a pak potkame Roba spolecne.... :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
Budu se modlit *7* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
No to by byla sranda kež by se to fakt stalo!!! *4* *1*
-
-
-
-
-
-
ÁÁÁxD
Už aby byl NEW MOON v kinech!! To tam bude zas tolik lidí, že budem muset bejt v první řade. No neva hlavní je to vidět! *15* . Oo a Bella tam bude mít fakt krásný to dočasný autíčko *14* -
-
Re: ÁÁÁxD
jaky myslis *15* bude mit porad to samy.. ten cervenej nakladacek :D -
-
Re: Re: ÁÁÁxD
Prej by tam měla mít takovýho černýho sporťáka *15* -
-
Re: Re: Re: ÁÁÁxD
ALE TO AŽ VE 4.KNIZE NE? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD
Ty se o to nějak zajímáš ne ? *15* *15* ... Čoveče ale myslim, že kámoška mi co mi ukazovala to foto, že říkala že to bude v NM, ale tak teda nvm no ale asi ne když to v knize nebylo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD
takze tady je ten odkaz :)http://stmivani.wz.cz/10-fanficti on-od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/?PH PSESSID=bcaeaf7d7347024df507a783df3 fe4fd -
dam sem odkaz na prvni j *3* a jestli se ti to bude libit klidne ti poslu i na dalsi :) *15* -
sem s ní *15* já čtu hrozně moc, takže si to hrozně rád přečtu *15* -
no uz mam 14. kapitolek *15* uverejnuju to na jedny strance... tak jestli chces dam ti adresu *3* -
tak jak to napises chci si to hned precist *15* !!!!! -
moje slova.. kdyz byla clovek bylo to lepsi.. ale i tak to bylo super... *15* jen me prislo uplne strasne frustrujici jak je na konci napsany KONEC... z toho jsem nemohla.. *9* vedela jsem totiz hned ze to znamena ze uz pokracovat nebude... nemohla jsem se s tim vyrovnat a tak jsem sama zacALA psat pokracovani :( *4* *9* -
jo přečetl, ale jak se bella stala upírkou už to nebylo tak dobrý *9* to mě už moc nebavilo....heh a dík no *15* -
můj taky *15* *15* *15* *15* -
no jasne ze se nektery najdou co budou radi.. ale nekterejm budes fakt chybet *9* mas takovy dobry nazory a tim ze si precet vsechny ctyri knizky jestli sem spravne pochopila *15* tak ses muj clovek :D *15* -
tak to dík...ste fajn holky *5* *3* -
to asi jo *15* *15* *15* *15* ale ne všichni *3* -
myslím, že pár lidí bude z mého odchodu rádo *15* -
jj, bude tady nuda *9* -
no jako když se budu nudit, tak jo, ale jinak čas běží a je ho docela málo *15* ty jsi taky fajn, ale některé ty holky tady se teda dost přetvařují, necu jmenovat ani urážet, ale je to dost blbý *7* -
myslim ze si celkem v poho a ze si rozumime... *15* bude tu bez tebe smutno a nuda... ale myslim ze to prezijem kdyz sem obcas zavitas *15* -
BETULI MĚ NIC NURAZÍ, TAKŽE SE NEMUSÍŠ BÁT NAPSAT MI SVŮJ NÁZOR *15* JAKO JÁ SEMSPÍŠ CHODÍM, KDYŽ SE NUDÍM A JELIKOŽ JSEM NACHCÍPANEJ A LEŽÍM DOMA, TAK SE NEDOSTANU MEZI LIDI *16* *16* *10* A JISTĚ VÍŠ JAKÝ TO JE LEŽET CELÝ DEN A NEMOCT NIC DĚLAT, JESTLI VÁM TO UDĚLÁ RADOST JÁ STEJNĚ HNED AŽ SE UZDRAVÍM Z TÉTO STRÁNKY VYPADNU *15* *15* *15* -
mě taky takovýhle kecy taky pěkně se*ou *5* *5* *5* ale můj problém není Robert, ale postava kterou hraje - Edward *14* *14* *14* a to je snad ještě horší, protože je jenom z knížky *9* *9* *9* -
tyhle keci uplne nenavidim... *7* pripadam si pak jako nejaka troska *9* a to nechci a snad nejsem *15* proste vim ze Rob je to nejkrasnejsi stvoreni jaky sem kdy videla a to mi zatim ke stesti staci :) *15* vim ze sem mozna uplnej blazen ... no ale snad to casem opadne :D promin nechci bejt nejaka vlezla nebo tak nejak ale to ze sem chodis tak casto o tobe taky neco vypovida... promin *15* -
vsak si najdeš někoho lepšího než je on a pak na něj zapomeneš *3* -
jj to je taky jedna z moznosti... bohuzel kruta ale zato pravdiva *9* -
nebo nezadaný *15* ***v dobrým*** -
jj jasne :) *15* ty 12-15 sou asi nejaktivnejsi :) -
je mi 20 *15* zajímavý je, že má hlavně fanynky ve věku kolem 12-15let *15* *15* -
14 trefil ses :D *15* njn takze 20-21 :) -
jsem o dva roky mladši než ten tvůj miláček *15* *15* a vám je asi tak 12-16že? *15* -
jj *15* jen nekomu nadeli pan buh vic a nekomu min... Robovi holt nadelil samou krasu :) *3* kolik ze ti je :) -
no můj kámošum závidí, sice nevím co, ale beru to...já jediný co bych mu tak záviděl, tak krásný fanynky, ale jinak jako nic *15* *15* a že těch teda má *15* *15* ale jak už sem psal, každej jsme oryginál *15* *5* -
to ja chapu ze ho nemas rad... takhle ale jinak *15* ja jen sem rada ze mu nefandej jen holky ale i kluci a to znamena ze je fakt dobrej.. *15* kdyz i kluci dokazou priznat ze je dobrej a jen nezavidej vis :) -
betuli já ho nemám rád, jako holku *15* fůůj, ale v tom filmu je docela dobrej, ale jak už sem psal, tak buzna fakt nejsu *15* *15* -
takze ty mas rad Roba :) *3* to je super ze ho maj radi i kluci :) ses muj clovek :) *15* -
já jsem romantik *3* a borec taky *15* -
*jsi *15* -
To jsi takovej romantik jo ? *15* ... Hele mám docela zásadní otázku - jdi vůbec kluk ? *7* -
TO ŽE NEMÁM RÁD TOHO HERCE NEZNAMENÁ, ŽE I TEN PŘÍBĚH *15*
-
-
-
-
-
Re: ÁÁÁxD
jaky myslis *15* bude mit porad to samy.. ten cervenej nakladacek :D
-
-
registrujte se
Už jste všichni zaregistrovaný na těch stránkách Evropy2? já už tam zaregisrtovala celou rodinu a nevim, koho tam ještě hodit.. ještě zbývá necelých devět tisíc lidí.. -
-
ROFLÍÍÍÍÍÍČEK
Tak hodně štěstí při hledání. *5*
-
-
figurína
Páči sa vám Robertova voskova figurína v Londýne?Mne áno myslím,že sa im dosť podarila.S akou láskou fanynky naňno pozerajú:) -
-
Re: figurína
Hrozně mě potěšilo,že tam tu figurýnu má,ale moc se nepodobá..nwm,ale mě to přijde až moc umělí...
*3*
-
-
new
nove foto z Bel Ami
http://static.newmoonmovie.o rg/bdm/images/2011/05/belamimoviedo tcomnewstill.jpg -
Na tehle fotce vypadá jak Yetty
-
Ahojky ráda se vrtám ve věcech a když se mi něco líbí tak se do toho ponořím úplně mě chytl twilight miluju celou ságu mám přečteny všechny díly včetně 11.kapitol Midnight sun. a jak jsem se provrtávala věcma tak jsem našla ICQ roberta tak když ho budete někdo chtít tak vám ho pošlu osobně jsem to nezkoušela...... -
-
Re: ICQ
ahojik.poslala bys mi to icq na maila???moc tě prosím...bibade@seznam.cz -
*chytla totální záchvat smíchu* ty asi nevíš, že v Americe se icq nepoužívá že? jde to vidět. -
-
Re: Re: ICQ pro Kaitlyn
a já chatám záchvat smichu ze nevis ze zije v anglii a ne v americe *1* -
Re: Re: ICQ
No jenže on není z Ameriky. Chyba je z Anglie a tam Icq je!!!!!! -
-
Re: Re: Re: ICQ
ICQ je 311964851 a přezdívka Rob tak hodně štěstí a pak dejte vědět -
-
Re: Re: Re: Re: ICQ
ahojky...jak viš že je to on? pa napiš! -
Re: Re: Re: Re: ICQ
Mno zlatíčka ale on už više 2 rokov býva v L.A
-
-
-
-
no víš aale hodně idiotů si dá jeho jméno na profil na ajsku a to pak nepoznas a ja si osobne myslim ze nema icq *13* -
-
a myslis ze bychom ho nemohli zkusit nejak zjistit?vis ja b\ch ho totiz chtela hrozne moc pac ho moc megacky bastim *14* *14* *14* *14* *14* -
to si taky myslím proto jsem to nezkoušela já se tady tím jenom bavím že se tak rejpu ale asi bych to ani nezkusila
Já ho nemám moc ráda když ho vidím na nějaké fotce z civilu, nebo když hrál cedrika říkala jsem si proboha kde ho vyhrabali pak když jsem se dozvěděla že má hrát Edwarda mého oblíbence/toho kluka žeru/ tak jsem si říkala to si dělaj srandu vždyť ten kluk není vůbec pěknej. pak když jsem šla na ten film tak jsem tam seděla úplně zhnusená asi po prvních 10 minutách jsem je všechny žrala a dopadlo to tak že na konci jsem vůbec nemohla uvěřit že jsou titulky chtěla jsem aby to pokračovalo. Roba jako Edwarda žeru. Teď jsem ten film snad přetočila 100X a jsem do toho zažranější než poprvé. Akorát mě štvě že ve 2 edward skoro není *16* *1*
-
-
-
diskuze
tak sem si to tu vsechno precetla a libi se mi ze to tu neni jako jinde, ze ty, co maji jinej nazor nadavaj tem druhejm a naopak...to je fakt dobre, ze si to tady pisete v klidu a nestekate na sebe jako jinde, hned se mi zlepsila nalada :)
jinak stmivani je uplne skvelej film a knizky jeste lepsi *4* -
-
Re: diskuze
jn je to tu super ...jen je tu malo diskuzi.... :( *9* treba na diskuzi heatha ledgera jich je vic nez 2000 -
-
Re: Re: diskuze
jenze uvedom si, jak dlouho je heath slavnej!!! o robertovi se hodne vi jen par poslednich mesicu!!!! -
-
Re: Re: Re: diskuze
jj jasne... a kdepak se budes toulat a zmeskas Robovi narozky :D *15* uz se na ne mrte tesim protozze bude jeho fotka na hlavni strane osobnosti :) to bude pokoukanicko *14* ale lepsi by bylo kdyby nestarnul a zustal este tak 5 let stejne starej a pockal na me *1* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: diskuze
jj :D ale zkusit to muzes treba se ti to povede :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: diskuze
tvoje prańi je mym rozkazem ale ja si radsi tu upominku dam :D
*15* *1* uz sme hodne daleko co myslis piseme si az na druhy strance... nemeli bysme psat novy na prvni strance.... jako pokracovani ale nove :D asi je to nepochopitelny co :( -
me taky...proto me zajima, kolik lidi ho sem da....jo a kolik lidi napise, ze mu ho poslalo postou....prosim, to mi taky spocitas? *4* *4* *4* *4* -
tak fajn no *1* ale pride mi divny davat sem blahoprani kdyz si to stejne neprecte :( -
mi povidej, moje pamet je jak reseto!!!! ale pripominku do mobilu si kvuli tomu nedam*15* ....hele taky mam pro tebe ukol pro hrdiny....spocitej mi, kolik mu sem napisete blahoprani,jo? by me to zajimalo.... *4* *4* *4* -
tak to je ukol pro hrdiny :D -
ti to pak povim...jestli si na to za ty 2 a pul mesice vzpomenu *15*
-
-
a v den robovejch narozek si na nej rozhodne vzpomen... *15* -
-
zkusim to, ale uvidime....kdo vi co tam budu delat??? *15* ten den bych mela byt na capri a v neapoli
-
-
blazne(nic ve zlym)...budu se tridou v Italii!!!! *15* *15* *15* *15* -
-
tvoje prańi je mym rozkazem ale ja si radsi tu upominku dam :D
*15* -
to jo...a dekuju....snad jo,jestli se budou spoluzaci chovat jako normalne na vyletech... *15* *15* *15* -
jj jasne :) si to tam uzij... ikdyz je to az nejako za ctvrt roku *1* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: diskuze
tjn ale stejne tam pribejva nekolik desitek komentaru denne *9* -
-
sem taky pribejvaj....trpelivost, zanedlouho jich tu bude taky hodne -
-
tvoje prańi je mym rozkazem *3* ale ja si radsi tu upominku dam :D *15* -
bud rada, ze budes chybet ted...ja budu pryc na jeho narozeniny(me to je fuk, ale predstav si, ze v tu dobu chybis ty!!! to pribude komentaru!!!) -
tak to sem rada ze vam budu chybet *9* *9* ale hned jak prijedu domu tak vas zbombarduju komentarema a vzkazama *15* -
s tou tisicovkou nevim, ale nam tu budes taky chybet!!!!!! -
njn ted sem tejden nebudu moct chodit protoze sme na horach ale az se vratim at jich je tu aspon 1000 *15* *1* nevim jak to tam bez vas vydrzim *9* s kym si budu psat
-
-
-
-
Re: Re: diskuze for b.e.t.u.l.i
No tak proto to tady musíme rozjet s tým kecáním...Nahoďme téma a kecáme... *1* *3* -
-
Re: Re: Re: diskuze for b.e.t.u.l.i
vzdyt prave... nejaky se musi vymyslet protoze jinak tu je nuda *7*
-
-
-