Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patizon je d*bil. Do pixe s Twilightami,Kotkami aj Mádlami a podobnými kreatúrami
    • Mrs.Wesley
      Ty si de*il vole!
    • že si myslíš, že Twilight je blbej, chápu. Ale to, že hrál RP ve Twilight, neznamená, že je blbej i on! -_-
      PS: já mu taky říkám Patizon!! :DDD
      • Mrs.Wesley
        A twilight je super!*4*
        • *7* *6*
  • Pobleju se s tebe ti uchile a si ulizanej smrad kterej leze lidem do prdele.fujjjjjjjiii
    • Ty jedna odporkine stmívání je kravína ale Roberta nepomlouvej
    • Mrs.Wesley
      Ty si fujjjjjjjj!!!!*12**12**12*Jdi rovnou do p*DELE jestli nás tady chceš jenom srát!!!!!*10**16*takové lidi jako TY!!ne..ná..vi..dím!!!!!
  • Aneta258
    Všechno nejlepší *1* *1* *1*
  • a

ahojky tj ten film je,tak užasnej mám ho 3dny a už jsem to viděla 9 krát.on je tak krásnej Edward-Robert Pattinson *14* *14*
    • Re: a

jojo to mas pravdu, je fakt k sezrani nema chybu robert *14*
  • malina.kiki

Ve stmívání je hekeeej

já viděla harryho pottera 4 a nelíbil se mi tam prišel mi tam takovej divnej a to sem ho ais eště ani neznala a pak se začal objevovat ve všech časopisech a vůbec se mi nelíbil...kamarádka viděla stmívání ais tejden předemnou a upe se do něj zabouchla...:-) a včera sem se n a stmívání koukal na megavideo....škoda že to je s titulkama....a upe sem si ho zamilovala....předtim sme s druhou kamarádkou řikala že je divnej a ted se líbí i jí....a ve stmívání vypadá upe kouzelně a má tam nádherný oči....samozřejmě sem pochopila že má čočky.:-) *14*
  • bellinka

MTSMR

Ty woe mame to vyhranyy *15* ze vsechn stran *15* JJ presne on to vuebc nidko nepochopil moc jako zasmaly se ale moc to nechapaly=D... *15* a ja pi to uuplne vygeby ty woe *15* *15* Hele ja te mam taky MTSMMMMMMMMMMMR!..ani nws jak a to se zname 7dni ty woe!..hele kdy budeme slavit vyroci seznameni? *15* *15* *15* *15*
    • deniska-l

Re: MTSMR

ja to nechápu zname se jenom 7 dní a mě to příde teda mnohem dýýýl *15* to bude kvůli těm vygebům a že sme se našly *15* noo výročí tak až to bude 10 dnů??? *15* *15* MTSSSSSSSSSMMMMMMMMMR *14* *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: MTSMR

Zejo sedum dni je u nas jako vecnost to neni ani mozny pste?:) *15* Joo za to muzou vyygeby! *15* *15* hh jsme se nasly ty woe na tom neni vuubec nic smesnyhoa me to prijde poard ejste vtipny *15* *15* Mnoooo 10 dnuu bude super jenomze to bude kdy?v utery zejo..hmm...to by snad sloo i kdyz teda ja se bud muset ucit na fyziku ale ja jiobetuju=D *15* *15* nee ze by me to nak mooc vadilo to ani neee teda *15* *15* hele me neprekonaas MMMMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • deniska-l

Re: Re: Re: MTSMR

JOOO V ÚTERY TO BY ŠLO *15* SI UDĚLÁME PĚKNY VYROČÍ *15* *15* JJ KDYBYCH SI TO JEN TAK ČETLA ASI NA TO FAKT NENÍ NIC VTIPNYHO *15* *15* ALE PROSTE PRO NAS JU *1* HELE POKUSIM SE TĚ PŘEKONAT *15* *15* MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* *14* *14* OO 10 DNÍ TAK TO UŽ JE PĚKNY VZTAH *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: MTSMR

tO BUDE VÝROČÍČKO *15* *15* *15* coze?:-o..tak to teda neee ja te prekonanm *15* MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR proste MTR *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: MTSMR

tak ted si mě teda trumfla *15* *15* jasny nooo to je výročí jak p****... *15* *15* to chce pořádnou oslavu se těšííím na uery *4* *5* MTDMR *15* *15* *15* *3*
  • hanisek89

Robert Pattinson

Robert Pattinson je nej jak hraje v stmívání..... *3* *3*
    • bellinka

Re: Robert Pattinson

Mno nee asi!=D...ale oni jsou tam vsichni supr!..ne jenom on! *15* *14* *5*
      • erikaa

Re: Re: Robert Pattinson

No to je jasný *1* *1* já už se nemužu dočkat Novýho měsíce. *15*
  • mysak.kol

PETICE

ahojky, lidi hele, na Novém měsíci vedeme diskuzi. Chceme napsat něco jako petici, aby k nám Robert přijel. není to pro nás fér, že tu ještě nebyl. Doufali jsme v KV, ale z toho sešlo. tak se přidejte, pokud chcete. zatím je to v počátečním stádiu debaty. *15* *15* *15* *15*
    • leila00

Re: PETICE

Jasně, že se přidám ♥
    • hougerka.edward

Tak asi....s tím vám pomůžu a ráda...i kdybych ho měla do čech dokopat a dotáhnout třeba za ten prales co má pod paží xD *14*
      • lenicczka

Re: Re: PETICE

tak to je pravda nwm jak ted ale jak bylo snad v bravu jak byl mladší tak tam měl hustej pralest tjn *15* *15* *15* *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: PETICE

tak ale aspon je muz ne *15*
          • nellanie

Re: Re: Re: Re: PETICE

já též se přidám:)
    • lenicczka

já se určo přidám já ho chcu do Čech *15* *15* *15*
    • deniska-l

JJ URČO SE PŘIDÁM....jak sešlooo *9* ja myslela že přijede *9* ach jooo *9*
      • mysak.kol

Re: Re: PETICE

mrzí mě to, taky jsem to skoro obrečela *9* *9* *9* *9* ale neboj, my ho sem nějak dostaneme *15* *15* *15* *15* *15* i za vlasy ho sem dotáhneme, pokud to bude nutné *15* *15* *15* *15* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: PETICE

tak to je mi hodně líto *9* ...ach ju!!! ...když už se mi podařilo skoro přemluvit mamu *9* toe jak naschval....a neboj v tom vám pomůžu!!! *3*
  • Robík je nejlepší:*

Robík je úplně nejlepší celebrita co znám :-** strášně moc ho lavujůůů :* četla jsem že žije v Anglii nebo někde tam.... a my teď v sedmičce do Anglie pojedeme :) celý 2.stupeň .... potkat ho tam :** áááwww:) ♥♥♥♥♥♥ *14*
    • Re: Robík je nejlepší:*

No ja myslim že on je dokonalej tak i tak!!!!Ja taky pojedu do anglie mam tam tetu...kdyby sem ho tam videla...jejda...me by stacilo jenom ho videt...on je nejkrásnější chlap na světe..JÁ HO MILUJUůůůůů!!!a má uplně KRÁÁÁÁÁSNÝÝÝÝ ŮŮŮSMĚĚĚV!!!!!:-************* *******
      • Re: Re: Robík je nejlepší:*

Ahooj,myslim,že teď převážně bydlí v USA...ale kdyby jsme to potkali,tak bych vám asi dost záviděla:)ne asi,ale určitě :)
  • lbartzzz

lez!

neni to pravda ze jsou porad spolu..jsou to medialni sracky..naprossty lzi!..rob je tedka sam a budto chce byt sam a nebo je sam a pritom na lovu...to nevim uz *7*
    • jackie28

Re: lez!

myslíš?no já si taky upřímně myslim že spolu nechoděj ale nwm..nemůžu říct *9* a celkem mě to štve že nwm co je pravda... *16* *16* *10* *8* mám Robíka hooodně moooc ráda..i to je slabý slovo *1* já ho přímo žeru *14* *14* a lavuju *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit