Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elizabethd

Páááčko

Sorry ale už musím pádit do hajan,ale skvěle jsme si poklábosili...Tak ahojky a dobrou noc... *4* *3*
    • odysseus

Re: Páááčko

dobrou!!!
  • leila00

Sorry

Ahoj, hele lidi sorry ale teď mi vůbec nešel net a jak ho mám teď je jen přechodnej tak vůbec nevím jak to bude zítra. Moc se omlouvám, že sem tady nebyla řešit to video (: Pak napíšu až bude vše OK. Zatím pa.
  • vsebky

2009

Mě se nelíbí!!!!!! *4* *4* *4* *5* *5* *5*
    • nik011

Re: 2009

a co my s tim jako?
  • piskot256

Hlasujte pro Roba

Ahoj hlasujte pro Roberta Pattinsona tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo
    • Re: Hlasujte pro Roba

hlásla jsem :-**
  • vininka

eclipse

páni já sem ani nevěděla že se zatmění už natáčí na tož abych ho čekala už v červenci....
    • vrtulka

Re: eclipse

jj, Zatmění je již dotočené a česká premiéra by snad měla být 1.7.2010 *3* tak snad bude *3*
    • b.e.t.u.l.i

Re: eclipse

zatmeni je uz dotoceny. Posledni klapka padla 29.10 :))
      • Re: Re: eclipse

myslel sem, ze to nepriznam, ale docela se na ten film tesim *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: eclipse

no nerikej :D:D Tohle se mi libi :P
  • co to je?

Nějak se přestávám vyznávat ve zdejší diskusi a vůbec nechápu co to jako je??
    Jestli je tu někdo, kdo se sám pere se svými komplexy a potřebuje si je vybít např. na zdejší diskusi tak mám pro něj doporučení: založ si svůj web a diskusi, např. pod názvem - nevím co se svými komplexy. Protože taky to nikoho fakt nezajímá a je to podle mne dost trapné, ubohé a nízké, a hlavně to svědčí o tom, že vaše inteligence se pohybuje v pásmu debility..
    • rosalie13

Re: co to je?

Už jsem si založil. *1* *1*
  • svatba

ted jsem cetla ze se rob s kristen vzali jeho nej kamos rika ze na vánoce poslali prani a podepsali se Pan a Paní Pattinsonovi *4*
    • jackie28

Re: svatba

to je pěkná blbost oni spolu nejsou!!!bulvární sra*ky *16*
      • your-darling

Re: Re: svatba

jo vid...blbiny..:-DDD
        • jackie28

Re: Re: Re: svatba

tjn *1* *1* *1* *1* ani za mák tomu nevěřim....rozešli se a tim to končí...stejně jim to neklapalo a bylo jen kvůli tomu filmu-teda jestli mezi nima něco vůbec bylo *3* a navíc Rob má i na lepší si myslim já... *1* dyt i mezi normálníma holkama může ulovit nákou co ho bude mít ráda proto jakej je a ne jen kvůli Edwardovi...a já osobně si myslim že si na chvíli dal s holkama pokoj a chce bejt sám a nebo je na lovu *1* *3*
  • lbartzzz

new

musite si to zase hodit bez mezer do prohlizece..ja to proste ukladam normalne ale po ulozeni to udela tohle
  • koukala jsem na filmy kde hraje Rob,ale nic moc mě to nezaujalo krom toho , že hraje ve filmech z dob já nevim jakých *15* tak děje nic moc... *13* na co bych se koukla tak je miláček... ale na to si ještě počkáme *4*
    • jo ty filmy se mi taky zdají na prd, ale né kvůli tomu, že tam hraje on... Hodně lidí říká, že je herec na nic, ale v těch filmech bez děje se nedalo ukázat co umí :))
      Jo a jestli nemáš ráda filmy z dřívější doby, tak se ti Bel Ami taky líbit nebude. Četla si knížku?? :)
      • mě nevadí filmy z dřívější doby,ale musí být o něčem... třeba voda pro slony má děj nebo i ten miláček co jsem viděla ukázky... ale co jsem viděla ukázku na něco jiného mě nic nezaujalo,právě si myslím,že je to škoda,že umí dobře hrát... ale jak jsi pisala neměl to včem pořádně ještě ukázat.nečetla... *4*
        • your-darling
          Tý jo, ukázky jsem neviděla. Mohla by si mi poslat odkaz prosím??:)
          Já právě jenom četla knížku a nijak moc mě to nezaujalo... Vlastně jsem to četla jen kvůli tomu filmu... No sem na to zvědavá no.. :)
          Každopádně Voda pro slony měla grády :D *14* *14* *14* *14*
          • http://stmivani.blog.cz/1201/nove-ukazky-z-bel-ami
        • Mne osobne libi vic Remember me než ta Voda pro slony *4*
  • He's super actor and I hope I see him with my own eyes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit