-
lez
vzdyt to je naprosta blbost..bulvarni vymysl..vzdyt spolu ani nechodi..zato ja jsem tedka brouzdal po netu a nasel jsem ze serioznich zdroju completni list vsech zucastnenych na akademii filmového umění a věd USA v různých oblastech filmu.(Oscar)..a hadejte kdo tam je aji na listine??? *3*...psali tam i neco ohledne toho, ze Rob ma aji presentovat..takze urco na co se tesit! -
Martis
Hele a nevíte jak Taylor bude hrát 2m vysokýho Jacoba, když má necelých 170cm??? *8* -
-
Re: Martis
tak to nevim :D treba mu udelaj nejaky vysoky boty :D ale sem rada ze ho hraje taylor je peknej ale Rob je o mnoho hezci *15* -
-
Re: Re: Martis
S tím souhlasim, ale musí být oholenej.. Když má strniště tak to není ono *3*
A nebo ho nějak počítačově protáhnu *14* -
-
Re: Re: Re: Martis
jj jasne :) uz se nemuzu dockat little ashes ob hraje :D az ho zas uvidim v nejakym new filmiku :D
-
-
-
-
filmy
jaky vsechny filmy jste uz s Robem videli *3* -
-
Re: filmy
harry potter , stmívání, a chystám se na little asley ( nevim jestli sem to napsala dobře) nevíš kdy bude v kinech ???? *7* *7* *4*
-
-
strach
Málem jsem umřela strachy, když se mě kamarádka zeptala: Už víš co se stalo Robovi?.... Tohle už nikdy nechci slyšet! Fanynky... To přece není normální!!! Hned jsem se přidala na facebooku ke skupině Respect Me... http://www.stmivani.eu/38-herci/res pect-rpattz/ Doufám, že je Rob v pořádku! Nejradši bych se za ním rozjela a optala se ho... Ach jo! Chudáček! Co si asi o nás fanynkách teď musí myslet... vždyť herec má mít rád, že má ovdivovatelky, kterým se líbí jeho práce, role... Ale tohle... Ani nechci pomyslet, co by se se mno ustalo, kdyby to nebyly jen lehká zranění... *9* *9* Robe, najmi si víc bodygardů!!! -
Jeste Alec Baldwin,Scott Wolf,Matthew Fox jsou nejhorsí herci
-
všechno nej nej nej *3*
-
Nej song
Přidávám další téma:Nej song na Twilight soundracku(sorry že,tedkon odbočuji od Robíka) *9* -
-
Re: Nej song
co treba bellina ukolebavka? -
-
Re: Re: Nej song
JJ tak ta je pěkná u tý bysem možná i já ztuhla... *15* *15* *15* Nebo třeba ještě je pěkná ta od Muse,od Perry Farrell(nevím jak se to píše),Linkink Park,a hlavně Paramore-Decode ta je nejnejnejnejlepší... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Nej song
ta od perry farrell se mi moc nelibi,ale ty od muse,linkin park a paramore jsou fakt hezky...ale podle me je bellina ukolebavka nelepsi!!!!!!
-
-
-
-
new moon
Nevíte někdo jak se ještě dlouho má točit new moon ???? *15* *3* -
-
Re: new moon
V ČR bude premiéra 26.11.09, to už se ví celkem dlouho ale teď už byla zveřejněna i premiéra na Slovesku a to na 19.11.09.. já osobně tomu moc nevěřim,že na Slovensku bude premiéra tak brzo ale bylo to oficiálně tak asi jo no.. -
-
Re: Re: new moon
takze to fakt bude 26.11. 2009?? *15* *15* *15* *15* *15* Ty woe ja uz se nemuzu dockat! *15* *15* uz aby to bylo! *15* *15*
-
-
Re: new moon
cetla sem ze v americe bude 20.11 ale v cechach az v lednu 2010 *9* *9* -
-
Re: Re: new moon
takze to jak rikali ze ot bude tak 27.11. 2009 padlo?..ja vim byla to blbost aby byla premiera tam 20.. a u nas 27.11. ale tak jako ja nwm!:)..ale to je a hodvno ze az v lednu!:( *9* *9* -
-
Re: Re: Re: new moon
nepadlo !!! no a ti hajzlové slováci mají oficiální premiéru už 19. 11. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: new moon
vzdyt na slovensku meli premieru stmivani az 15. ledna 2009 jaktoze tedka to budou mit tak brzo? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
Ja nwm jsou to hajzlove!!!!
Asi si udelam malou navstevu za rodinkou a pri tom nahodne pujdu na premieru u nich *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Edward VS Robert ???
a koho máte radši ?? Roba jako Edwarda,nebo prostě Robíka?? já jednoznačně Robíka :-* :-) *14* -
-
Re: Edward VS Robert ???
Rozhodně Edwarda *14* *14* *14* mám radši knížky než film a prostě Edward forever *14* *14* *14* -
*14* ROBA! *14* ...<3 -
Roba:-* -
oba stejně...Edward má skvělou povahu a ve všech ohledech je dokonalý a Rob má svoje osobní kouzlo.....takže oba *14* -
No jasně, že Robert. Nebýt Roberta, nebyl by ani Edward takhle sexy, nemyslíš? Robert má svoje osobní kouzlo, který z něj září a tím dává Edwardovi to, co potřeboval. MILUJU ROBERTA PATTINSONAAAAAAAA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Edward VS Robert ???
přesně !!!:) :**
-
-
EEhm, já Roba, jako Edwarda :D ale oba jsou best *14*
-
-
to lina25
a ty si myslíš , že Rob je taková citlivka a fajnovka , že kvůli pochybnostem několika lidí okamžitě půjde a smaže svůj profil? tímhle stylem by se ve světě hollywoodu moc dlouho neudržel , ne? :-)) to ani nemůžeš myslet vážně. -
-
Re: to lina25
Tak to je fakt vidět že jsi na tom profilu asi nebyla když se tam téměř denně hádali lidi zda je to fake nebo ne. Neříkám že je fajnovka nebo citlivka, spíš že už ho to mohlo přestat bavit, někoho neustále přesvědčovat.Pokud to bylo jeho. A věř mi, nebylo to jen několik lidí.... Tímto, diskuzi o Robově profilu z mé strany uzavírám.Myslete si co chcete vždyť je to jedno né? -
-
Re: Re: to lina25
máš pravdu na tom profilu jsem nebyla , ale stejně si pořád myslím , že to není dostačující důvod. Samozřejmě by Robert musel předpokládat , že spousta lidí bude mít pochybnosti a navíc stejně nemá zapotřebí , aby někoho přesvědčoval a urážel se , kdyby takový byl , asi by nestál ani za zlomek těchhle diskuzí :-))ale máš pravdu , necháme to na pokoji -
-
Re: Re: Re: to lina25
Já souhlasím, nejsme tady od toho abychom se dohadovali ale abychom Roba podpořily:) Už se k tomu taky nechci vracet. Tobě i všem ostatním přeji hezký den:)
-
-
-