Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lbartzzz

lucinka9494

po Remember Me(Nezapomeň na mě) natočil Bel Ami který je teďka v post-produkci,poté Water for Elephants který pčestal točit tak pčed měsíce a něco a teď je též v post-produkci...od té doby měl volno a nakonec teďka od Září se začne natácet 4 díl Stmívání první část....za rok touhle dobou by se mělo natáčet 2 část a poté by měl natáčet film Unbound Captives s Hugh Jackmanem a Rachel Weisz,Garretem Dillahuntem ,ovšem datum natáčení a už vůbec ne premiéry je neznámé protože nikdo z těch herců nemá v tu samou dobu čas a tak to vypadá že Robert po své zlomové roli v kariéře si dáchne....i když nikdo neví stár jako on už dostávat nabídky bude a může jednu dostat zrovna během natáčení 4
    • vrtulka

Re: lucinka9494

jenom trošku poopravím. Obě části Rozbřesku se budou natáčet najednou *3*
      • your-darling

Re: Re: lucinka9494

to je super... *14* *14* *14* ...Ale proč to nedávají chvíli po sobě..??? *7* *7*
        • lucinka9494

Re: Re: Re: lucinka9494

Asi proto aby byli lidi vic natěšení.
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: lucinka9494

to spíš lidi nase*ou a nenatěšej..:-D
    • lucinka9494

Re: lucinka9494

Děkuju
  • Pardón Jean Claude Van Damme je dobrej herec,ale ty ostatní,co jsem vyjmenoval i Pattinson jsou hrozný
  • Luky1987

Patizon je d*bil. Nemám ho rád ani ako herca 

• leila00

(:

Tak zatim žádný new nápady na video co ):
    • bellinka

Re: (:

zatim ne mnoo!:(
      • leila00

Re: Re: (:

Je to škoda ): Kdyby byli všichni trochu aktivnější tak se to video mohlo udělat o velikonoční prázdky.
        • bellinka

Re: Re: Re: (:

To mas pravdu!:(..hele lidi a necete spolecne dat treba i video pro Kristen?..bude mit ve ctvrtek narozky!..teda ja nwm nemaji tu enkdo z vas rad?..ja ji mam rada!.. *7* *7*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: (:

jo to ja taky... ale sem holt pravej zavistivej cech.. a strasne ji zavidim Roba *9* ... vim ze s nim nechodi ale stejne :( ve filmu se s nim liba a vsechno :(
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: (:

mela stesti ale nevyuzila ho zustala s tim svym takze je i verna a to se ceni *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: (:

jj ja vim ja ji ze zacatku strasne ale strasne zavidela ale pak?nwm pste jsem ji zacala mit strasnme rada!=)..Je fajn!pste jenom mela stesti to je vsechno!..
  • erikaa

2500

týýjooo diskuze už je 2500 to je super !!!! mohli bysme to dát na 3000 *15* *15*
    • peggy20

Re: 2500

jo si dejte klidne 5000 koho to tady zajimá, stěma smajlama to pujde lehce *15*
      • deniska-l

Re: Re: 2500

a jako co ti vadííí??? *15* *15* smajlove sou nej *15* když ti vadí tak je nepiš ale nas nekritizuj *15* *15* pstě smajly sou nejlepšíííííííí *5* *15* *15* *15* *15* *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: 2500

jo smajly pste *15* *15* *15* smajly sou smajly *15* *15* *15* na pocest smajlu a Roberta zarveme trikrat Hura....... *15* *15* Hurááá,Hurááá,Hurááááááááááááááááááááááááááááááááá ehm dosly mi hlasivky *15* *15* *15* *15* *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: 2500

du do toho s tebou *15* *15* *15* takže: HURÁ HURÁ HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *15* *15* a je to tam *15* *15* tenhle smajl je jak Rob *5* *5* *5* *15* *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: 2500

Mno ale rekla bych ze na icq je lepsi *15* *15* *15* *15* o dost!! *15* *15*
      • miss_cullen

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: 2500

nj nekdo je tady trapnej ze *15* proc bysme nemohli psat smajly :D by me zajimalo *15* ... si pri tom de aspon pekne predstavit jak se robert krááásne smeje *4* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: 2500

presne!! *15* *15* pste smajly *15* *15* *15* *15* *15* *15* tu budou *15* *15* *15* porad *15* *15* *15* *15* naveky *15* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: 2500

*1* jj jasne uz na to du *15* treba to pochopim :D
            • peggy20

Re: Re: Re: Re: Re: 2500

a jako komu vadí že tady píšete ty traparny stěma smajlama.. mě teda ne si eště jednou precti co sem napsala jo tý b.e.t.u.l.i
      • bellinka

hele nenarazej porad na nase smajly joo!.. *10* *10* *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: 2500

jasne do jeho narozek dame 3OO0 na jeho pocest :D *15*
  • zdenule119

!!!...x(

...no jako taky nechápu...jako mám taky oblíbený herce a dala bych wšechno za to,abych se s nima mohla setkat...ale tohle je trochu přehnaný ne???... *10* ...ale jinak we Stmíwání je prostě kus...!!! *14* *14* *14*
    • lidus5

Re: !!!...x(

Co je přehnaný?! Mé obavy? nebo chování těch potřeštěných holek...?! *10* *10*
      • nikous22

Re: Re: !!!...x(

já bych je zabila...hned
        • lidus5

Re: Re: Re: !!!...x(

Přejela je taxíkem!!!
          • nikous22

Re: Re: Re: Re: !!!...x(

jo přesně tak...chtěla bych vidět ty slepice...musej mít v hlavě nasráno
            • lidus5

Re: Re: Re: Re: Re: !!!...x(

myslím, že ani to ne...
  • Co

Hele. jak je možný, že když je rob anglickej herec že hraje v americkym filmu?
    • kikines

Re: Co

je to možný, protože v americe i v anglii se mluví anglicky, takže nevidím důvod proč by nemohl *4*
      • joliett

Re: Re: Co

Díky bohu, že je to angličan. Američani mi přijdou trochu vymaštění, nemůžu si pomoci.
  • Happy

Happy Birthday :-*** :)
  • dra

:-)

koukám že máme u Robíka červenou šipečku...tak doufám že nám nespadne o příčku dolu
  • b.e.t.u.l.i

New moon

ted sem cetla ze kristen stewart je tehotna a ze v new moon nebude mozna hrat *7* a ze prej tata je mozna sam Rob?? ja to nechapu :( jestli tam nebude hrat ztrati to na kvalite :( *9* ja nechci aby hral bellu nekdo jinej ...
    • deniska-l

Re: New moon

cooože *9* *9* tomu se mi nechce věřit *13* to by bylo úpa na h****....bez kristen to nebude vono:-( *9* ale toe divný že bybyl otec Rob *3*
    • Re: New moon

Ahoj a klid. Dnes je Apríl a net je podobných článků plný. Třeba na jedné stránce psali, že Robert končí s postavou Edwarda, že se nepohodl se štábem New Moon. Klid. Kristen hraje Bellu - už jsem viděla i několik fotek z natáčení, kde je ona a Tyler (Jacob) - 100% není těhotná.
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: New moon

nikdy nevis... :D *15* ale fajn uklidnila si me

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit