-
Robík
všechno nejlepšíííííííí *3* -
O tati ... proč si se jen oženil s mamkou !! Proč si se neoženil s Alis je mnohem hezčí a milejší :/ Ale teď už to je jedno .. *13*
-
Soutěž
Ahoj lidičky, prosím hlasujte pro mě na stránce
http://seventeen4ever.blog.cz/090 7/sonth-zacina
Sem tam jak Jitííík...díky moc *8* -
=)
Čauky lidičky...jen jsem vám chtěla říct že knížek je už pět...Midnight Sun je boží ale na netu je jen zveřejněno 12 dvanáct kapitol...jinak vydaná asi nebude...nevim alespon pokud jste četli celou Twilight Sagu tak se vám to bude moc líbit...jako mě!!!!.....Opravdu doporučuji....a jinak pokud knížky nemáte...všechny knížky jsou skopírovaný na netu...tak si přečtěte....tenhle příběh lásky je fakt supééér!!!! *14* -
-
Re: =)
jdeš s křížkem po funuse. Půlnoční slunce je na netu dlouho a mimochodem v USA už vyšlo. Alespoň přebal knihy byl na netu. je krásnej a psali i o té knize, je jen otázkou času, kdy se ukáže celá. Jinak souhlasím. Je to skvělé čtení a hrozně zajímavý. Je paráda vědět, jak to vidí Edward. Mám radost, že ho Stephenie nechala taky promluvit.
-
-
???
Holky,můžemete mi říct proč se tady vlastně "hádáte" kvůli takovým hloupostem? *7* tyto stránky nebyly založeny proto, aby jsme se tady hádaly o to jestli to byl nebo nebyl pravý profil, jestli chodí nebo nechodí s Kristen atd...některé příspěvky vyloženě nechápu *13* -
-
Re: ???
my se přece nehádáme , jen si vyměňujeme názory, to by přece byla nuda , kdyby se všichni na všem shodli , právě proto je to diskuze , že se má diskutovat :-)) -
Re: ???
Už dobrý ju? Už jsme si to všechno řekly *3*Pěkný den i tobě:) -
-
Re: Re: ???
taky přeji krásný den všem fanouškům Roba *3*
-
-
-
sem zvedava
at je to jak chce tak si myslim ze co se tyce opsazeni filmu tak nevibrali spatne me se to zamlouva jenom sem zvedava na ten druhej dil koho tam jeste vyberou jak sem cetla knizky tak to nebudou mit moc jednoduchy necham se prekvapit uz se tesim knizky mam precteny tak budu jen porovnavat *7* *14* *15* -
Presila
Hm tak ted si mi to nandala=D *15* *15* *15* Tjn to se vozerem%D *15* *15* *15* *15* heh pismenka se budou mazat az budou namazany *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Presila
jasny noo to bude pařba *15* jako co mam na tu oslavu koupit=o...to jako musime naplanovat *15* *15* jako 10dnů to už je pro nas něco... *1* -
-
Re: Re: Presila
Mnooo to by teda chteloooo mnoo=D *15* *15* Jneomze jaksi 10 dnu do 14 nemame! *15* *15* *15* *15* Joooo Deniskoooo maaas trapaaasek u meeee *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Presila
jj to není trapááásek *15* toe trapas jak prase *15* mě už to asi nemyslííí *15* *15* ja sem fakt dementka *15* prej myslíš týnku *15* *15* ach joo ja sem ale blba *5* *1* aleee moooc se těšim na naše výročí *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Presila
Aleeee nejses blbaaaa *15* *15* jenom jsi to porste nepochopila mnoooo *15* *15* To je vsechnoo *15* *15* Jaaa se taky straaasne moooc tesiim na nase vyroocii *15*
-
-
-
-
-
mg ale nevadi
jandova uz je pred robem ale komu to vadi co nejvic sem piste proste!! -
eclipse
zatmění čtu a je to super takže se už nemůžu dočkat filmu *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: eclipse
dostala jsem knížku zatmění k ánoců,...za 2 dny jsem přečetla 150 stránek a stále pokračuji. nemůžu se od toho odrtrhnout. i když se tam zatím nic moc neděje je to uplně nejvíc skvělý =) -
-
Re: Re: eclipse
pravda,na konci se toho ale stane hodne!:D
-
-
-
Happy B-day...
I ja se pridavam Happy B-day!!
On je proste nejlepsi *4*