-
Tokio Hotel
Je tady někdo fanoušek TH? Jestli jo tak asi budete šťastný, protože Rob by prej chtěl aby TH nazpívali soundtrack k New Moon a prej se mu moc líbí jejich music.. Nevim sice jestli je to pravda ale já teda moc nadšená nejem ): Ach jóó... http://tokio-hotel-de.blog.cz/0904/robert-pattinson-chvali-kapelu-tokio-hotel -
-
Re: Tokio Hotel
i hate th , jako zpivaj docela good .. tot vse -
Re: Tokio Hotel
cze?? FUJ!!! *7* -
-
Re: Re: Tokio Hotel
přesně - je to děsný *9* Já je tááák nesnáším *5* *5* *5* -
Re: Re: Tokio Hotel
*15* J LÍP BYCH SE NEVAJÁDŘILA *15* -
-
Re: Re: Re: Tokio Hotel
jak to mohl rob dovolit :( *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Tokio Hotel
jo to je hnus nechápu jak se to někomu muže líbit !!!! *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
je sexy
Je sexy a je to prosrě borec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já ho prostě miluju co už ....Je to prostě kus ... *4* -
New Moon dřív u nás!!!
Ahojky:-) Nevím jestli to tady už někdo psal a jestli ano tak se omlouvám, že se opakuji... Nevím jestli už víte, že společně můžeme přesunou premiéru New Moon na 20.6 :-) tady je odkaz koukněte se na to a regněte se http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml -
to byste si měli dat na profil
97% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Roberta Pattisona (Edward Cullen ze ságy Twilight) na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do profilu, pokud patříš k těm 3%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by "Udělej salto!" -
-
Re: to byste si měli dat na profil
tak tohle mně fakt dostalo , jen škoda , že tam je Robert , ale dovedla bych si tam dosadit jiný hvězdy *1* -
-
Re: Re: to byste si měli dat na profil
Já to znám se Zacem Efronem xD
-
-
Re: to byste si měli dat na profil
znám ale s tokio hotel *1* -
-
Re: Re: to byste si měli dat na profil
no a ,my by sme ho šly chytat *1* *14* -
-
Re: Re: Re: to byste si měli dat na profil
jóó´..salto by byo dokonalý a my bysme ho chytli...?? *1*
*15* dobrý...
-
-
-
-
pozdrav
všechno nejlepší k dnešním narozeninám a natoč další romantický film *14* -
New Moon dřív u nás!!!
Chyba se vloudila :-D http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/registrace.shtml -
-
Re: New Moon dřív u nás!!!
tak né, že se pod ten odkaz nepodepíšete... není na tom nic těžkého *16* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: New Moon dřív u nás!!!
jdu na to *14*
-
-
-
že jo
Ta fotka Roberta na druhý sránce dole vedle tý jak mju malujou pusu tak je tam fotka s nějakým chlápkem a ten chlápek mi hodně připomíná Kurta Cobaina že jo? -
:-))
Adrii, já si nemyslím, že se tu hádáme, jen prostě diskutujeme o aktuálním tématu, který tu je otevřen a každá na to máme trošku jiný názor, který se nebojíme říct..
A linu25 na jednu stranu chápu, chtěla nám tu udělat radost a my se do ní pustily, že tomu nevěříme, tak když se tak nad tím zamyslím, ani nevím, jestli jí někdo poděkoval..
Taky už toto téma uzavírám a Adrii, zkus tedy nadhodit nějaké jiné *3* -
RP
happy B-day ♥♥♥ LOVE U -
hlavni tema filmu
Osmadvacetiletého miliardáře, který během jednoho dne zažívá zvláštní situace a potkává zvláštní lidi. V době jízdy po Manhattanu ve své luxusní limuzíně přijde o své jmění.