-
FILMOVÝ KARLOVARSKÝ FESTIVAL
Nazdáárek,myslíte si že fakticky Robík přijede jako hlavní host na karlovarský festival,nebo je to zase nějakej drb od nějakýho chytráka??? *7* *8* -
-
Re: FILMOVÝ KARLOVARSKÝ FESTIVAL
kez by nebyl... *9* ale na 99% je
-
-
Pls Téma
No a tedkon pls vymyslete vy nějaký téma...Protože já už v tý mý hlavě už nic nenajdu... *3* -
-
Re: Pls Téma
to mi povidej...ja si uplne vymackala mozek v sobotu....nadelaly jsme tu s betuli a swery neco kolem 200 prispevku *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Pls Téma
jen tak dal....totiz s tim ctenim...stmivani je skvela saga!!!! -
Re: Re: Pls Téma
téda vy jste ale aktviní:D ja jsem se registrovala teprve včera:D nemohla sem odolat Rob je proste užasný a i celá ta Sága Stmivani objevila sem to před 14 dnama asi tak a ted sem začala číst třetí díl:D
-
-
-
Jarmark marnosti
Hele já sem se schválně koukala na Jarmark marnosti a hledala sem tam Roberta, ale nikde sem ho neviděla, nevíte v jaký scéně tam má být? *9* -
-
Re: Jarmark marnosti
oni tu scenu s nim vystrihli :( a je jen na originalnim dvdcku v bonusech :(
-
-
trailer
Ahojky nevíte jestli už vyletěl trailer k třetímu dílu? Mohl by sem někdo hodit odkaz? Já to nějak nemůžu najít *7* -
-
Re: trailer
bohužel tě musím zklamat ale oficiální trailer k Zatmění ještě není, takže odkaz ti sem nikdo nehodí *9* to víš, všichni na něj už netrpělivě čekáme, ale zatím ne e *9* -
-
Re: Re: trailer
no ti nás teda napínají *9* -
-
Re: Re: Re: trailer
to jo pěkně nás napínají, já jen doufám, že až ten trailer vyletí o světa, bude stát aspoň za to, když si s ním dali tak na čas *3*
-
-
-
-
vše nejjjj
vše nejjlepšííííííííííííí íííí.......i love you <3 -
všechno nej Edwarde:)) *4*
-
Už musím
Sakra sorráč ale budu vás muset opustit na 2 hodinky,protože k nám domů nám půjdou zapojit kabelovku...Tak zatím,večer se tady zase možná ukážu...Páááááčko *4* *4* *4* -
Narozky
Jsem přemejšlela že až bude mít Robík narozky,tak bychom to tady pěkně rozbalili na diskusi...A byl by to od nás všech věrných fanoušků dárek aby věděl jak ho máme rádi... *1* *1* *1* -
moment
Já se chci jen zeptat proč sem někdo chodí do fanklubu osobnosti ROBERT když chce jen buzerovat a pomlouvat ROBERTA myslím že je logické že ve fanklubu jsou fanoušci té určité osobnosti a s toho vyplívá at sem ty buzeranti nelezou a nacpou si svý keci na ono místo. Ja bych se osobně chtěla bavit o normálních věcech a ne pořád číst ty keci o Robovi... už je trapny jak tu pořad někdo provokuje nas fanoušky... *16* *10* *9* -
Hláásuj
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssoouutteezzz-zacina-d
Prosí m hlasuj *1* o nej blog o Twilght !!Je to jen na tobě komu dáš hlasek:-D ale dikec hlasuj *4* *4*