-
Rozplývám se :D
Bóže on je tak krásnej :-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Robert je super!:))
Hel lidicky budte fanouškama at' ho dostanem na první místo!:) *4* -
-
Re: Robert je super!:))
ty jo ale za chvilu bude xD -
Re: Robert je super!:))
Ani za nic. *5* -
-
Re: Re: Robert je super!:))
tyvl tebe tady ani nechcem takze pa -
-
Re: Re: Re: Robert je super!:))
:-* -
-
Re: Re: Re: Re: Robert je super!:))
:D
-
-
-
a koho to zajímá ty buzerante! *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Robert je super!:))
Tebe! *16*
-
-
baf...
-
-
-
eaj
http://www.tyden.cz/rubriky/lide/o- kom-se-mluvi/nejhezci-muz-sveta-uti kal-pred-fanynkami-a-zranil-se_1253 99.html
*16* *8* -
-
Re: eaj
Jééé, to si malinko zaspala, to se stalo už loni *3* -
-
Re: Re: eaj
ne ne,ta zpráva je z dnešního rána...
z toho musí už člověku docela slušně hrabat, když má za sebou neustále davy šílených fanynek *5*
-
-
-
Happy birthday :-)
Happy Birthday to youu happy birthday toy youuu happy birthday dear Roobeert!! Happy birhtday to youuuu!!! I love you... *14* -
Karlovarský....
Já bysem strašně chtěla aby sem přijel...Tak se budeme modlit aby to byla pravda že se zúčastní festivalu... *3* *4* -
-
Re: Karlovarský....
jasne ze oboji *1* ale asi vic bejt slavna protoze cokdyz by to neklapalo :( *9* -
Re: Karlovarský....
tak fajn kazdej vecer *3* kez by... :) ja ho musim videt nazivo.... a kdyby tu byl... jela bych tam klidne sama a klidne bych i utekla z domu... *9*
-
-
Taneční scéna
Ahojky hledám na youtube scénu kde spolu Edward a Bella tancujou, ale nemůžu ji nikde najít *4* -
NAROZKY..!
.... a už se to blíííížíííí *15* teda holky už jenom 8 dníí a je to tady...NAROZKY!!!!*15* nooo jak ty Robovi narozky oslavíme,??? *3* ale chce to něco velkolepího:D *15* *15* jinak to ani pro Roba nejde *14* ...už se těšíííím *3* tyyo už mu bude 23 toe hezkyyy *5* *1* *14* *15* *14* -
-
Re: NAROZKY..!
se mnou taky počítej!! *15* -
-
Re: Re: NAROZKY..!
*15* tyyyo tady mu určitě popřeje strašně moc lidííí! *3* na to se těšim až tady ta cela diskuse bude plná přáníček *3* *15* *15* ja sem dementík *15* *15* bych chtěla vidět jak to oslavííí *1* *5*
-
-
Re: NAROZKY..!
vychází to na středu, tak něco vymysli. jsem pro každou bejkárnu *15* *15* *15* Pro Roberta i život *14* *14* *14* zase budeme stejně staří. huráááááááá. *1* *1* on je božský *4* *15* -
-
23 moje oblíbený číslo :) *15* takže tenhle rok :) bude pro Roba úspěšnej *15* -
pokud to nebude nečo v hradci tak ja tu na netu ten den na 1000% budu *15* *15*
-
-
-
?
tady nekdo psal ze videl uz stmivani v cestine.. date odkaz znovu prosim.. -
Recenze na Roba
Spíš než to že by se mě dotklo, že někdo haní New Moon, mi vadí spíš kritika na Robovo herectví. Prošlo jsem několik filmových portálů, kde se baví, právě o něm, a hrozně lidí mu tam nadávalo, že je strnulý, křečovitý se stále stejným výrazem. Opírali se hlavně na jeho roli Edwarda. Jenže mi přijde že spousta kritiků nepochopila, že přesně takový jak ho Rob zahrál měl Edward být. Trochu strnulý se stejným výrazem ve tváři. Myslím, že tahle kritika na Roba je dost neoprávněná. Navíc, bych řekla že na jeho první velkou roli je to fakt výkon! A hlavně jsem si všimla, že z 90% kritizují jeho herectví muži...Tak mě napadlo, že by měli přítelkyně, které ho uznávají a byla v tom žárlivost? Nevím, podle mě Rob prostě umí.... -
-
Re: Recenze na Roba
souhlasím ve všem, co jsi napsala -
Re: Recenze na Roba
NECHCI BÝT VŮČI NIKOMU NESPRAVEDLIVÁ,ALE ŽÁRLIVOST-SPÍŠE TEDY JAKÁSI ŽÁRLIVOST A NEVOLE OD MUŽSKÉHO POHLAVÍ TAM STOPROCENTNĚ JE.....,VŽDYŤ KTERÉMU CHLAPOVI BY SE ALESPOŇ TROŠKU NELÍBILO,KDYBY BYL OPĚVOVÁN JAKO ROBERT....JSOU TO JEŠITOVÉ...A JESTLI JDE O TU FILMOVOU KRITIKU OD PRAVÝCH KRITIKŮ,TAK TA MI JE NAPROSTO VOLNÁ-VE VŠEM A U ČEHOKOLIV CO SE MI LÍBÍ-NEJEN U ROBA...JE TO PŘECE JEDNODUCHÁ ROVNICE:LÍBÍ-LÍBÍ,NELÍBÍ-NEL
-
-
Blog
Mrkněte na nas blog o TW sáze... http://www.twilight--cullens.blog.c z