-
Candids
Tak nic no ani podruhý se mi ta stránka nezobrazila normoš...ale stačí si to upravit v adresáři tu adresu s tyma candids... -
-
Re: Candids
Ahoj seš tady ještě
*4* -
-
Re: Re: Candids
Roba přímo zbožnuju a hlavně jako upíra v stmívání je tam hrozně rozkosnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
To bude nejlepší
bude nejlepší když si ho/jí nebudeme všímat a bude to at si říká co chce a my si myslíme stejně svý ne? -
narramek
Kdo všechno si budete objednávat ten náramek ???? *3* *5* *5* -
-
Re: narramek
ja urco!! uz na to du :) *15* -
-
Re: Re: narramek
Ja taky ale az se dozvim v jakym je stavu=D -
-
Re: Re: Re: narramek
ja myslim že je složenej *7* *7* *3* *3* aspon teda doufám
-
-
-
-
new moon
tak co nemáte nějaky novinky,fotky,...z natáčení??? *15* ja už se nemůžu dočkat až to bude *15* *5* -
-
Re: new moon
Jenom to, že Ara bude hrát Michael Sheen. -
-
Re: Re: new moon
jj ten je celkem dobrej a myslim ze uz upira hral a nebo vlkodlaka :D proste hral v underworldu ale nevim co z toho ... jen sem si ara predstavovcala jako postarsiho sedivyho dedecka :D *15* -
-
Re: Re: Re: new moon
ja jsem si ho taky představovala jako nějakyho dědu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: new moon
já taky *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
ja ho viděla jako plešatýho zmetka ale taky spíš jako starýho *1* *1* *1* tak sem na něj dost zvědavá *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
a vsude vrasky a vsechno :D no ale je to jejich volba treba bude suprovej a strefjej se jako s Edwardem *3*
-
-
-
jj, vlkodlaka *15* *15* *15* -
jj díky *3* ja sem na šla pár fotek, ale sou nic moc *9* ...
-
-
-
-
Hlasujte!
Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3* -
-
Re: Hlasujte!
Já taky hlasuju pro Stmívání *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Hlasujte!
ja pro všechno poslala jsem už 5 hlasu prostě se tam musí dostat !!!!!!!!!!!!! a ještě budu posílat přez knihovny *3* *3* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Hlasujte!
já sem jich pro Stmívání poslala už nejmíň 20!
-
-
-
-
dabing
hele neví tu někdo kdy bude Stmívání nadabovaný???Dost by mě zajímal ¨Robovo¨hlas...napište pls do vzkazů....díky *3* *3* *3* *5* *5* -
-
Re: dabing
bude ho dabovat asi stejný dablér jako Cedrika ;-) -
-
Re: Re: dabing
co?, ten hlas se k nemu vubec nehodííí -
Re: Re: dabing
Roberta by měl dabovat Jan Maxián, daboval např. Froda, nebo Spidermana. *1* -
-
Re: Re: Re: dabing
Já newim jak vy ,ale já mám stejně radši Stmívání v originále...když je to anglicky....páč tam normálně slyším jejich hlas a jak oni doopravdy mluví!!!Podle mě je to lepčí!!!A že někoho nebaví číst titulky a z celýho filmu má pak hovno....mno bóóže...pár titulků ještě nikoho snad nezabilo né???? *7* *14* *8*
-
-
-
-
Plakáty
Nabízím plakáty a fotky Stmívání a Roberta pokud byste měli zájem ´mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz -
fuuuuuj! komu se libi? *12*
-
-
Hmm, tak třeba mě *1*
jen tak mimochodem, proč sem chodíš? *1* ale vlastně dík, aspoň se mu zvyšuje návštěvnost:D -
V tom případě ses tady nějak zatoulala né?? *1* *1*
-
-
Jééé,já jsem tu 2x *1* *1*
-
-
ale je to ok... pokažd tu je jiné slovo *15* zabloudila a zatoulala... *15* to miluju takové vyvracení slovy fuuuj... nic lepšího je už napdanout nemůže... *15*
-
-
Poprvé se mi to ztratilo,tak jsem to posléze napsala po druhé,no a výsledek je vidět *7* Každopádně význam je stejný,na co sem někdo s takovým komentářem chodí??!!!Nenapadlo by mě lízt mezi nějaký fanoušky někoho nebo něčeho a vhodit takovej dotaz!!! *7*
-
-
-
-
V tom případě jsi tady nějak zabloudila né?? *1* *1*
-
tak myslím si že každej má svůj vkus typu kluka... a nechapu proc to nekomu vyvracet slovy fuuuj... me se líbí jen v podobě upíra :-D jinak muj vkus to není,ale hraje výborně... má můj obdiv
-
-
Ahhhoooojjjjiiik:D
ahojik...tak koukam že se to tu začíná zase rozjíííždět....a toe dobře *15* byla tu takova menší pauzička žejo *15* *15* ale ted když se to tu zas rozjelo...tak co s tim videjkem ...vid Evy??? *15* *15* -
-
Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
Heleee videjko se nam zase jaksi zastaviloo *15* *15* Takze lidii viziivam (o5) *15* *15* *15* VIDEOO *15* *15* chapete me tu vsichni? *15* *15* nejsem si jista jestli nemluvim jenom tak do zdi bo do ticha *15* *15* proto se mi ais mluvi tak dobre *15* *15* -
-
Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
jooo SME TU ZASE *15* *15* ...tak coooo?:...dame to už konečně dohromady?? *15* no už by bylo na čase že? *5* ...takžeee napady plsky na to VIDEO *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
Mno ja nwm ja ti ted chvili nebudu takze do ty doby je tady nak zpracuj at se vzchopi!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
No tak ted uz asi ne kdyz tu ani ejdna nejsme *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
Ty woe tak kde to vazne jsme zpatky aono ho*** *15* *15* *15* Tak delejtee!..Ja uz se do tho chci pustiit *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
hh tak to je dobry mno! *15* *15* Hele dneska to musime rozjet uz na ostro *15* *15* uz jo! -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
sry Evíííčku *15* nějak sem se zasekla *15* hledala sem ten blbej fejton na češtinu:D....taaak co bude? *15*
-
-
-
-
-
-
soutěž
ahojky, máš rád/a herce ze Stmívání? Směješ se rád/a? tak jukni na můj web, kde vypukla soutěž o nejvtipnější výraz twilight tváře. Dej hlásek nejhezčímu ksichtíku ságy.
http://seventeen4ever.blog. cz *3*