-
kdo tu je?!
Tak kdopak tu je?!?! *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja jse tadyyy *15* *15* *15* -
I love you ♥
já ho úplně lavujů:* -
Prosba x)
Prosím Vás máám prosbu x)
Kámoš Andy mě poprosil abych mu pomohla x)
Jedna jeho kámoška je v soutěži a potřebuje hlásnout. Tak jestli byste byli tak hodní !!
Tady :http://www.replay-your-fragrance.c om/CZ/#/gallery/?id=7170
For Jool
Kují x)
btw...sry že rušíím -
knihy
U nás býva anketa"najlepšia kniha" teraz zverejnili výsledky, za rok 2009 vyhrala 4 časť Twilight ságy.Najobľúbenejší literárny hrdina sa stal Edward Cullen *14* *14* -
-
Re: knihy
Ani se nedivím. všechny ty knihy jsou výborný a ta čtyřka...WOW - SUPER - BOMBA *3* A Edward je nejlepší, takže no coment *14* -
-
Re: Re: knihy
to jo no z tech 4 dilu je nej rozbresk *4* *14* -
-
Re: Re: Re: knihy
Ja som iba začala čítať 3 časť.Tak som zvedavá ktorá časť vyhrá u mňa.Zatiaľ je to jednotka *4*
-
-
-
-
Hele nebudem se tady vzájemně urážet je to život a tak ho musíme :PROŽÍT *5* *4*
-
-
Co to tadi meles ti fakane malej zasranej
-
-
New Moon fotky
Teda právě jsem shlídla nejnovější fotky z natáčení New Moon....a musím říct že Robert bez třička......HM.....=o*♥♥♥ to je teda fagt síla......řekna vám ten musel v posilce makat....a ta líbačka s Kristen......mno sice trochec žárlím ale budiž xo*x)xD *14* *3* *14* -
-
Re: New Moon fotky
a dáš sem odkaz???? *15* Roba bez tríča chci taky vidět *14* -
-
Re: Re: New Moon fotky
Tak asi...prostě su z něj upně vedle zase na mě jdou ty hormony xD.....Rob mě poslední dobou už unavoval....ale teď...uáááá já v tom lítám......honem ať už je prosinec honem"!!!Seru na prázdniny.-....teď je hlavní vidět Newm Moon a Roba bez trička.....jenom mě užírá že se na něj lepí Kristen se líbaj a on je bez tričká béééx(♥♥♥já su uple nažhavená Robéééé!!!!=o*xo*♥♥♥ *14* *14* *15* -
Re: Re: New Moon fotky
tak už nemusiiiš *15* ...na stmivani.eu je hodně fotek z natáčeni....no tvl jako ten Rob má naprosto úžasný tělo *14* sem z toho úplně mimo *14* te na sobě asi fakt hodně makal *3* ale stallo to za to je božskej *15* *4* *14*
-
-
Re: New Moon fotky
musím se přiznat...že to se mnou hafec mává...uple je to rajcovní vidět Roba do půl pasu...ouuuu♥♥♥♥.....uple prostě tu fotku si musím dát do mobilu.....uáááá=o* vypadá božsky...bez trička.....xDxo*♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
rob je nej!
on je prostě jedinečnej on je prostě nejkrásnější on je prostě nejlepší on je prostě nejúžasnejší on je prostě jednoduše nepopsatelnej!
upa ho žerůůůůů!!!!nejkrásnější chlap!! *8* -
chudák kluk....
Četla jsem několik rozhovorů s Robem, jak byl vyplašenej z toho, jakej je o něj najednou neskutečnej zájem. A taky že mu útoky šílených fanynek nejsou zrovna příjemné( není divu) zvlášť když si vzpomenu na ten rozhovor, jak ho kvůli fanynkám porazilo auta když se před nima snažil schovat. Ono to musí být vážně dost šok, když jak sám říká, že předtím, měl co dělat aby nějakou zaujmul a najednou, mu fanynky spí na prahu. Jenže co pro něj musí být asi nejhorší, že oni ho nechtějí jako Roberta Pattinsona, ale jako upíra Edwarda. Kdyby tomu bylo v opačném případě, tenhle šílený zájem, by se nejspíš strhl už po jeho roli Cedrika. Pěknej je a charismatickej taky...ale popravdě, kdyby jste ho neznali, a potkali ho na ulici nebo třeba v baru, budete šílet z jeho krásy? Já osobně bych se za ním asi ani neotočila. Tím ho nechci urazit,jenom chci říct že makeup, dobrá kamera či zlaté čočky udělají hodně. Tenhle kluk mi přijde naprosto obyčejnej. Teď mě klidně ukamenujte ale podle mě by byla většina fanynek nejraději, kdyby se jim zakousl do krku....Jeho slávu bych nechtěla, a podle toho co jsem četla z toho taky není zrovna na větvi každopádně úspěch mu přeju ale taky trochu toho klidu. Ono když si před vaším domem staví fanynky stan, máte za stěrači vzkazy že pokud nebudeš můj, tak se zabiju...brrr nezávidím...To musí být pak dost těžký, najít si holku, když pak nevíte zda chce kluka z Anglie z masa a kostí nebo mystického krásného upíra. V případě Roba sázím spíš na to druhé. -
-
Re: chudák kluk....
Ahoj, mě se líbil ve filmu, pak jsem o něm začala číst a už ho nevidím jako Edwarda, ale jako normálního smrtelníka mužského pohlaví, který prostě využije, když se mu holky nabízí, je to úplně normální u všech chlapů, možná Vás to překvapí, ale on i když je tak mladý a občas neupravený, žerou ho i dámy starší než ..náct, to můžu potvrdit, a je to hlavně proto, že je tak zatraceně mužský..žádný šampónek -
Stoprocentní pravda! *9* -
Tak tohle je asi nekonečné téma a za sebe můžu říct,že jakákoliv sláva by se mi osobně protivila.....mám ráda soukromí...Asi všichni kdo začnou být slavní musí počítat s šílenstvím fanynek...tedy každý krásný herec,když budu přesná....a on přinejmenším hezký je a teď budu neoprávněně kritická,ale dnes jsem ho viděla na pidi fotečce v pokračování abecedy v bravíčku (je to vpravo nahoře) a tam jsem teda kulila oči kamže se poděl krásný upír Edward a tedy i RP,protože jeho současný vzhled mu podle mého moc sekne...,ale prostě tam...musím se přidat k názoru,že účes a to všechno okolo udělá své...po ránu vypadáme asi všichni děsně.......tak na druhé straně....vzhled je jenom vzhled....nikdy ho nepotkám,tak to co nosí v sobě nikdy nepoznám a nechci být špatný prorok.......,ale jen aby jsme si za pár let nečetli,že nastupuje na odvykačku apod. Sláva je svinstvo.....,tak mu přejme ať se s ní dobře popere!!!!! *3* *3* *3* -
Ne, máš naprostou pravdu. Je naprosto tuctovej, není ani herecky zajímavej. je to hodnej kluk, ale rád zneužívá své slávy. Nic moc extra výhra. Trochu se s ním znám. Teď jsem si psala s Jacksonem rathbonem )upír Jasper), byl právě se svou holkou na ultrazvuku, řčekají miminko. V jeho věku!!! O-O. -
-
Re: Re: chudák kluk....
Jako herec mi špatnej nepřijde. Ale zase...dostal teprve jednu velkou šanci toho Edwarda kde se mi líbil. Tak uvidíme, co ještě předvede:) -
-
Re: Re: Re: chudák kluk....
Myslím, že máš pravdu. Je chudák. Ty fanynky mu fakt nezávidím.Jako mám ráda filmy, kde hraje, i se mi líbí vzhledově, ale že bych jela do Anglie před jeho barák, to mi přijde neslušný *8* ... *9* *13* *9* *4*
-
-
Ty se znáš s Robem? *7* hmmm... *5* -
. Já se ho nechtěla dotknout nebo tak, snad ¨jste mě pochopily, a vidím že jo.Protože mi tu zatím nikdo nevynadal. Jen co píše M je vážně tuctovej,ale zase mi přijde roztomilej:)Pohlednej je, ale tak normálně. Na zadek bych si z jeho vzhledu nesedla. Ale jako vampa si ho vzali pořádně do parády a udělali z něj úplně jého člověka.Jako Edward krásnej je. Jo, že je to hodnej kluk tomu věřím. Vypadá jako velkej pohodář a určitě ses ním i dobře paří:) Jasper mě taky zaujal.
-
-
no ja to jako chapu ale kazdy fanynky nechtel jenom edwarda jako napr já, a kazdy nejsou tak blaznivy jako tamty v americe atd, takze no to je vsechno , bye -
Supéér,mám na to ten samej názor ;) -
...souhlasím s Tebou. *4* -
no souhlasím...ale asi budu divná neob co, ale mě by zaujal...mě nejde o makeup či zlaté čočky, ani o upíří osobnost...kdžy kluk má charisma a když z něj cítím anglii (protože angličana poznám fakt rychle) tak bych byla ..u jeho kolenou jak vyšitá...ale tahle sláva..je to strašný...vůbec..vůbec se mi to nelíbí -
-
To je taky hezký názor. *4*
-
-
-
největší hnusák !! *11*
-
-
Ty debilko ty si hnusačka tak to nesváděj na něj hmm...stěr co chacha pitomko sem tě setřela jako tepla voda sníh to čumíš káčo co! *16*
-
Milá zlatá chtěla bych vidět jak vypadáš ty *1* Víš co se říká- kdo to říká ten to je,tomu se to rýmuje *1*
-
-
*9* omlouvám se a beru všechno z5 co jsem řekl o Kristen..je to skvělá holka a ještě lepší herečka.........tak mi promiňte
-
-
tak to je fajn... :) jak si k tomu došel/a?? *2* *2*
-