Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna čtu v TV mini,že Robert,Kristen,Taylor byli za své výkony ve snímku Twilight sága:Zatmění nominováni na Zlatou malinu(nejhorší herecké výkony). *16* *16* Chápete to jako??Se tenkrát asi někdo blbě vyspal *1* *1*
  • Robert Pattinson
    Ahoj zdravím všechny moje faninky mám vás všechny moc moc rád tady je moje tel. číslo 776114717 ale nejradši mám vodu pro slony chutná dobře ahoj váš Robertek
    • Robertek.. ježiš! *15*
    • Roberte, řekni Kristen pravdu, řekní jí že miluješ mě!
      Včera jsem se probudil a ty už jsi vedle mě neležel a tedkon mi nezvedáš mobil.
      Ach Roberte to čekání je hrozné!!!
      Ona tě taky podvedla, kašli na ní, buď se mnou, miluju tě!!

S láskou Taylor.
      • Když už, tak to je Taylor LAUTNER.
      • Další komu hrabe. Je to snad nějaký virus, který postihl lidi v ČR?
    • To si jako myslíš, že ti bude někdo věřit? o_O
    • Co to meleš??? Buď si tady děláš ze všech prd.. a nebo si ráchlej!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • řekla bych obojí
  • Všechno nejlepší Roberte (Edwarde) *15* *3* *14* *14* *14* Hodně štěstí a zdraví :*** Ps. Hrál jsi skvěle ve Stmívání apod..:)
  • jojo

to je pravda on ne krásnej fakt moc ale musi bejt oholenej a mít umytý vlasy *9*
  • erikaa

panenky

Nevíte jestli knám na trh mají přít ty paneky Edwarda a Belly *7* *7* *7*
    • b.e.t.u.l.i

Re: panenky

to nevim al jakmile prijdou pobezim si koupit edwarda *4*
      • elizabethd

Re: Re: panenky

A co Bella???(chudáček) *15*
        • Re: Re: Re: panenky

Bela? tak to nwm, snad by to tu chvilku bez něj vydržela,(jako že by nám ho vypůjčila) když je upírka tak je přec nesmrtelná a ještě nějakejch 60 let by se bez Edwarda snad obešla *1*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: panenky

dobra teorie.. *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: panenky

jj jasne ... kdo by ho nechtel.. myslim ze nektery lidi jen rikaj ze se jim rob nelibi... komu by se nelbil
            • erikaa

Ja si taky Bellu nekoupím ,ale vyměním jí za sebe aspon jeden Rob bude muj *1* *1* *1*
        • deniska-l

Re: Re: Re: panenky

njn chudáček *15* tak ale edward je edward *14*
          • b.e.t.u.l.i

jj ten je nejkrasnejsi
        • b.e.t.u.l.i

bella neni muj typ *9* bohuzel sem na kluky :D a libi se mi Rob *15*
      • deniska-l

Re: Re: panenky

*15* *15* *15* joo přesně tak *1*
        • b.e.t.u.l.i

:) jj a k tomu si dam este nejakou barbinku podobnou sobe :D
          • deniska-l

*15* *15* *15* tak z toho nemůžu *15* máááš fajn nápad *1* :-D
            • b.e.t.u.l.i

jj myslim ze se tim zvedne prodej barbinek... Edwardu :D
            • deniska-l

tak s takovou kráááásnou barbínou to nevadí *1* .....
            • erikaa

Ja si taky hned koupim Edwarda pak si ještě začnu hrát z barbínama *1* *1*
            • deniska-l

jo bylo to na tebe *1* fakt sm z toho měla výtlem ale taky doufám že nějakou seženu:-D....
            • b.e.t.u.l.i

tak dik jestli to bylo na me *15* taky ale doufam ze nejakou me podobnou budou mit *15*
          • Re: Re: Re: Re: panenky

Přesně, snad nějakou vyráběj *7* a jinak ahoj všechny
  • -m.a.t.l.a-

<3

Už jenom tři dny!!!<3 *1* *14*
    • miss_cullen

Re: <3

jj *14* *14* *14*
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: <3

Jak budeme (budete) slavit..? :) *14*
        • deniska-l

Re: Re: Re: <3

noo to nwm *15* ale nějak pořáádně!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: <3

tj *15* *15* *15*
  • Ahojkdy, byl tady nezodpovězený dotaz jestlil někdo neví, kde a kdy je Twilight Tour?? Našla jsem že něco je 4.-6.11., ale to je v USA. A mě by zajímalo jestli není něco blíž. Anglie, Německo,....
    • delinda
      jaktože je tam všude ROB a ASH(a nikde není Kristen!!!?) to je kvuli sněhurce?
    • No já našla zatím jen toto:
      http://www.intoxicated.cz/index.php?subaction=showcomments&id=1317852935&archive=&start_from=&ucat=17,36&
      *3*
      • Hm tak se moc omlouvám, ale odkaz nefunguje, mají na to nějaký opatření *9*

TAk to aspoň vypíšu:

Paříže - 23.října - Rob s Ashley setkání s fanoušky
        Bruselu - 26.října - Rob a Ash setkají s fanoušky
        Řím - mezi 27.říjnem - 4.listopadem, kde máte možnost vidět Nikki Reed a Jacksona Rathbonea propagovat BD část 1
        Stockholm - 28.října - Ash a Rob a setkání s fanoušky
        Madrid - 28.října - Nikki a Jackson a setkání s fanoušky
        Londýn (UK)- 16.listopadu kde se ukáže Rob, Taylor a režisér filmu Bill Condon
        • your-darling
          tak sem si hladala letenky a autobusy a je to moc drahý... letos Roba neuvidím... ale i kdyby to mělo být za 20 let, tak ho jednou uvidim... moje životní předsevzetí... :D
          • moje též,musim ho vidět *3*
          • lenkaschs
            přesně tak jednou se s ním setkám *14* *3*
          • našla jsem letenku za 1500 i zpáteční, ale letos to nevyjde... mohli by sme příští rok to zkusit spolu, přece jen ve dvou se lépe táhne :-D
            Pro delindu : Nevím proč, ale u USA tam Krisnen bude, asi kvůli Sněhurce, ale je to divný když ji natáčí tady a tour je v Evropě že tam neni napsaná....
            • your-darling
              ve třech, protože kdybych jela bez kamarádky, tak by mě asi zabila... :D
        • jo a jani nevíš v jakých hotelech, třeba v londýně?? A to tam neni setkání s fanoušky?
          • jé a když už otravuju, odkolika to je??v londýně?nepíšou to tam, na rozpiech pro USA to píšou
            • bohužel, časy ani hotely jsem nenašla *9* v tom Londýně 16. listopadu se jedná o uvedení premiéry filmu, takže červený koberec a tak *3* Jedině by jsi si musela zkusit hledat a hledat na nějakých zahraničních webech, jestli něco neobjevíš *4*
        • jé děkuji jsi hodná, napadlo mě že bych se někam vydala a když je to takhle blízko tak je to ok :-)
  • deniska-l

x)

ahojky...tak co? nemáte o Robovi třeba nějaky novinky?..ja ted, když je škola toho moc nestiham, tak nwm no...a co vy?:) *4* *5*
    • nik011

Re: x)

čus no ja ted o nem taky nic nevm :(
  • :-((

Holky, prďte na ty zoufalce... Mně osobně naštve pouze inteligentní osoba, blbci se to nepodaří ani smykem... Každopádně souhlasím s tím co tu řekly zdejší fanynky... A na druhou stranu fakt nechápu, proč když se mi teda někdo tak hnusí, lezu na jeho profil..
  • Patizon je d*bil a nejdementnejsí herec pod sluncem.Nic vám neríkají jména Sylvester Stallone,Arnold Schwarzenegger nebo Bruce Willis? Pokud ne,výte H*VNO o filmu a jdete do hajzlu
    • Ty herci sou hrozně trapný jejich doba už dávno odbila takže jestli znáš jenom je tak ty víš H*VNO
    • váš názor jasně odpovídá vaší inteligenci...... napsat výte s tvrdým Y - je to samé jako napsat "já jsem vpodstatě "prázdná hlava"
    • hej ty drž radči hubu chápu že zavídíš že je podle celeho světa zvolen jako sexsymbol a jeden z nejkrásnějších mužu planety
      nezavid jsi moc napadný !!!!!!!!ty si nic nedokázal tak nesud
    • Zamysli se nad sebou ty jeden ubožáku... Vždyť Rob toho dokázal mnohem více než ty! Nejspíš mu závidíš slávu, peníze a přízeň několik stovek miliónů lidí, že? Jako Arnie, Stallone a Willis jsou dobří herci, ale nikdo z nich nemá to charisma. To vlastní určitě Rob, má takový pronikavý pohled... Přemýšlej ještě o tom, jestli ti to za to stojí pořád někoho urážet... Jsme lidi a ne zvěř!!! *16* *16* *16*
    • vis co pomlove si ho jenom pro sebe nikdo na tvuj nazor neni zvedave *16*
    • Tokita
      Kazdy herec je jiny a kazdy ma jiny vkus na ne tak laskave neurazej neni jednoduchy byt hercem a pokud si myslis ze jo tak nam to ukaz to jen dokazuje jak lidi zarli! *16* *16*
    • Jo ahá Pattinson je d*bil a co jsi v tom případě ty? Jako sorry,chápu tohle je diskuze,sem si může každej psát co chce,ale d*bil už je urážka, a co urážka, tim že řekneš o někom že je d*bil tak jasně říkáš že je nesvéprávný a postižený! najdi si to slovo někde na internetu, myslím že vzdělání ti chybí. A ano znám Stallona, Schwarzenegra ale věř mi nebo ne, herec nemusí mít svaly aby něco znamenal pro celý svět. Ano taky se mi noc Stmívání nelíbí,ale jde z toho komentáře vidět,že jsi ho v jiných filmech neviděl/a.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit